Capitolul 2

6.9K 239 9
                                    




Mă trezesc pe la ora 18:30. Lânga mine observ o cutie mare, iar lânga un bilet pe care scria:

˝Draga mea,
Îmi pare rau ca nu pot fi lângă tine când te trezești, dar am niste afaceri urgente. La ora 19:30 plecăm în oraș. În cutie ai o rochie pe care te rog să o porți la cină. Te iubesc, Nick˝

Rochia era superbă, dar în seara asta trebuie să mă gândesc la un plan de evadare. Nu vreau să mă mărit cu acest bărbat pe care nici nu îl cunosc. Merg să îmi fac un duș. Intru in cabina de duș si las picăturile de apă calda sa îmi alunece pe corpul meu firav. I-au un gel de duș pe care îl gasesc acolo și încep să îl intind pe tot trupul. Mă clătesc si ies din baie invelită într-un prosop alb și pufos. Mă îmbrac cu lenjeria intimă, rochia, îmi aranjez parul și îmi pun putin machiaj și sunt gata exact la fix, deoarece ceasul este  19:25.

 Mă îmbrac cu lenjeria intimă, rochia, îmi aranjez parul și îmi pun putin machiaj și sunt gata exact la fix, deoarece ceasul este  19:25

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aud o bătaie în ușă.
-Intră! strig eu pentru a mă auzi cel care bătea.
Atunci a intrat Nick. Era într-un costum negru care se potrivea cu rochia mea, avea parul putin zburlit si îl făcea să arate superb. Ce e cu tine Elly? Tu trebuie să scapi de el nu să te indrăgotești de el.
-Mergem? mă înteabă el întinzandu-mi brațul său puternic.
-Sigur. spun eu luându-l și îndreptându-ne spre mașină.
Ne urcăm în mașină și pornim spre restaurant. Era o liniște insuportabilă, dar nu îndrazneam să zic ceva.
-Arăți foarte bine în seara asta. îcearcă Nick să spargă gheața.
-Multumesc Nick! Și tu arăți foarte bine, dar nu voi fi a ta pentu totdeuna.
-Voi avea grijă să nu se intâmple asta.
Într-un sfârșit am ajuns la restaurant.

Într-un sfârșit am ajuns la restaurant

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ne așezăm la o masă. Nu după mult vine chelnerul si ne ia comanda. Pe meniu erau mancaruri scumpe, iar Nick  mi-a zis că pot comanda ce vreau deoarece el isi permite. El a comandat homar si salata de icre nege, impreuna cu un vin negru. Eu, nestiind ce sa comand, am luat la fel ca el. Comanda a venit destul de repede.
-Elena, vreau sa ma intelegi. Eu tin foarte mult la tine si vreau sa te mariti cu mine. Nu te voi lasa sa pleci de la mine asa că nu ai de ales. Am tot ce dorești. Iti voi da tot ce ai nevoie. Nu iti va lipsi nimic. Iti promit.
-Nick, si eu vreu sa intelegi ca nu te iubesc si nu vreau sa stau la tine. Mama m-a dat ca pe un obiect de care nu mai avea nevoie, dar eu am un cuvant de spus așa ca voi lupta pana la capat.
Dupa ce terminam de mâncat, eu ma duc la baie in timp ce Nick plătește nota si ma aștepta la masina.

Nick pov:
Merg sa plătesc ce am consumat si o astept pe Elly la masina. Dupa 5 minte apare si ea. Era minunata. Rochia ii evidenția corpul minunat, iar parul aluneca ușor pe umerii ei goi. Ajunge la masina si pornim spre casa.
—Cum ti s-a părut aceasta seara?
—A fost frumos. Mulțumesc pentru rochie. E minunata.
—Nu la fel de minunata ca tine. spun eu și-i fac cu ochiul, iar aceasta înroșește putin.
Este adorabila cand înroșește. Doamne, as face orice pentru fata asta.

Elly pov:
Ajungem acasă, iar eu ma duc direct in camea mea fără sa mai zic nimic. Imi iau un ghiozdan din dulap si incep sa imi pun cateva haine si astept sa se facă noapte. In seara asta plec de aici.

Dupa câtva ore

Bun. Au adormit toti. Ies pe vârfuri din camera, imi iau conversele in picioare si ies din casa. Incep sa alerg cat ma tin picioarele spre cel mai apropiat taxi. Il rog sa ma ducă pe strada Mulberry St la o cafenea. Pe drum o sun pe Lorena.
Convorbire telefonică:
L: Alo
E: Lory, am nevoie de ajutor!
L: Elena, ce s-a întâmplat? E urgent?
E: Da, vino te rog la cafeneaua de pe Mulberry St.
L: Ok, ajung in 10 minute.
E: Te astept acolo. Pa pa.
L:Ok papa.
Convorbire încheiata.

Dupa 5 minute ajung si eu la cafenea si iau un latte machiatto, așteptându-mi prietena. Ajunge destul de repede si se aseaza langa mine la masa.
—Elly, ce s-a întâmplat? Ce e asa de urgent?
—Lory, mama m-a vândut! Spun eu si incep sa plâng. M-a vândut ieri dupa ce am ajuns acasă. Nu stiu ce sa fac. El vrea sa ne căsătorim dar eu nici nu il plac...ce sa fac? Te rog ajuta-ma!
—Elly, sun-o pe Meddy si întreab-o daca poti sa dormi la ea cateva zile. La mn nu am cum sa te tin pentru ca stau cu parintii mei si nu am loc, dar ea sta singura.
—Multumesc Lory. Nu stiu ce ma făceam fără tine. Spun si ne despartim iar.

Mireasa VândutaWhere stories live. Discover now