4.

9 0 0
                                    

POV Sam
Ik kan dit niet, ik heb nog nooit gezoend ofzo... " Niels ik.. " Hij laat me meteen los " Sorry " zegt ie met respect. Ik kleur rood en kijk naar de grond die vol it met wat haren van andere mensen. Jak. " Niels, ik heb zo'n situatie nog nooit eerder mee gemaakt.. " mijn rode kleur op m'n gezicht verdwijnt langzaam.
" Het spijt me Sam.. Ik wist niet dat je.. "
" Sshh het maakt niet uit, moest je nog iets uit je kluisje pakken?"
Hij knikt en opent zijn kluisje met de sluiter die aan z'n pols hangt.
*
" Kom ga je weer mee terug? " Ik knik en loop naast hem weer richting het zwembad. Ik zie Bella zoekend om haar heen kijken samen met Alex. " Heey.. " ik kijk d'r aan en ze lijkt niet heel blij. " Waar was je?! Ik heb je over al gezocht!! " uhm zou ik het gewoon vertellen? " Ik was even iets halen bij de kluisjes sorry.. " Alex en Niels lopen weg terwijl Bella en Alex nog een beetje oog contact hebben.. Nu ga k Niels nooit meer zien of spreken. " Maar hoe was het? " verander ik van onderwerp. " Geweldig meid! Hij is zo knap! Zo een mooie sixpack! En hij zoent ook zo lekker. " urgh ik rol met mijn ogen dat zegt ze altijd. " Zullen we naar het bubbelbad? " vraag ik. " uhm nou eerlijk gezegd moet ik gaan, jij kan nog blijven toch? Nou doei mop! " Zonder dat ik iets kon zeggen is ze al weggegaan. Hoe kan ze?! Zo kan je toch niet zijn ! Ik zucht en besluit me maar om te kleden. Ik koop na het omkleden nog een fanta en loop richting m'n fiets.

*
Ik laat de warme douche stralen over me heen glijden en was m'n haar. Na het douchen doe ik m'n joggingbroek aan en mijn wollen trui van Nike omdat het zo koud is.. Ik laat me op het bed vallen en kijk wat op social media. Ik open m'n whatsapp en zie dat ik ben toegevoegd in een groep die ik helemaal niet herken

( tijden zeg ik er even niet bij )

Swimming goals 😏
Bella heeft deze groep gemaakt
Bella heeft u toegevoegd
Bella: Heey mops wanneer zullen we weer zwemmen?
0612345678 Alex: Weet niet schat, we kunnen toch ook gewoon bios met z'n allen?
Ik wil niet naar de bios met hen.. Urgh! En al helemaal niet met Bella. Hoe kon ze me laten zitten..
0687654321 Kevin: Leuk idee!
U: Ik ga niet mee.
U heeft de groep verlaten.
Ik leg m'n telefoon naast me en wikkel me in met m'n bed laken. Waarom heb ik nounet zo een perfect leven? Ik hoor m'n mobiel trillen.

0687654321 Kevin: Hey wat is er?
U: Ik heb gewoon geen zin, en Bella heeft me ook gewoon zomaar laten zitten.
Kevin: We kunnen ook met z'n tweeën gaan! Lekker gezellig. Je mag in mijn armen liggen als je het spannend vind hoor!

Ik bloos als ik de woorden van Kevin lees. Naar hem toe gaan kan toch geen kwaad?

3 woorden, 1 gevoel.Where stories live. Discover now