Truth

150 14 2
                                    

Noha

Stau în fața luceului aşteptând ca Juli să iasă, m-am hotărât să îi povestesc totul azi cu prețul că aş putea pierdeo. Nu ştiu ce îmi face fata asta, dar mă simt alt om în preajma ei, sunt fericit, nu mai ochii pentru nici o altă fată, asta nu mi s-a întâmplat niciodată. Simt că tot ce îmi trebuie are ea, e frumoasă, inteligentă şi al naibi de sexy, deşi cred că ea nu îşi dă seama că până şi ioncența ei mă excită. Câte odată îmi vine să îl dau naiba de control şi să sar pe ea să o fac a mea.

Mă înnebunesc gesturile ei timide, mă înnebuneşte cum mă sărută. Mi-a dat toată lumea peste cap. Dacă mi-ar fi zis cineva acum o lună că v-a apărea o fată care să mă pună cu botul pe labe, i-aş fi râs în față şi l-aş fii pocnit.

O văd cum vine spre maşina mea cu un zâmbet uriaş pe față, până şi zâmbetulu ei mă înnebuneşte. Nu mi-l pot scoate deloc din cap.

-Bună iubito, îi spun când întră în maşină.

Ea doar se întinde spre mine şi mă sărută cu buzele ei dulci, nu am mai avut nici un sărut cum sunt cele cu ea. Sărutările ei mă umple de energie.

-Ce zici de o mică plimbare? O întreb.

-Sigur, răspunde cu zâmbet.

Pornesc maşina şi o iau din loc spre pădure, priumul loc unde am dus-o. Tot drmul nu mai spune nimic, doar fredonează versurile melodiei ce se difuzează la radio. Opresc maşina şi coborâm amândoi din maşină, ajungem în fața lacului şi ne aşezăm.

-Juli, vreau să vorbim, încep eu.

-Ce este? Întreabă îngrijorată.

-Vreau să îți povestesc de ce dispar fără să dau nici un semn.

O privesc şi o văd cum înghite în sec. Frate e mai greu decât credeam, ar trebui să o sărut pentru ultima oară?

Oftez şi încep:

-Sunt un om rău Juli, ştiu că nu sunt pentru tine, doar că nu pot sta departe de tine mă înnebuneşti. Eu fac lucruri rele Juli, am preluat afacerile bunicului meu după ce el a murit, nu sunt doar nişte simple afaceri, sunt ilegalități Juli, spun si o privesc în ochii, mă priveşte atentă. De mic am fost crescut de bunicul meu, el m-a învățat tot ce trebe pentru a putea să îi preiau afacerile când el nu o să mai fie.

-Noha nu înțele ce e aşa rău să preiei nişte  afaceri? Mă întreupe iubita mea.

-Iubito eu mă ocupt cu trafic de droguri şi arme, şi atunci fața Juliettei se schimbă. De aia îți spun că sunt un om rău, de aia îți spun că nu vreau să te bag în aşa ceva. Practic eu am fost obligat de mic să fac aşa ceva, până acum mi se părea în regulă, dar de când ai apărut tu, nu mai pot face asta. Până acum nu am avut de cineva să îmi fac griji sau ce crede aceea persoană despre mine dacă află cu ce mă ocup.

-Şi de când ai început cu toate astea? Întreabă cu un glas scăzut.

-De la 15 ani, atunci a fost primul meu transport. După aceea m-am schimbat total, bunicul avea mulți duşmani aşa că ne-au întins o ambuscadă. Am văzut atâtea persoane murind în fața mea încât am intrat în şoc. După aceea seară, nu am mai fost eu.

Fac o pauză să îmi privesc iubita, are ochii înlăcrimați.

-M-am îndepărtat de prieteni şi m-am închis în mine, doar Nick a mai rămas lângă mine. După moartea bunicului meu de acum 2 ani am luat-o razna de tot, a început să nu îmi mai pese de nimeni. Am început să îmi bat joc de toată lumea, am început să beau în fiecare seară şi să mă culc cu orice fată îmi ieşea în cale. Moartea bunicului m-a afectat foarte tare.

-Şi părinți tăi?

-Cu ei nu am o relație prea strânsă, ei mai mereu au fost plecați cu afaceri pentru a face cât mai mulți bani, au şi uitat că au un fiu.Acum încearcă să recupereze timpul pierdut, doar că nu prea le acord atenție. Nu au fost lângă mine când am avut cea mai mare nevoie.

Termin de povestit şi ne afundăm într-o tăcere cruntă, îmi iau inima in dinți şi încep să vorbesc:

-Nu am vrut să îți pocestesc, nu am vrut să te pierd, dacă vrei să ne despărțim am să înțeleg, e destul de greu să fii cu un delic-

Nu apuc să termin ce am avut de spus că îmi sare în brațe.

-Te iubesc idiotule! Nu am să te părăsesc.

O cuprind strâns în brațe şi îmi afund fața în părul ei, e atât de bine când o simt în brațele mele, nu vreau să îi dau drumul niciodată. Îi cuprind fața în palme şi îmi presez buzele peste ale ei, încep să îi frământ buzele întrun sărut pasional. Ne despărțim din sărut doar când simtim nevoia de aer, rămânem cu frunțile lipite şi o privesc în ochii.

-Mă înnebuneşti Juli, te-aş îndinte aici pe iarbă şi te-aş face a mea, când îmi aude cuvintele roşeşte instantaneu. Eşti atât de adorabilă când roşeşti, spun şi îi sărut nasul.

-Puneți pofta-n cui domnule White, spune şi chicoteşte.

O prinde de şolduri şi mă întorc cu ea, acum eu aflându-mă deasuprea ei. Încep să o sărut sălbatic, continui cu sărutările până pe linia maxilarului coborând spre gât, presar sărutări pe tot gâtul ei.

-Noha, îmi geme numele.

-Îhm? Întreb continunând să îi tachinez gâtul.

Îmi bag mâna sub tricoul ei făcând cerculețe pe abdomenul ei, urc până la sânii ei şi îi cuprin un sân în mână, ea gem. Îi cuprind buzele cu un nou sărut.

-Noha... O-opreşte-te, murmură frumoasa mea.

Mă opresc, o trag la mine în brațe şi îi sărut fruntea. Fata asta chiar că mă înnebuneşte.

Ştiu ca este cam scurt, dar sper să vă placă. Am să incerc să mă revanşez în capitolul viitor.
Nu ştiu când am să îl postez, sper că, cât se poate de repede.

Vă pup!!😘😘

Let Me Love YouUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum