Első "randi"

5.3K 246 11
                                    

-- Ádiéknál--

Miután a fiúk kíméletlenül kiröhögtek, sokadik próbálkozásra megszólalt Szalai.

-Azért próbálj nyílba ütni vele egy randit. Még ma kérdezd meg.-tanácsolta.-Csak nehogy eltörd valamilyét.-kezdett el megint nevetni.

Az edzés egész jól sikerült.

--Luca--

Miután a vizeket a helyére tettem, leültem egy padra és elkezdtem gondolkodni. Az otthoni asztalomon hagyott levél járt a fejemben. Lukács a legidősebb bátyám Olaszországban él a feleségével és a két éves lányával,Liliánával. Az anyja olasz, de a bátyámmal angolul beszélnek mivel elég jól beszélik a nyelvet. Az iskolában ez az utolsó évem, és András jóvoltából kaptam is ajánlatokat. A legjobb ajánlatot, a Bologna adta, mivel az orvosuk már eléggé kiöregedőben van már. A bátyám pedig természetesnek veszi hogy el szállásoljon. Sőt, még egy nyelviskolába is hajlandó lenne beiratkozni velem, csak hogy együtt tanulhassunk. A levél a beleegyezésemet tartalmazza, és az EB után akarom elküldeni a csapatnak.
Sokat gondolkodtam azon hogy melyik ajánlatot fogadjam el, de a szüleim nyugodtabbak ha tudják hogy lesz ki vigyázzon rám.

Az edzésnek hamar vége lett, és unatkozni se unatkoztam mivel mikor a fiúk ideje és ereje engedte játszották az agyukat. Mikor szünetük volt akkor is sokan odajöttek hozzám. Valószínűleg a víz miatt, de egy páran ott ragadtak nálam. Némó pedig a vicc kedvéért, nyakon öntötte Szalait, amiből persze vizes csata keletkezett.

Mikor vissza értünk a szállásra, gyorsan átöltöztünk majd bevettük az ebédlőt. A fiúk farkas éhesek voltak már, de már az én hasam is korgott rendesen. Vacsora után úgy döntöttem bevonulok a szobám magányába. Vettem egy gyors zuhanyt, majd felvettem a Panni által választott méregdrágának tűnő de hamis pizsimet.

 Vettem egy gyors zuhanyt, majd felvettem a Panni által választott méregdrágának tűnő de hamis pizsimet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Épp ledőltem az ágyra mikor valaki kopogott az ajtón. Gyorsan magamra kaptam egy fehér pólót.És félretéve az agyamban futó összeesküvési elméleteket hátra hagyva az ajtóhoz léptem és nyitásra fordítottam a kulcsot a  zárban. Az ajtóban. Dzsudzsák állt lihegve.

-Mi történt?-kérdeztem.

-NagyÁ.- lihegte. - Csak szórakoztunk.-mentegetőzőtt.

-Hol van?-kérdeztem.

-Böde hozza.-néz a folyosó végére. Ahol Böde hozta az üvöltő NagyÁ-t.

_Nee, Neee...-kiáltozta.

Gyorsan behozták, és letették az ágyamra,mire elhallgatott. Épp néztem hogy mi lehet a baja, mikor hallottam az ajtó zárának kattanását.

-Mi a franc?-lepődtem meg. Az ajtóhoz léptem és megpróbáltam kinyitni, nem sok sikerrel. Közben Ádi felült az ágyon.

-Maradj fekve, míg nem tudom mi a bajod.-utasítottam.

-Kutya bajom.-mondta.

-Tessék?-értetlenkedtem.

-Tudták hogy kicsit bejössz, és hogy nem merlek elhívni randira, és miközben beszélgettünk Dzsudzsi szobájában. Miközben ez a két piszok gondolom Messengeren kitalálták ezt.- hadarta  kicsit pirulva, de a végére vissza nyerte, azt a laza spontenaitását.

Ekkor megpittyent a zsebében a telefonja.

-Szuper.-mutatja felém. -Jó Randit, galambocskáim!- írta Böde.

-Ezt, még vissza kapják.- mérgelődött.

-Van egy ötletem!-nyúltam a szoba telefonhoz.

-Igen, tessék?-vette fel egy nő.

-Szabó Luca vagyok a magyar válogatott orvosa.Egészségügyi okokból kérném a holnapi napon a zsíros kenyér összetevőinek, és az energiaitalnak mellőzését. Mivel rontja a játékosok minőségét, megfigyelésem szerint.-magyaráztam, mellettem Ádám persze majd megfulladt a visszatartott nevetéstől.

-Rendben Kisasszony.-helyeselt.

-További szép estét!-köszöntem el.

-Magának is!-viszonozta.

Mikor letettem a kagylót egyszerre pukkant ki belőlünk a nevetés.

-Van kedved megnézni egy filmet?- kérdeztem mikor sikerült abbahagynom a nevetést, és a pulzusom is normalizálódott némileg.

-Aha.-mosolyodott el.

Végül egész este beszélgettünk, filmeztünk, majd szigorúan az ágy két oldalán álomra szenderültünk.

Rengeteg kihagyás után újra rész. Hogy tetszik? Folytassam, most hogy már egy ideje lecsengett az EB hangulat?

Laura

Az ápoló helyetteseWhere stories live. Discover now