||

18 1 0
                                    

Dívka se probudila s bolestí hlavy. Tentokrát ve své posteli. Aspoň ji rodiče přenesli. Ale i tak ti nic neměl ní na tom že jí zbili do bezvědomí. Kdyby mohla odejít neváhá ani minutu a jde. Ale teď musí do tyranského zařízení kde jí jenom ponižujou. Jinak řečeno škola. Každý jí tam urážel protože byla jiná. Neměla ani jednoho kamaráda, natož kluka. Všichni ji buď přehlíželi nebo hromadně uráželi. Nikdy od nich neslyšela na svoji osobu něco jiného než urážky. A jí to ze začátku mrzelo, ale časem si zvykla. Chodila na gympl už druhým rokem, takže je ,se dá říct druhačka. Už druhým rokem jí neustále zhazují. Na základce měla aspoň jednu kamarádku.
Když vstává z postele, kterou měla v černém povlečení. Stejné barvy byl i zbytek pokoje. Šla ke své skříně. Kde si vytáhla černé triko, černou mikinu, černé ponožky, černé roztrhané kalhoty a černou čepici. Prostě jednoduše řečeno, všechno oblečení černé barvy. Oblékla se a šla do školy. Na snídani se vykašlala. Cestou do školy potkala pár lidí, od nich ze školy. Samozřejmě ji nadávali. Ale jí to bylo jedno. Když šla ke své skříňce někdo jí podkopl nohy a ona na někoho spadla. Koukla se nahoru aby viděla no koho to vlastně spadla.
,,Dávej pozor neumíš chodit?!" Zakřičel na ní kluk v černém stejně jako ona. Měl rezavé vlasy skoro se dá říct červené. Na rameni mu šlo vidět tetování draka. Nikdy ho tu ještě neviděla. Dívka se postavila a naštvaně na něho koukala.
,,Se neposer."Řekla tiše. Už chtěla odcházet ale ten kluk jí chytl za paži a nechtěl ji pustit.
,,Cos to řekla?! Mě nikdo urážet nebude!" Zakřičel na ni. Dívka jen protočila oči, vytrhla se mu a šla ke své skříňce.

Když k ní došla na její, jak jinak, černé skříňce bylo napsané na papírku velkým písmen: TAHLE SKŘÍŇKA PATŘÍ DĚVCE.
Došla k ní a papírek zmuchlala a odhodila kamsik za sebe. Tohle bylo na denním pořádku. Vytáhla si matematiku. Předmět který jí šel a uměla ho. Každý matematiku nenávidí ale ona jí má ráda. Originál.

Sedla si na své obvyklé místo, úplně vzadu. Nikdo s ní neseděl a jí to vyhovovalo.
Když zazvonilo přišla do třídy učitelka a hned za ní ten kluk na kterého spadla. Zamračila se ale nikdo to vidět nemohl.
,,Tak třídí utište se. Dnes k nám přišel nový spolužák, který přijel až z New Yourku. Tak řekni něco o sobě." Pobídla učitelka toho kluka aby něco řekl. No jsem zvědavá co z něho vyleze, pomyslela si dívka.
,,Jmenuju se Fred Smith, přijel jsem z New Yorku a je mi 17 let." Řekl jednoduše až otráveně.
,,Dobře, sedni do zadu za Anabell Adamsovou, tu v tom černém." Řekla učitelka.

Du hast das Ende der veröffentlichten Teile erreicht.

⏰ Letzte Aktualisierung: Oct 03, 2016 ⏰

Füge diese Geschichte zu deiner Bibliothek hinzu, um über neue Kapitel informiert zu werden!

Černá láskaWo Geschichten leben. Entdecke jetzt