1.2

960 64 20
                                    

Cora izgatottan lép be a házba. A gyomromban kisebb görcs van, és az arcom egyáltalán nem izgatott. Legutóbbi buliban ismertem meg a fiúkat, de amúgy meg egy rémálom volt, mivel a színes hajú barátnőm bedrogozta magát.

- Summer, engedd el magadat, majd Luke vigyáz rád. - kacag bele a fülembe Cora. - Én is ezt fogom tenni, Michael megígérte, hogy végig szemmel fog engem tartani.

Bólintok egyet. Nincs az az Isten, hogy Lukera bízzam magamat, még a végén kihasználná a helyzetet. Sőt, biztosan.

Cora rögtön el is tűnik a tömegben. Én a konyha felé veszem az írányt, hogy igyak valamilyen alkoholt. A részeg embereket pia nélkül nem lehet elviselni.

A konyhában rengeteg ember van, mindenütt üvölt a zene, és cigaretta füst szag van. Kint is rengetegen vannak, de ott még jobban üvölt a hangszóró.

Nagyot sóhajtok miközben egy pohárért nyúlok. Megszamolom, hogy megbizonyosodjam benne, hogy az van benne, mint amire vágyok. Elégedetten lehunyom a szemeimet, és egy gyors mozdulattal lehúzom a tartalmát.

Azonnal forróság tölti el a mellkasomat. Elmosolyodom a jó érzésre.

Igaz, hogy nem akarok berúgni, de attól még inni szeretnék.

A pulton kutakodom egy bontatlan üveg után, és szerencsémre találok is egyet. Ki bontom, és magam mellé helyezem az egyik fantát, kísérőként. Elkezdem inni a vodkát, minnél nagyobb kortyokra törekedve. Érzékelem, hogy lassan kezd fogyni az üveg tartalma, de nem állok le. Hallom, hogy pár fiú körülöttem füttyentenek, és ujjongva bíztatnak, hogy ne hagyjam abba. A levegőm kezd fogyni, de már csak pár korty maradt az üvegben. Gyorsan megiszom azt is, szinte levágom az immár üres üveget a pultra.

A fantáért nyúlok, pár kortyot iszok belőle, hogy elmúljon a hányinger. Egyre melegebb kezd lenni a mellkasom, és egyben már a torkom is.

- Azta, te biztosan nem lehetsz nő, hogy ilyet művelsz. - veregeti meg röhögve a vállamat egy srác, mire csak egy mosolyt villantok rá.

- Köszönöm, sokszor megkapom. - lesöpröm a kezét, és vissza megyek a tömegbe.

Rögtön meg is bánom, mivel alig lehet levegőt kapni. Nagyon meleg van, és mindenütt az alkohol bűzét érzem. Megpróbálom ezt kizárni, és jól érezni magamat.

Lehunyom a szemeimet, hogy kevésbé érzékeljem a többi embert, és elkezdek a zene ritmusára táncolni. Jól esik a nyugodtságom, és az alkohol érzése.

Érzem, hogy a testem továbbra is arra szeszes folyadékra vágyik.

Még, hogy nem fogok ma berúgni.

Bele túrok a hajamba, és tovább táncolok. Néha néha nekem jön pár ember, de semelyik se olyan erősen, hogy fellökjön. Egy pillanatra el is hiszem, hogy minden tökéletes.

Hirtelen valaki megragadja a kezemet, és a fülemhez hajol.

- A barátnőm vagy, baby. - suttogja az ismerős hang. Automatikusan a szemeimet forgatom.

Komolyan, mióta őt ismerem, állandóan csak a szemeimet forgatom. Ha kaphatnék érte pénzt, már biztosan milliomos lennék.

A keze elengedi az enyémet, és helyette, a derekamra simul. A másik kezével pedig szembe fordít magával.

- Nem tudtam édesem, hogy már itt vagy. - mondom. Legszívesebben arcon köpném, és jelenetet rendeznék. De nem tehetem meg.

Elneveti magát.

- Te komolyan ittál? - kérdezi vigyorogva.

Felhúzom a szemöldökömet.

- Az ilyesféle bulikon mindenki iszik.

Never ending + lrh ; folytatódikWhere stories live. Discover now