20 - Capitol mai special

19 2 0
                                    

După ce mi-a spus cuvintele alea, care au părut cele mai frumoase cuvinte din lume, el mi-a luat copiuțele pentru engleză.

Am început să îl alerg, el chicotea, și credeam că o să mi se înmoaie picioarele și o să cad chiar acolo, în fața tuturor. Dar nu am făcut-o. Am continuat să-l alerg, până nu am mai putut și m-am oprit, uitându-mă urât spre el. Urât, pentru că în interiorul meu săream în sus de bucurie oarecum, doar la gândul că vrea să-mi capteze atenția.

S-a oprit și el, atunci eu m-am dus într-acolo călcând apăsat. A rămas pe loc, dar și-a ridicat mâna cu hârtiile în sus când am dat să le iau. Pe lângă el eram doar cu trei sau patru centimetrii mai scundă, dar mâna lui făcea "recuperarea copiuțelor" destul de grea.

Tot săream în sus, ceea ce îl amuza teribil, râdea de mine într-un cuvânt. M-am dat bătută, m-am întors și stăteam cu mâinile la piept, supărată. Mâna lui era acum pe umărul meu și mă întorcea cu fața la el. Mi-a spus că glumea și să nu fiu supărată pe el, după care mi-a dat hârtiile.

"Niciodată n-aș putea fi supărată pe tine!" am spus, dar nu m-a auzit. Nimeni n-a făcut-o.

El și-a luat ghiozdanul de undeva, și mi-a făcut cu ochiul înainte ca (,) clopoțelul să sune și să plece cu prietenul lui cel mai bun spre clasa de științe.

Dacă doar când mi-a făcut cu ochiul am roșit, ce se va întâmpla dacă mă sărută?!

Dark and closed mindWhere stories live. Discover now