23.

4.9K 260 7
                                    

Mira állt a falnak támaszkodva és minket nézett.

- Öhm David ő Mira a barátnőm.

- Heló David. Sokat hallottam már rólad. - nyújtotta kezét felé.

- Igazán?-kérdezte David és a tarkóját vakarta.Mira bólintott majd visszament a szobába.

- David ez nem történhet meg többet. Menyasszonyod van és gyermeked lesz tőle.

- Nem kell rá emlékeztetni - förmedt rám.- Tudod nekem nem ő kell hanem te! Rohadtul szenvedek és utálom magam mert ennyire felelőtlen voltam. Nem kell hogy te is folyton baszogass vele. Jó éjt.- ment el majd becsapta maga után az ajtót. Azt hiszem kicsit frusztrált. Mondjuk nem csodálkozom. Erre még én is cseszegetem. Szép volt Amy.
Mira még egy órát maradt majd haza ment. Filmet néztem amikor kiabálást hallottam a szomszédból. Most már minden nap ez lesz? Hangot adtam a tv-re, mert hogy kíváncsi az nem vagyok a vitájukra. Hiába két perc múlva hatalmas csattanásra ugrottam fel. Talán egy ajtó volt. Gondoltam magamban. Vajon ezt meddig tűrik a szállodában? Majd kopogtak az ajtómon. Eltipegtem odáig majd kinyitottam. David dühtől vöröslő fejjel állt előttem.

- Mi a baj David?-néztem aggódva szemeiben.

- Elegem van! Téged akarlak!-ezzel elkapott és a számra tapadt. Becsukta az ajtót maga után. Egyik keze a hátamon a másik a pólóm alatt kalandozott. Amikor a mellemhez ért,belevigyorgott a csókunkba,mert már nem volt rajtam melltartó. Megmarkolta majd masszírozni kezdte bal mellemet. Megszakította vad kiéhezett csókunkat, és áttért nyakamra. Lekapta rólam a pólómat és végig csókolta a kulcscsontomat, majd ledöntött az ágyra. Levette pólóját és felém hajolt megcsókolt, közben csípőjét enyémhez nyomta. Éreztem egyre keményedő férfiasságát. Újra lefelé haladt. Csókokkal hintette be a fülem mögött, végig haladva a nyakam vonalán,a kulcscsontomon át a mellemig. Itt elidőzött. Bekapta és nyelvével nyalogatta,néha megszívta,eközben  a szabad kezével a szabad mellem masszírozta. Elindult lefelé a hasam csókolgatva. Kezeivel a nadrágom tolta egyre lejjebb. Amikor leért a hasam aljához abba hagyta és lehúzta a rövid gatyám.  Szét tette a lábam majd közéjük hajolt. Megéreztem nedves nyelvét csiklómnál. Mint egy pióca úgy cuppant rá. Szenvedélyesen  nyalt. Az élvezettől felnyögtem mire nyelvével belém hatolt. Kezeit levette a combomról és a nadrágját kezdte kigombolni, közben  a nyelvével engem kényeztetett továbbra is. Halk nyögések sorozatát beindítva ezzel. Közel értem a csúcshoz de, abba hagyta és újra csókolgatni kezdett, csak most felfelé haladt. Kezével masszírozta a csiklóm. Mellemhez érve,a szájába vette és szopta,erre egy nyögés hagyta el a szám. Ekkor ujjait vezette belém. Megtalálva az érzékeny pontot, nem gyorsan de, nem is lassan, azt érintve mozgatta bennem ujjait. Éreztem hogy elönt a forróság és nem vágyok most jobban semmire csak hogy bennem legyen. Végig húztam kezem az oldalán és a fenekébe markoltam.

- Valaki nagyon nem bír magával.- morogta a fülembe. Amitől kirázott a hideg ezzel még közelebb kerülve a célhoz. Szabad kezével kezeimet a fejem fölé fogta. Megszívta a nyakam és közben ujjait kihúzta belőlem mielőtt elélvezek,s a kezével a testem mellett támaszkodott. A következő pillanatban már méretes farka volt bennem. Mind kettőnk száját jól eső sóhaj hagyta el. Majd elkezdett mozogni bennem. Az élvezettől nem bírtam visszafogni a hangom, nyögtem. David sem zavartatta magát férfias nyögése zengte be a szobát. Közeledve a csúcshoz megfeszült testem,a fejem pedig hátra. Enyhén megemeltem a csípőm hogy még jobban érezzem őt majd teljesen átadtam magam az élvezetnek.

- Ohh Daaviid.- élveztem el. Elengedte kezem és a hajamba markolt. Még lökött rajtam párat majd...

-  Amy ohh, Amy ahhh.- ment el ő is férfiasan nyögve a nevem.

Levegő után kapkodva feküdtünk egymás mellett. David az arcomra csúsztatta kezét, maga felé fordított,közelebb hajolt majd egy puszit nyomott a számra. Olyan jó volt újra vele lenni. Nem csak a szexre értem hanem arra is hogy itt fekszik mellettem. Még mindig szerelmes vagyok belé de,a szomszéd szobában Vanessa várja haza, szíve alatt a gyermekével. Uh,remélem nem hallatszódtak át a nyögéseink. Basszus én nem akarok a szeretője lenni. Vagy ő hogy gondolta? Majd amikor csak kedve tartja átjön szeretkezni utána meg haza megy a feleségéhez meg a gyermekükhöz? Ezt nem csinálom!

- David.

- Igen? Ugye nem azt akarod mondani hogy megbántad.

- Nem. Nagyon jó volt és sosem fogom megbánni. Tudod nem akarom elrontani a pillanatot de,

- Akkor ne tedd! Kérlek! Beszéljük meg holnap. Szeretlek.- csókolt meg. Igaza van. Ráér holnap is.

- Én is szeretlek.- bújtam erős karjaiba. Átölelt és puszit lehet a homlokomra. Beszívtam bőre illatát,ami már annyira hiányzott,mint minden más ami David.

Igaz ami igaz nem tettem tönkre a pillanatot de, Vanessa igen. Dörömbölni kezdett az ajtómon azt kiabálva " David gyere ki tudom hogy  bent vagy azzal a cafkával".

Megőrjít [Befejezett]Where stories live. Discover now