Hogsmeade Savaşı Ardından Uyanış

7K 228 364
                                    

Kat'in İsteği – Ben gerçekten Harry'nin 64. Bölümün sonunda bayılmasıyla iki gün sonra St Mungos'da uyanması arasında ne olduğunu görmek isterim. 

---

Frank ve Remus ellerinde Harry'nin birdenbire güçsüzleştiğini hissettiler. İki adam da anında ona yardım etmek için döndü ama yapabilecekleri hiçbir şey yoktu. Onların kollarına yığılırken gözleri geriye yuvarlanmış, bilincini kaybetmişti.

"Harry! Harry!" Hem Frank hem Remus seslendi, etraflarındakilerin dikkatini çekerek.

James ve Sirius bir yandan Damien'ı desteklerken geriye onlara baktılar. James oğlunun görüntüsü üzerine kalbinin midesine düştüğünü hissetti. Sirius Damien'ı desteklerken, James Harry'i yere uzatmış ve üzerine eğilmiş olan Frank ile Remus'a koştu.

"Harry! Ne oldu?" James sordu, Harry'nin yanına eğilip nabzını kontrol ederken. Bulduğunda rahatladı.

"Birdenbire yığıldı." Frank cevapladı.

"Onu ayakta tutan tek şey adrenaliniydi." Remus özetledi, "büyük olasılıkla gücü kalmadı."

James endişeyle Harry'i kontrol etti ve onu uyandırmaya çalıştı ama 'Rennervate' büyüsü bile onu uyandırmak adına bir şey yapmadı.

"Hastaneye ihtiyacımız var." dedi Frank, endişeli bir şekilde. "Başından neler geçtiğini bilmiyoruz. Düşündüğümüzden daha karmaşık olabilir." Sesindeki suçluluk net bir şekilde fark edilir haldeydi. Harry'nin kurtarmaya gittiği onun oğluydu. Ele geçirilmesi ve sonrasında işkence görmesi onun yüzündendi.

James Sirius'a seslenmek için döndü.

"Sirius! Damien'la beraber St Mungos'a cisimlen! Ben Harry'i getiriyorum!" bağırdı ona.

Sirius başını salladı ve bir saniye içerisinde Damien'ı onunla birlikte götürerek cisimlendi.

James'in gözüne Voldemort'un düştüğü noktanın etrafında toplanan büyük bir grup insanın görüntüsü ilişti. Korku ile hayranlık karışımı saygı dolu fısıltılarını duymamak güçtü. Seherbazlar çoktan insanları geride durmaları için uyarıyorlardı ve Karanlık Lord'dan geriye kalanların etrafında bir daire oluşturmuşlardı.

James başka tarafa baktı ve Harry'i sıkıca tutarak St Mungos Hastanesi'ne cisimlendi.

xxx

James hareketsiz durmak için fazla endişeli bir şekilde koridorda volta atıyordu. Lily oturuyordu ama gözleri kocasını takip etmekteydi. Onun yanında, Remus, Sirius ve Frank sessizlik içinde oturuyorlardı. Kimse ne söylemeleri gerektiğini bilmiyordu, o yüzden sessizce beklemeyi tercih ettiler.

Uzun bir süre sonunda odalardan birinin kapısı açıldı ve genç bir Şifacı dışarı çıktı. Bir kerede, James ona doğru acele etti. Lily ayağa kalktı ve ardından onu takip ederek üç adamı da beraberinde getirdi.

"Şifacı Davidson, Harry nasıl?" James sordu endişeyle.

"Harry nasıl? O iyi mi?" Lily sordu aynı anda.

Şifacı onlara iyi kalpli gözlerle gülümsedi.

"Her şey iyi." Heyecanlı ebeveynlere güvence verdi. " Harry sihirsel yorgunluktan başka bir şey geçirmiyor. Hala bilinci kapalı ama endişelenecek hiçbir şey yok. Yaşamsal belirtileri güçlü ve görünürde hiçbir komplikasyon yok."

James rahat bir nefes bıraktı.

"Ve ufak oğlum, Damien Potter?" James sordu.

"Üstesinden gayet iyi geliyor," Şifacı Davidson cevapladı. "Onu birkaç kırık kaburga ve çatlak bir göğüs kemiği için tedavi ettik. Bana bir lanet ile vurulduğunu söyledi, onu yere yıkan bir tanesiyle." Şifacı burada daha fazla bilgi vermeye gönüllü olunacak mı diye bekleyerek duraksadı ama kimse hiçbir şey söylemedi. Şifacı Davidson devam etti, "şu an uyuyor. Ben ikisini de bir ya da iki gün burada tutmak isterim, sadece her şeyin düzgün iyileştiğinden emin olmak adına."

Okur İstekleriWhere stories live. Discover now