Capitolul 1

9.4K 338 124
                                    

POV : Den

Sunt trezit de alarma ceasului , pe care il izbesc de perete , ma ridic somnoros din pat si merg spre baie sa fac un dus.

Ma pregatesc de prima zi de liceu , clasa a - XI - a, ma imbrac cu o pereche de blugi rupti in genunchi si un tricou negru stramt .

Cobor in living unde era mama care isi bea cafeaua butonandu-si telefonul si tata care citea ziarul , nu ca m-ar interesa ,imi urasc parintii , ei cred ca am nevoie de bani , dar uita ca am nevoie si de iubire , asta imi doresc, din cauza lor nu suport acest cuvant , nu m-au invatat ce este si nici nu vreau , nu m-au ascultat niciodata , nu le-a pasat , mie de ce sa imi pese de ei ?

Ma asez la masa si servitoarea imi aseaza micul dejun , chiar si servitorii imi acorda mai multa atentie , parintii nu au observat nici ca sunt la masa, mama si-a ridicat privirea din telefon si m-a vazut :

- Buna dimineata fiule , imi spune si isi indreapta iar ochii spre telefon .

- Neata .

- Pregatit pentru scoala ?

- Mda .

Atat a durat discutia dintre mine si mama , nu ne-am mai adresat nici un cuvant , tata nici nu cred ca m-a observat.

Imi iau masina si plec spre scoala , ce urasc locul asta , inchisoare curata , am ajuns in 15 minute , holurile erau pline de elevi care fugeau dintr-o parte in alta , toti cu grupul lor , tocilari , fotbalisti , majorete , curve , fete care se cred mari vedete, etc.

Deci pot sa pun pariu ca nici o fata din liceu nu mai este virgina , locul asta e plin de curve , nu le suport .

Am ajuns in cele din urma in fata clasei , avand in vedere ca se sunase , cred ca a venit profesorul , bat la usa si intru , profu' era in picioare vorbind cu o eleva , dupa se uita la mine.

- Tu esti noul elev ?

- Da , spun plictisit.

- Clasa , el este Den Kaito , va fi in clasa cu voi de acum , eu sunt dirigintele tau si profesorul de matematica , vrei sa te prezinti colegilor ? Spune cu un zambet pe fata , de zici ca era ciuma paduri.
Ma intorc spre clasa si spun :

- Numele meu il stiti deja , am 18 ani , sunt din Anglia ..... Si cam atat.

- Bine , spune dirigu , poti sa te asezi langa .... Xelia , a treia banca de la perete , ma uit in directia aia , si vad o fata care saliva uitandu-se la mine , avea o rochie foarte scurta , care de abia ii acoperea fundul si un maieu prin care se vedea tot , pe langa mai avea si un decolteu urias , cred ca este in calduri fata , cum am mai spus , nu suport aceste fete , curvele dracului .

Il rugam din priviri pe diriginte sa ma mute , dar prostu' se facea ca ploua , ma asez si fata tot incerca sa se lipeasca de mine , de ce am inpresia ca asta sa futut cu tot liceul ?

Profesorul a inceput sa predea o lectie , dar eu nu eram atent , incercam sa-i indepartez mana curvei de pe piciorul meu , in pauza o bat de ii suna apa in cap , la jumatatea orei se auzi o bataie in usa , pe ia intrand un baiat blond , care era transpirat.

- Imi cer scuze ca am intarziat , spune baiatul repede si rusinat.

- Kerro , la ora asta se vine ? Spune profesorul nervos.

- Imi cer scuze , am avut o problema.

- Tu numai probleme sti sa ai , tipa profesorul la baiat , treci in banca ta , daca mai intarzii odata iti scad 2 puncte la purtare , ai inteles ?!

- D-da domnule , se abtinea sa nu planga si pleca spre banca lui , a doua de la geam , dar inainte sa ajunga cineva ii pune piedica si cazu , cred ca sa lovit , saracul ... Kerro , cred.

- Kevin , lasa-l , spune profesorul , Kerro treci mai repede sau iti pun 4 , ai inteles.

- Da , spune ei .

Dupa ora l-am vazut pe Kevin , indreptandu-se spre banca lui Kerro , impreuna cu gasca lui de maimute si pitipoance.

- Din cauza ta , profu' ma certat , spune Kevin luandu-l de guler pe Kerro si izbindu-l de perete , acesta scancind de durere , o sa mi-o platesti , spune si il loveste pe Kerro cat de tare poate .
M-am ridicat si i-am luat apararea :

- Ce ai cu el , spun pe un ton rece.

- Tu ce te bagi roscatule , gata si-a cautat-o , il omor.

Il imping si il i-au la bataie pana il invinetesc ,cateii lui il iau de pe jos si se duc spre infirmerie .

- M-mersi , spune baiatul .

- N-ai pentru ce , eu sunt Den , tu ?

- K-Kerro .

- Ti-a facut ceva ?

- Nu.

L-am vazut cum incearca sa isi acopere mana cu bluza , dar eu fiind rapid si curios nu l-am lasat , saracul avea o gramada de zgarieturi si rani adanci , unele mai vechi , ma intreb cata bataie si-a luat.

- Trebuie sa mergi la infirmerie, spun tragandul afara din clasa .

- Nu este nevoie , spune rusinat.

- Ba da.

Dupa ce l-am dus si a fost bandajat, am plecat impreuna spre clasa , am fost anuntati ca nu mai facem ora , ca i-a murit nu stiu cine profesorului , si singura ora ramasa a fost dirigentia , deci am scapat cu doua ore mai devreme ca dirigu' n-a avut chef , ce bine , cand am iesit l-am vazut pe Kerro , plecand spre casa , i-am spus ca il duc eu , este destul de dragut dar si foarte timid , am ajuns la el si am observat ca sta intr-o casa destul de mica, oare aici locuieste ? A spus ca vrea sa coboare , nu ca acolo sta, in fine , nu imi pasa.

........................

Asta este primul capitol , sper sa va placa.😊
Media : Kerro

Doar prieteni ? (Yaoi)Where stories live. Discover now