CAPITOLUL 2

37 5 0
                                    


Ma trezesc din cauza alarmei telefonului. Imi iau telefonul si observ ca am ma sunase mama de 4 ori. O sun inapoi si ea îmi zice:
-Buna dimineata, scumpo! De ce nu ai raspuns la telefonul ala?
-Neata, mama! Doream , si era si pe silentios.
-In fine, cum e în Londra?
-Foarte frumos, am fost la o cafenea, in Mall cu Erika si ne-am cumpărat maine pentru scoala. Azi am prima zi de scoala , am emotii!
- Hei! Nu trebuie sa ai emotii! Sigur va fii ca la scoala unde ai fost pana acum! Doar ca o sa iti faci prieteni noi,o sa întâlnești profesori si altele..
-Da, mama! Ai dreptate!
-Bine,scumpo! Mai vorbim,sa ai o zi frumoasa! Pa, te pup!
-Pa,mama! Si eu te pup!

Ma duc la baie sa ma spăl pe dinți si pe fata . Imi aleg azi sa ma îmbrac cu niste blugi albastri,o bluză neagră si un hanorac tot negru , fiindcă era cam înnorat afară. Nu ma machiez foarte mult, decat cu putin fond de ten si rimel. Imi las parul pe spate , ma incalt cu niste botine maro , ma dau cu parfum si ies din casa.
Astăzi va fii prima zi la facultate! Sper ca elevii vor fii cumsecade.

Intru pe usile mari ale instituției. Trebuie sa ma duc la secretariat sa îmi iau cheile de la dulap. Bat la usa si vad o doamnă draguta care sta la birou concentrată la calculator.
-Buna dimineata! ii zis
-Buna dimineata, drăguță! Esti noua pe aici?
-Da ! ii spun timida
-Uite, ia foaia asta si semnează aici!
- Uite cheia de la dulapul tau! Numărul este 325, acolo vei gasi cărțile care iti vor trebui anul acesta!
-Multumesc mult!

Ies din secretariat pe holul mare si incerc sa îmi gasesc dulapul. După minute de cautat in sfarist l-am gasit! Deschid usa si intr-adevăr sunt cărți în dulap. Unele foarte groase si unele subtitri. M-am întâlnit cu Erika pe hol si i-am zis ca am inteles ca va fii deschiderea anului scolar in sala de sport. Dar noi NU STIM unde este sala de sport. Va trebui sa o cautam iar minute in şir.
-Hei,ce faceti aici? ne spune o voce cunoscuta. Cand ma întorc era Stefan.
-Buna! Incercam sa cautam sala de sport, dar nu o gasim! spun râzând
-Veniti cu mine! Am trecut pe langa ea si stiu unde este! ne spune el
-Bine, mulțumim!

Am ajuns in sala de sport. Ne-am asezat in spate de tot si am asteptat sa vina doamna directoare. A inceput sa se prezinte si in 30 de minute ne-a spus regulile, ținuta si altele despre scoala. Minutele astea au fost cele mai plictisitoare. După ce s-a terminat deschiderea anului scolar am decis sa mergem la o cafenea sa mâncăm ceva. Mi-am luat o gogoașă cu nuca de cocos si un Frappé. Erika si-a luat o prăjitură cu vanilie si o cafea. După ce am terminat de mâncat am mers înapoi la campus. M-am dus sa îmi fac un dus ca sa ma relaxez . M-am îmbrăcat cu ceva lejer , o pereche de colanti si un maieu foarte larg. Mi-am luat cartea preferată si am citit pana la ora 14 ,începând de la 13:20.

După ce am citit m-am pus cu capul pe perna si am adormit imediat. Aud telefonul sunând si vad ca era Erika.

"-Buna, Eve! Dormeai? spune râzând
-Buna! Da , dormeam. M-a luat somul.
-Ah,scuze ca te-am.trezit! În fine,ai vrea sa mergem in mall sa mâncăm ceva? Ca tot nu avem aici bucătărie..
-Da. Peste o ora e bine?
-Da! Ne întâlnim jos!
-Bine,paa!
-Paa! "

Ma duc la baie sa ma spăl pe dinți. Aleg sa ma îmbrac cu o pereche de blugi rupti în genunchi , albastrii, un tricou rosu si nu îmi mai iau ceva peste fiindcă acum este mai cald ca de dimineața. Imi prind părul intr-o coada de cal pe care o ondulez putin si sa ma machiez decat cu rimel si eyeliner. Ma incalt cu tenesii mei preferați, ma dau cu parfum si ies din camera.

Am ajuns jos , dar constat ca Erika încă nu a ajuns si trebuie sa o aștept. Peste 5 minute a aparut si ea.
Am ajuns la mall si am mai mers si in niste magazine de haine si bijuterii . Ne-am luat niste rochii dragute care le vom lua in timpul scolii , brățări, cercei, lănțișoare.
Am mers sa mâncăm la un fast-food , fiindcă eram moarte de foame.

Iubire neprevăzutăWhere stories live. Discover now