» Childhood Crush | 2

59 10 2
                                    


Požurila sam jer sam znala da kasnim,kao i uvek.Kad sam stigla do naše klupe zatekla sam sve moje tri jako drage drugarice.Maja je upalila telefon i pokazala mi sat.

Kasniš! Svom srećom je samo 3 minuta ,ovog puta...

Hahaha šta ću,ali srela sam tetku dok sam izlazila i znate kako to već ide...

Samo su odjednom sve tri u zajedno rekle

Da da , samo izgovori

Na to sam samo mogla da pocrvenim od stida što sam zakasnila čitava 3 minuta...

...

Vraćale smo se kući kroz jednu po prilično mračnu ulicu,po običaju Đina je balavila,maštala i pričala o svojoj novoj 'simpatiji'. Ovog puta je preterala,posebno pošto svi znamo da je Marko već u vezi sa Tijanom,ali niko joj ne može zabraniti da mašta.Došle smo do male ulične raskrsnice i tu su se,možda 5 metara isped nas ubacili jedan momak i devojka.Od pozadi su delovali naše godište.Ona je imala talasavu smedju kosu,nije mi se baš dopala.Jedino što mi se dopalo su njegove prelepe crvene patike.Bile su veoma upadljive,verovato zato što su crvene ali nema veze,i mnogo su mi se svidele.Da je Đina znala o čemu razmišljam dok ona priča svoju ljubavnu fantaziju sigurno bi me bez razmišljanja streljala.Ona ne podnosi kad nije u centru pažnje kad treba.Jednostavno nisam mogla da slušam još jedan od milion snova sa Markom..
Kad sam se uključila u razgovor shvatila sam da sam izabrala pogrešan trenutak,jer je Lea niotkuda počela da komentariše ništa drugo nego kako taj isti dečko,sa prelepim patikama maše rukama i hoda...

Pogle ti ovo? Kako neko može tako da maše rukama dok hoda!! Nije samo on svaki dečak tako maše! Niko ne maše kako treba!!

A izvini gospođice 'ja znam sve' kako treba da se maše rukama!?

Ovako vidiš kako ja hodam,tako treba,to je zato što ja razmišljam o tome,Đina maše okej mada može bolje,ti Majknemaš pojma previše ti laktovi idu u stranu a Ema,ehh mogla bi bolje.

JAOOO LEA NEMOJ DA FILOZOFIRAŠ OPET MOLIM TE

Ćuti Đina! Nemoj me terati da promenim mišljenje o tvom mahanju ruku!!

...

Bilo mi je neopisivo neprijatno jer su nas oni ispred sigurno čuli.Posebno pošto se dečko par puta okrenuo i pogledao je Leu i sigurno pomislio kakve su ovo ludače.Svom srećom pa smo mi skrenule na sledećoj uličnoj raskrsnici.Prvo smo otpratile Leu kući,jer ma koliko deluje smelo i hrabro nije joj prijatno da se sama vraća kući,tipična Lea.

Ahh konačno više nećemo norati da slušamo o mahanju ruku

Daaa

Šta je sa tobom Ema , nešto si mi tiha večeras da li je sve okej?

A ma jeste nego se osećam neopisivo neprijatno zbog svega što je Lea rekla kad se onaj lik okrenuo i znate već...

Aaa ma daj opusti se, pod jedan nećeš ga više nikad sresti i ako se to desi neće te prepoznati kao ni ti njega ipak je mrak i sve je drugačije uveče,pod dva ne treba tebe da bude sramota već Lee ,ipak je ona sve to napričala a ne ti,ti si čak sve i prećutala.

Upravu si,ali idalje se osećam krivom

Nemoj...jednostavno nemoj

...

I od nas preostale 3 svaka se uputila svojoj kući.Bila sam preumorna kad sam došla.Pojela sam ostatke torte,okupala se i bacila se na krevet.Nije postojala ta sila koja bi me podigla.

~to be continued~

===================================

Haii
Jeeej napisala sam drugi deoo
Jako sam srećna što sam uopšte stigla do njega 😂
Nadam se da vam se dopao i ako jeste ostavite vote 😳

Da li Ema stvarno više nikad neće sresti tog dečka? Hmmmm interesantno pitanje... Razmislite pa ćemo da saznamo u sledećem delu a do tad uživajte u raznim divnim pričama ovde na Wattpadu

Imam još samo par reči da vam kažem
~ Trudiću se da budem redovna u pisanju ali mi nemojte zamerati ako nebudem uspevala uvek da budem
~Nemojte mi zamerati ako negde promašim š,đ,č,ć... dešava se...
~Neverujem da ću pisati preterano dugačke delove (do 700 reči najviše)

Hvalaaa vam svima na odvojenom vremenu,a sad bye!

Childhood CrushTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang