Capitolul 11

8.6K 118 10
                                    


Mi s-a parut ca nu aud bine, mi-a venit in minte ideea de ai turna in cap bautura, si de a iesi triumfatoare pe usa, insa curiozitatea m-a impins in jocul lui, macar sa vad unde duce.

-Cum?

-Scuza-ma, am mers prea departe.. 

  Gata, explodasem, nu-i mai suportam jocul de nebun, trebuia sa stiu ce simte, la ce se gandeste, ce vrea de la mine?

-Nu stiu ce joc joci, nu stiu ce naiba vrei de la mine, nu stiu nici macar ce vreau eu de la tine. Insa stiu un singur lucru. Mi-ai dat total lumea peste cap, te caut in fiecare barbat cu care conversez, si nu stiu cum sa scap de "boala" aceasta. 

Am vrut sa ma ridic sa plec, sa intru in pamant de rusine, sa ma ghemuiesc in pat si sa plang in hohote. M-am ridicat de la masa in cele din urma, Martin nu mai spusese nimic in ultimele 30 de secunde, iar eu nu-mi mai gaseam locul la masa. Am mai fost "la baie" si cu alti barbati, insa pentru ei nu simteam nimic, nici pentru Martin nu stiu ce simt, sau daca simt ceva, insa nu vreau ca aceasta relatie sau ce o fi ea sa se termine asa cum s-a terminat cu restul barbatilor. Mi-am spus ca este un barbat luat, mai sunt barbati, o sa-mi laca si altii..

I-am zambit pentru ultima oara, si m-am indreptat spre iesire. Aerul rece al noptii m-a izbit din plin, cu capul in pamant, am pornit nesigura spre masina, m-am oprit cateva minute langa ea, cautand prin poseta cheile, atunci o mana de barbat m-a cuprins de talie, intorcandu-ma cu fata spre el. Era Martin.. Pana sa realizez ce se petrece, buzele lui au luat contact cu buzele mele. Avea un gust placut de vin, limba sa moale o cauta cu disperare pe e mea, parca astepta de mult sa se intample lucrul acesta. Ne-am despartit, lasand loc cuvintelor..

-Asta am vrut sa-ti fac la baie, nu puteam sa te sarut in bar. M-ar fi vazut prietena cea mai buna a logodnicei mele, si nu-mi doresc sa termin asa relatia cu ea..

-Poftim? Ce tot spui acolo?

-Ce ai auzit, de cand te-am cunoscut nu ma mai pot gandi la ea, la nimeni altcineva, am incercat sa fac dragoste cu ea, nu am putut. Te visez, mi te imaginez in tot felul de ipostaze, nu mai pot trai langa o femeie pe care nu o mai iubesc de multa vreme. Pe tine te vreau Sofia, te doresc mai mult decat am dorit pe altcineva vreodata.

-Martin.. nunta voastra este peste cateva saptamani..

-Am anulat-o.

-De ce ai facut asta?

-Am folosit ca scuza una dintre certurile noastre, i-am spus Elenei ca nu are rost sa ne grabim, ca mai bine anulam nunta pana ne rezolvam problemele apoi daca vom decide ne vom reprograma nunta. 

-Cand ai facut asta?

-Dupa ce ne-am vazut in aeroport.

-Cand am venit din Menorca?

-Exact atunci.

M-am napustit asupra buzelor sale, sarutandu-l cu dor, cu pasiune, cu foame.

-Hai sa plecam de aici.

Ne-am urcat in masina mea, l-am lasat pe el sa conduca. 

-Mergem la mine?

Stiam ca daca mergem la mine o sa ajung sa fac sex cu el, dar asta imi doream in momentul acesta. 

-Vrei tu? Sti ca nu o sa pot sa ma controlez, nu vreau sa regreti nicio clipa.


Fara sa mai scoatem vreun cuvant, ne-am continuat drumul, stia unde locuiesc, insa nu imi amintesc sa-i fi spus vreodata aceste detalii, am evitat sa-l intreb, nu doaream sa stic momentul.  Mii de ganduri, mii de intrebari, mii de sperante se amestecau acum in mine. Il doream, stiam asta din primul moment in care l-am vazut. Fara sa-mi dau seama ma indragostisem de el, de sinceritatea zambetului sau, de modestia de care dadea dovada la fiecare cuvant rostit.

Am ajuns la usa din fata. si pentru ultima data mpam intrebat in gand daca vreau sa fac asta, stiam ce vreau. Era tot ce-mi doream in acel moment. Fara sa ma mai gandesc la consecinte, am deschis usa si l-am poftit inauntru.

-Ia loc te rog, revin imediat, fa-te comod.

L-am sarutat apasat, si m-am retras in dormitor. 

Acum eram doar eu si gandurile mele amestecate. Am alungat acele infinte intrebari, mi-am pus lenjeria neagra din dantela, m-am dat cu ruj rosu, si am deschis usa dormitorului. Martin statea in fata usi, dorea sa intre inainte sa ies? 

-Wow..

Atat a putut spune.

Uimirea i se citea pe chip, ma privea din cap pana in picioare, ramanea cateva secunde in plus pe sutienul aproape transparent, apoi continua cu privitul. Vedeam un foc aprins in privirea lui, apoi l-am observat si un pantaloni.

Stateam in fata lui si il lasam sa ma admire, ma simteam dorita si asta imi incalzea inima. O caldura de foarte mult timp asteptata, nu mai doream nimic altceva decat ca aceasta clipa sa dureze vesnic. 

S-a apropiat de mine cu un singur pas, apoi si-a asezat mana dreapta pe fata mea, isi misca degetele lent. Am inchis ochii si am lasat placerea acelei clipe sa ma invaluie.

Exces +18Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt