Láska z internetu

689 84 50
                                    

Jednoduše jsem musela napsat i nějaký hrozně originální a oduševnělý typický texting. Aby bylo jasno, úplně textingy neodsuzuji, ale valná většina vypadá přesně takto, ale jejich autoři to bohužel myslí vážně. Tak se ponořte do tohoto napínavého a jistě zcela originálního příběhu!

P.S.: Poznámky autorky v závorkách nejsou to, co si myslím já, je to jen proto, aby to více vypadalo jako typické wattpadové textingy. Jen tak pro jistotu.


Čusky! Jmenuju se Jessica Red. Je mi šestnáct a chodím na nejlepší střední v tomhle městě, možná na celém světě. Mám skvělé známky, ale nejsem šprt, jsem prostě přirozeně chytrá. Šprti jsou OUT. Můj život byl normální, než jsem potkala jeho! Mám blonďaté, dokonale rovné vlasy a modré oči, protože to s předchozí větou ohromně souvisí. Jsem už odjakživa zamilovaná do Nicka Starlese, protože to souvisí ještě víc.

Crrr!

Nesnáším ranní vstávání. Je sice sobota, ale já stejně musím mít nachystaný budík, aby autorka měla jak začít s mým strhujícím příběhem. Vyhrabala jsem se z postele a oblíkla si červený top, černou minisukni a červené lodičky. Sice jsem plánovala zůstat celý den doma, ale musela jsem přece být sexy! Nalíčila jsem se přesně podle jednoho návodu v Bravu, protože to je IN.

Zapnula jsem chat, abych zkontrolovala, jestli mi někdo nenapsal. Měla jsem tam jednu zprávu. Byla jsem zvědavá, kdo mi píše, tak jsem odpověděla.

TheSecret: Ahoj xD

JessJessica: Chceš něco?

TheSecret: Tebe :D

Zamyslela jsem se. Určitě to byl nějaký úchyl. Ale to je jedno. Budu si s ním psát dál.

JessJessica: Proč jsi mi napsal?

The Secret: Bo se nudím. :-(

JessJessica: Aha. A o čem chceš mluvit?

TheSecret: I don't know.

JessJessica: A proč to píšeš anglicky?

The Secret: Jenom tak.

JessJessica: Aha.

TheSecret: ...

JessJessica: Jdu se nasnídat.

Cestou do kuchyně jsem radostně poskakovala. Byl tak úžasný! Sice mi dohromady napsal asi tak deset slov, ale úplně jsem se do něho zamilovala! Vzala jsem si jogurt lajt (Pozn.: Sory, nevím, jak se to píše) a šla nahoru. Když jsem se podívala do chatu, měla jsem tam nové zprávy.

TheSecret: Jess?

TheSecret: Ty jsi mě opustila? :-(

TheSecret: Nezlob mě.

TheSecret: Nesnáším tě!

TheSecret: Fajn, jak chceš!

TheSecret opustil/a místnost.

Rozbrečela jsem se. Tolik jsem ho milovala! Nechtěla jsem ho opustit!

JessJessica: Simtě, promiň! Šla jsem si jenom pro snídani!

JessJessica: Odpusť mi!

JessJessica: I love you! ♥♥♥

TheSecret: Nesmíš mě opouštět! Chyběla jsi mi!

JessJessica: Už to nikdy neudělám!

TheSecret: Uděláš pro mě něco?

JessJessica: Co?

ParodieWhere stories live. Discover now