22

1.6K 164 11
                                    

"Kas buvo?" Atsidusau ir atsisėdau ant kėdės. Michael atsisėdo ant šalia esančios kėdės.

"Reikia, kad susižadėtumėt" Adam pasižiūrėjo į savo popierius.

"Ką?!" Atsistojau kartu su savimi numesdama kėdė. "Klausyk tu" prisilenkiau prie jo ir dūriau pirštu. "Ne tik, kad privertei mane su juo draugauti, bet tu nori,kad mes susižadėtumėm?! Ir ką mes darysim po to? Susituoksim?! " Rėkiau. Jis jau norėjo žiotis kažką sakyt, bet aš jį pertraukiau. "Viskas. Sakei galėsim ankščiau pabaigti ekstra atveju. Jis dabar toks ir yra. Man jau atsibodo kaip visi manęs nekenčia. Viskas nutraukiam oficialiai savo draugystę arba aš palieku tavo suknistą modelių agentūrą"

Jis atsiduso ir papurtė galvą. "Gali kraustytis" jis sumurmėjo ir ilgai netruko kol aš išbėgau iš kabineto ir atsisėdau į Michael mašiną laukdama jo.

Netrukus jis pasirodė prie pastato durų ir lėtai priėjo prie automobilio. Jis įlipo į jį turėdamas keistą miną ant savo veido, bet ignoravau tai ir žiūrėjau kas vyksta per langą.

Kai jau buvom prie namų išlipau vėl pirmą ir įlėkiau į vidų. Nieko nelaukdama išsitraukiau tas pačias tašes ir pradėjau dėtis visus savo daiktus.

Viską susidėjau ir pradėjau judėt link durų. Įsidėjau į bagažinę visas tašes.

Kai jau norėjau lipti į vairuotojo vietą mane sustabdė ranka ir aš pilna įniršio atsisukau.

"Pažiūrėk man tiesiai į akis ir pasakyk, kad tu nori tikrai išeiti. Pasakyk, kad tu nenori likti su manimi ir aš pasitrauksiu" sumurmėjo Michael.

Giliai įkvėpiau ir jaučiau kaip ašaros pradėjo kauptis mano akyse. Aš žinau, kad šiuo metu aš turėsiu meluoti, arba likti. Pasižiūrėjau tiesiai jam į žalias akis ir pravėriau burną kalbėt.

"Aš nenoriu likt. Aš noriu išeiti. Noriu,kad paliktum mane ramybėje" mano balsas sutrukinėjo,bet vistiek ištariau.

Jo akyse matėsi skausmas ir aš jau jaučiuos kalta,dėl to kaip jį įskaudinau, bet aš kitaip negaliu.

Ji patraukė savo ranką nuo mano peties ir nuleidęs galvą linktelėjo.

"Ate Lauren" sušnabždėjo.

"Ate Michael" šiaip ne taip ištariau ir atsisėdus į vietą išvažiavau,kad jis nematytų kaip aš verkiu...

PRAŠAU NEPYKIT ANT MANĘS. ČIA DAR NE PABAIGA! AŠ SUGALVOJAU KAIP BUS. TODĖL NESIPARINKIT, TIESIOG LAUKIT IR SKAITYKIT TOLIAU :)

[ Fake ] M.C.Where stories live. Discover now