1 Ay Önce Tanışan Tayfa Cinayet #12

234 15 9
                                    

Gereksiz Miray'ın lüzumsuz teklifine her ne kadar ilk başta, "he zaten Azra'nın babasıda öyle diyodu" diye yaklaşsakta sonra buna yakın bişey yapmaya karar verdik

Bahsettim mi bilmiyorum ama biz Miray çatlağıyla her sene yaz kampına gideriz. Eylüllede orada tanışmıştık zaten. Kamp bi tür eğlence+eğitim kampı. Dersler falan ağır değil ancak herhangi bi derse girmediğinde bi etkinlikten de mahrum kalıyosun.

İşin aslı bu sene gitmeyecektik kampa. Ondan dolayı Eylül gelmişti zaten.
Ama Miray "hep beraber kalalım" fikrini ortaya atınca daha gerçeğe yakın ve eğlenceli bişey bulduk. Veeeeeeee daha 1 ay önce tanışan Tayfa Cinayet olarak kampa gidiyoruuuuz.

*******

Eylül'ün leptopunu kucağıma aldım. Ve kampın internet sitesine girdim. Başvuru ve ders seçimleri site üzerinden yapılıyodu çünkü. İlk önce formları teker teker doldurduk, sonra dersleri seçtik. Hepimiz müzik, sanat, spor ve ingilizceyi seçtik. Hayatında bir kere bile resim yapmayan beni resim seçmeye iten ise koyun psikolojisiydi. Hepsi seçince seçmek zorunda kaldım açıkcası cnjcnfndjd.

Son aşama oda seçimiydi. Kalacağımız yerler tek katlı minik evler şeklinde ve her evde 2 daire var. Planımız tabiki erkeklerle aynı evde farklı dairelerde kalmaktı ancak, geç kayıt yaptırdığımız için öyle bi şansımız olmadı.

2 gün sonra sabah...

-Cağn plaj çantası hazırlamıştım, o nerdeee?

-Tı-tıraş oluyorum Miray bi dur!

- Miray benim yüz temizleme jelim nerde?

-Ya Eylül ben unutmuşum koymayı, benim siyah bavula bi kaç tane tıraş bıçağı koysan. Yoksa survivor Yunus gibi gezerim ortalıkta.

-Kalk kendin koy mala bak.

Evet bizim evde valiz hazırlıkları böyle oluyor. Daha doğrusu onların hazırlığı böyle oluyor.

Şimdi şöyleki, harika ikna kabiliyetim ve iflah olmaz çenem sayesinde valiz hazırlamaktan kurtulduuum. Benim valizimi Mirayla Eylül hazırladılar yani puhahahajhahaba.

-Orada 2 ay kalacağız. 3 bavul 2 çanta fazla değil mi Eylül?

-Geçen sene 5 bavul, 3 çantaydı. Dua et insafa gelmiş Can'ım hdhdbdndndn.

-Tenk yu gat. Daha iyiside olabilirdi ama bunada şükür.

Ve kadraja Güneş Sisteminde bulunan en büyük mal girer.

-Kıvanç götü lastikleri patlattı aq!!

~~~

Bavulları taşıma -daha çok Eylül'ün bavullarını- bitince ve Canla Berk koşarak lastik alınca yola çıkmıştık allaha şükür. Biz İstanbulda oturuyoruz kamp ise İzmirde ondan,

Yatıp zıbariyim en iyisi xhdjdjndnd.

~~~~

-İÇİYORUZ HER GECE HER GECE BAŞKA Bİ EĞLENC-
niye kapattın müziği lan!

- Daha fazla sesine dayanamadım da ondan Berk. Ya ben Miray Sarıyım. Bu kulaklar Bethowen falan dinlemeli.

- Ay götüm.

Yolculuğun başından beli susmayan Berk'i Miray susturmuştu. Zaten Miray susturmasa, şoför koltuğunda oturan Kıvanç anayolda olamamızı takmayarak arabayı sağa çekip döve döve susturacaktı Berk'i.

Benim gibi Ajdarın sesine bile idare eder demiş birine bile, al kulaklarımı yarabbim dedirtmeyi başarmıştı sağ olsun.

Yolculuk sırasında sürekli uyumuş. Kalkıp müzik dinlemiş ve bizimkilerle sohbet etmiştim. Gideceğimiz yer doğa ile iç içe adı altına baya ormanda olduğu için yolculuk uzun sürmüştü.

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Aug 25, 2016 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

PiskafirimDonde viven las historias. Descúbrelo ahora