Deel 15 - Noa

261 28 6
                                    

Ik laat mijn ogen glijden over het papieren lijstje dat Rayan me een aantal dagen geleden heeft gegeven. Het papieren lijstje waar Rayan zijn bucket list op staat, alles dat hij nog wil doen totdat de darmkanker hem overwint.

Ik zit op het bed van Rayan, Rayan is ook in de kamer en is zijn setting in orde aan het zetten voor de nieuwe video op te nemen. De video waar we het verlaten gebouw gingen bezoeken heeft heel wat views te pakken gekregen, en ondertussen heeft 'UnaGize' ook al wat abonnee's bij. 23,018 abonnee's om precies te zijn.

Ik zie dat Rayan net zijn camera wil aanzetten om de video te starten.

"Oh, ik zal even weggaan," zeg ik. Rayan houdt me tegen.

"Blijf," zegt hij. "Ik ga over mijn ziekte praten en ook over mijn bucket list, mijn bucket list volbreng ik met jou dus jij moet ook in deze video zijn." Ik knik en blijf zitten, ik doe mijn haar wat beter en ga recht zitten op het eind van het bed, Rayan komt naast me zitten en begint uit te leggen.

"Vandaag, een nieuwe video voor jullie op mijn kanaal," zegt Rayan rustig. "Dit is Noa, jullie kennen haar al van de 'Never Have I Ever' tag en van de laatste video waar we een verlaten gebouw gingen bezoeken." Ik glimlach naar de kijkers, nou ja, naar de camera. "Ehm, dat verlaten gebouw bezoeken, daar zat wel een betekenis achter," begint Rayan. "Ik heb kanker. Ja, ik heb kanker. Darmkanker," zegt Rayan. Hij heeft het er moeilijk mee, hij slikt en kijkt even naar beneden maar praat dan weer verder. "En nee, dit is geen domme fake prank of wat dan ook, dit is echt, ik heb echt kanker. Ik had ook een tumor aan mijn long maar die is ondertussen verwijderd. Morgen heb ik mijn eerste chemo om de kanker tegen te gaan. Ik krijg niet veel bijwerkingen, mijn haren gaan niet uitvallen, wat goed is. Ik moet veel medicatie nemen en zal af en toe heel erg moe zijn, waardoor ik de hele dag door slaap, en vast slaap," legt Rayan uit met veel handgebaren.

Mijn gedachten dwalen af naar het papiertje dat ik nog steeds in mijn handen geklemd heb. 'Graffiti spuiten' en 'Inbreken in een verlaten gebouw', zijn al doorgekrast, binnenkort gaat alles hier doorgekrast zijn, en dan gaat de kanker overwinnen.

"Dus, ja," zegt Rayan. "Ik ga mijn bucket list volbrengen met Noa, ik ga het samen met haar doen. "Het wordt dus een soort serie op mijn kanaal dat ik 'Mijn Bucket List' ga noemen. De video's gaan waarschijnlijk onregelmatig komen wegens mijn ziekte, en waarschijnlijk ook maar heel af en toe een gewone video."

Ik kijk naar Rayan's ogen die schitterend kijken richting de camera. Rayan betrapt me erop dat ik naar hem keek, en hij kijkt dus naar mij maar ik blijf naar hem kijken. Hij omklemt zijn hand rond die van mij en kijkt weer naar de camera, dan heft hij mijn hand op.

"Met deze geweldige persoon ga ik mijn wensen volbrengen," glimlacht hij, kijkend naar de camera met een zwakke glimlach en waterige ogen. Hij laat mijn hand los en slaagt zijn arm om me heen en trekt me in een knuffel, mijn hoofd rust op zijn borstkas. Weer hoor ik het doffe gebonk van zijn hart dat klopt, nu hoor ik ook zijn ademhaling. Zijn borstkas gaat steeds op hetzelfde ritme op en neer. Ik leg mijn hand op een van zijn armen die nog steeds rond mij geklemd zitten en even later laat hij los, dan ik ook.

Hij wandelt naar de camera en zet hem af en komt weer naast me op bed zitten. We gaan beiden tegen de muur zitten op het bed en zitten dicht tegen elkaar aan. Ik overhandig het lijstje aan Rayan. Hij leest het lijstje weer helemaal opnieuw en glimlacht bij eentje.

"Deze," zegt hij wanneer hij wijst naar een van de laatste wensen op het lijstje. "Deze wil ik zeker met jou doen," zegt hij voorzichtig met een kleine glimlach. Ik lees wat er op het lijstje staat.

'Op date gaan'

Een glimlach verschijnt op mijn gezicht.

"Niet echt als koppel, hé," zegt Rayan. Ik glimlach en knik.

"Alleen als je wil." Ik knik tevreden. "Wanneer?" Vraag ik aan hem.

"Spreek overmorgen maar af. Of nee, kom dinsdag maar, de dag erna dus." Ik knik en geef hem een knuffel.

"Ik zal er dinsdag zijn," zeg ik tegen Rayan. "Maar nu ga ik weer eens," zeg ik en sta op vanuit het bed. Ik kijk op mijn mobiel om te weten hoe laat het is, het is half zeven 's avonds. Ik schenk Rayan nog een glimlach en wandel de kamer uit. Ik ga naar buiten de trap af en ga richting huiswaarts.

Dinsdag ga ik op date met Rayan, een date.

Sorry voor dit saaie hoofdstuk, maar het leuke vind ik aan dit hoofdstuk dat ze heel close zijn hehe
Bij 15 votes ga ik weer verder <3

Mijn Bucket List | Rayan Aghassaiy FanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu