Πρόλογος.

81 3 0
                                    

  Πολλά χρόνια στο παρελθόν και πριν την γνωστή σε όλους δημιουργία της Εύα και του Αδάμ, ο θεός είχε φτιάξει έναν άνθρωπο με δύο φύλα. Σύμφωνα με τον μύθο, όταν εκείνος ο ερμαφρόδιτος άνθρωπος άρχισε να ζητάει παρηγοριά όπως τα ζώα που ήταν χωρισμένα σε αρσενικό και θηλυκό, ο Θεός τον χώρισε στην μέση. Απ' αυτό τον χωρισμό δημιουργήθηκε ο πρώτος άνδρας, ο Αδάμ και η πρώτη γυναίκα, η Λίλιθ.

Η Λίλιθ έπρεπε να υπακούει κάθε λέξη του άντρα της και να ακολουθεί κάθε του βήμα με εντολή του ίδιου του Θεού, κάτι που εκείνη αρνήθηκε να κάνει καθώς ήταν σε όλα ίσοι. Μία μέρα στην Εδέμ εκείνη συνάντησε τον Λούσιφερ, τον Εωσφόρο, τον έκπτωτο αγαπημένο άγγελο του θεού. Εκείνος της έμαθε το πάθος και τον έρωτα, την σεξουαλική πράξη όχι για αναπαραγωγή αλλά για απόλαυση και διασκέδαση. Εκείνη ενθουσιασμένη έμαθε τα μυστικά στον Αδάμ, ο Θεός όμως δεν ήταν χαρούμενος με αυτή την πράξη και εξόρισε την Λίλιθ από την Εδέμ, στη Γη.

Εκείνη περιπλανιόταν για πολύ καιρό μόνη της στεναχωρημένη από την απαγόρευση της να γυρίσει πίσω στην Εδέμ ώσπου μια μέρα συναντήθηκε και πάλι με τον Λούσιφερ. Αμέσως τους κατέκλυσε έρωτας και η αγάπη έρεε μέσα τους το ίδιο και το πάθος καθώς και η αμαρτία. Ο Λούσιφερ την έκανε αμέσως γυναίκα του, δαιμόνισσα και Αρχόντισσα του σκότους. Εκείνη έκανε πολλά παιδιά μαζί του, δαίμονες με μαύρα μάτια και δίψα για αίμα, κοπέλες που φωσφόριζαν, νεράιδες, ξωτικά και γοργόνες. Όλοι οι γιοι και θυγατέρες τους ήταν τερατόμορφοι εκτός από τα τελευταία στη σειρά δίδυμα. Ένα αγόρι ξανθό με λευκό δέρμα και πράσινα μάτια και ένα κορίτσι με κόκκινα μαλλιά λευκό δέρμα και καστανά μάτια.

Τα δύο αυτά μωρά γεννήθηκαν σαν την Λίλιθ στην όψη και δυνάμεις σαν του Λούσιφερ. Μα κανείς δεν ήξερε την ύπαρξη τους γιατί ήξεραν και οι δύο ότι αν ο θεός γνώριζε, δεν θα τα έβλεπαν ποτέ ξανά.

Όταν η πανέμορφη Λίλιθ εγκατέλειψε τον Αδάμ για να πάει στον Λούσιφερ, εκείνος έπεσε σε βαθιά μελαγχολία. Ήταν σαν η χαρά να χει φύγει από το σώμα του, την αγαπούσε και την ήθελε κοντά του. Μα εκείνη είχε δημιουργηθεί από φωτιά και κείνος από χώμα.

Οι μέρες περνούσαν και ο Θεός έβλεπε τον αγαπημένο του Αδάμ στεναχωρημένο χωρίς όρεξη για φαγητό αλλά και χωρίς αίσθηση φροντίδας για τα ζώα της Εδέμ. Αν και ουράνιο ον εκείνος πονούσε να βλέπει τον Αδάμ σε αυτήν την κατάσταση, έτσι διέταξε 3 αγγέλους να βρουν την Λίλιθ και να την φέρουν πίσω στην Εδέμ.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 04, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Μετα Θάνατον Έρωτας!Where stories live. Discover now