Kapitel 1

303 5 0
                                    

Jeg står og kigger ind i den nye klasse, jeg ved ikke helt om jeg tør at gå ind. Tankerne flyver rundt i mit hoved...
Jeg er bange for at de ved noget om min karriere! Jeg håber bare ikke at de udnytter mig, det er fandme sket nok mens jeg har været model. Jeg får endelig taget mig sammen til at gå ind, det første jeg ligger mærke til er ham den flotte fyr helt omme bagerst. Han får øje på mig og jeg smiler usikkert, hans hvide tænder kommer frem i et stort og selvsikkert smil. Han rejser sig og går hen mod mig. "Hej, jeg hedder Thor" siger han og kigger sødt på mig, "Hej jeg hedder Stella" siger jeg og smiler. "Når, hvor kommer du så fra?" Siger han med en flirtende stemme, "jeg kommer fra Italien, men har boede i Jylland inden jeg flyttede her til," svarer jeg mens jeg kigger lidt ned. "Ej hvor fedt! Men hvorfor kom du lige til Danmark?" Spørger han undrende. "Jeg ville prøve noget nyt" siger jeg usikkert. Han kiggede igen meget undrende på mig, men nikkede og ser læren.

Han går ned på sin plads og jeg går op til læreren, som introducerede sig selv "Hej jeg hedder Mette, du må være Stella" "ja det er mig, hvor skal jeg sidde?" Siger jeg imens jeg kigger rundt. "Sæt du dig over til Alison" siger hun mens hun peger hen på en lille tynd blond pige. Jeg nikker og sætter mig hen til Alison, som hun hed. "Jeg hedder Stella" siger jeg hurtigt.

De første to timer går hurtigt og vi skal til at gå ud til frikvarter. Jeg går hen mod døren, men bliver stoppet af to piger, de kigger først på hinanden og så på mig. Den ene er rødhåret og har en flot bleg hudfarve, den anden er brunette og har er meget brun i huden. "Vil du ikke være sammen med os i frikvarteret" spørger den rødhårede med et sødt smil på læben. Jeg nikker og går bag dem ud, vi snakker frem og tilbage hele frikvarteret. Vi snakker om hvor jeg har været før jeg flyttede her til, og om vores familier, og den slags. De var virkelig søde og imødekommende! Jeg havde glædet mig til at få nogle nye venner.

Resten af dagen går hurtigt, jeg snakkede lidt med alle fra min nye klasse.
Da vi får fri tager jeg bare hjem.

Der er ingen hjemme da jeg kommer hjem, jeg kigger på mit ur. 14.45, de andre ville nok komme hjem ved en 16 tiden. Jeg går op på mit værelse og ligger mig i sengen, jeg tjekker de sociale medier og slapper af. Efter lidt tid popper der en besked fra Facebook ind... Ny venneanmodning fra Thor Farlov står der, jeg går ind på den og ser hvem det er... Det er ham den søde fra i morges! Der kommer et lille smil frem på mine læber og jeg trykker bekræft. Der kommer flere og flere venneanmodninger fra en masse fra klassen den eftermiddag.
Klokken nærmer sig 19 og jeg har bare slappet af siden jeg kom hjem. "Vi spiser nu skat" råber min mor nede fra køkkenet. Jeg går ned og sætter mig til bords, "gik din første dag godt?" spørger min far og smiler, "ja, jeg har snakket med alle fra min klasse og de fleste er rigtig søde" han smiler til mig og jeg smiler igen. Resten af aftensmaden snakker vi om hvad mine forældre og min lillebror har lavet i løbet af dagen. Efter maden hjælper vi alle med at rydde op og jeg går op på mit værelse igen. Jeg tjekker min telefon og jeg har fået en besked, den er fra Alison.

Alison=*
Mig=#

*hey! Skal vi lave noget sammen efter skole i morgen?

#jo, det kan vi da godt! Skal vi tage ind til byen?

Det går to sekunder så svarer hun.

*Yes! Det er aftale

#hyggeligt vi ses

*ses😊

Et smil bredder sig på mine læber! Jeg har fået en ven tænkte jeg for mig selv.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 29, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

My dirty lifeWhere stories live. Discover now