Kısım 1: Beyaz Zambak - 7. Bölüm

3.9K 430 25
                                    

Bölüme başladığınız tarihi ve saati buraya yorum olarak bırakabilirsiniz!

Bölüm Şarkısı: Nightcore - Hallelujah [male version]

***

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Bölüm 7: Avcı

Karanlık bir dünyadan iki defa kurtulmuştum. Çok eski zamanlarda dayanan bir anım zihnimde parıldadığında, bir daha uyanmak istemezcesine kendimi hatıralar denize bırakmaya karar verdim ve huzurlu, kesik bir nefes verdim.

Bir keresinde annemle birlikte, köyümüzün derinliklerinde bir yeraltı mahzenindeydik. O zamanlar on altı yaşımda ya vardım ya da yoktum ama çok net hatırlıyordum dediklerini.

"Soylu bir kana sahip olmak, herkesin kaldırabileceği bir yük değildir," demişti ve yanıma oturup, ellerimi avuçları arasına alarak narin dudaklarıyla ellerimden öpmüştü.

"Bu dünyada dört beyaz zambaktan doğma, Dört Büyük Beyaz Cadı vardır. Onlara, Doğa'nın yarattığı ilk cadılar denir," diyerek anlatmaya devam ettiğinde, o zamanlar bu pek de umurumda olan bir şey değildi. Sadece, her zamanki gibi hikâye anlatıyor sanmıştım

"O Dört Büyük Beyaz Cadı'dan ikincisi, senin büyük annen," dediğinde gerçekten de heyecanlanmıştım çünkü böyle bir şey, inanılmaz bir şeydi. Beyaz Cadı'ların kanına sahip olmak efsanevi güçler verebilirdi bize... Çünkü Büyük Beyaz Cadılar efsanevi güçlere sahiplerdi. Bunlar, geleceği görmek, ölüleri diriltmek ve ölümsüz cadılar yaratmak gibi, efsanevi güçlerdi...

"Annem yakın bir zamanda, büyük bir savaşın başlayacağından bahsetti," dediğinde annemin anlatmaya başladığı şeyin hikâye olmadığını bilmiyordum. Yaklaşan geleceği kimse göremez, diye öğretmişlerdi bize ve Beyaz Cadıların yok olduğundan da bahsetmişlerdi, büyükannem öleli ise yıllar olmuştu...

"Bu savaştan kurtulan tek bir soy olacak. Tek bir kadın kurtulacak," dediğinde teyzelerim Joen ve Jobina bir anda yanımızda belirmişti. "Bu soy, Sian Cadısı'nın soyu olacak," demişlerdi tek bir ses olurken.

Bugüne kadar öyle bir soy duymadığım için korkmuştum, çünkü devam edecek soylar arasında bizim soyumuzun olmasını beklemiştim. Annemin tüm hikâyelerinde, kutsanan soy, Josbien soyu olurdu.

"Sian soyunun lideri de... Freya Josbien olacak."

Gözlerimi araladığımda nefes almak zor gelmişti, şakaklarımdan süzülen terler bir anda kendimi kötü hissetmeme neden olurken elimin tersiyle alnımı sildim. Kısa bir an nerede olduğumun farkında değildim, gözlerim karanlığa alıştığında ise parçalanmış zihnim toparlanarak kendine gelmişti.

Sian Cadısı SerisiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora