31) Probuzení // oznámení!

6.5K 352 26
                                    

HARRY

Když jsem se ráno vzbudil,byl jsem opravdu rád,že mám Cassidy u sebe. Byla mi zima a já nemohl přestat myslet na to,jak se stanu člověkem. byl jsem nervozní,ale těšil jsem se,protože jestli to vyjde,mohlo by to být to nejlepší v mém životě.

Včera večer jsem to řekl assidy. Řekl jsem jí,že bych se pro ní chtěl stát člověkem,ale myslím,že mě nevnímala a dávno už spala. Na jednu stranu jsem celkem rád,že to doopravdy neslyšela,protože jí tím nechci zatěžovat. Ale trochu bych si přál,aby to slyšela a podpořila mě v tom. Rozhodl jsem se,že jí vzbudím a pokusím se zjistit,jestli si ze včerejška něco pamatuje.

Přiblížil jsem se k ní a políbil jí na krk,terý měla obnažený. Triko,které ji bylo poměrně velké,jí padalo přes rameno a já upřel pohled na její hebkou kůži.. Bože.. když se po mém polibku nic nestalo,zkusil jsem to znovu a víckrát. Líbal jsem ji na krk,potom na tvář a na zavřené oči. Za chvíli jsem uslyšel,jak se tiše chechtá.

"Jsi vzhůru,nebo mám pokračovat?" řekl jsem a ona se zase hravě zasmála. Měl jsem rád tuhle její náladu a doufal jsem,že to dneska zase neposeru.

"Přestan mě lechtat,nebo se počůrám," začala mi vyhrožovat,když jsem jí začal lehtat,aby se úplně probudila.

"Opravdu?" zeptal jsem se a pokračoval v tom. Ona se hrozně smála,což nutilo se smát i mě. Opravdu jí miluju. Hodně. Opravdu hodně jí miluju.

"Joo,Harry..Prosím. Přestan," začala trochu ječet a mezi smíchem se mě snažila přesvědčit at přestanu.  "Počůrám se!" zekřičela potom a snažila se mi dostat z náruče,kde jsem jí lehtal. 

"Dobře. Dobře. Konec," řekl jsem po pár vteřinách,co se neúspěšně snažila se ode mě dostat dál.

"Díky Bože. Musím na záchod," řekla Cassidy a pak vstala z postele tak rychle,že jsem to snad ještě nikdy neviděl a odběhla z pokoje. Zasmál jsem se tomu,jak rychle běžela a byl celkem rád,že jsem jí nelechtal o něco déle.

Za chvíli se Cassidy vrátila s úsměvem na tváři. Také jsem se musel usmát,když jsem jí viděl. Zavřela za sebou dveře a pak přešla pokoj k posteli,na které jsem stále ležel.

"Takže Harry po ránu provokuje?!" řekla tázavě,ale myslím,že to otázka nebyla.. Pak se usmála a lehla si ke mě.. Teda spíš na mě. Chvíli nade mnou klečela,než se ke mě nahla a políbila mě na rty. Opětoval jsem jí polibek a zabořil ruku do jejích vlasů,které jí padaly okolo obličeje. Teprve ted jsme si všiml,jak jsou hebké.

"A kdo provokuje ted?" zeptal jsem se,když skousla můj ret a zasmála se. Začínala mě vzrušovat a já věděl,co se stane s mým kamarádíčkem,jestli nepřestane.

"Omlouvám se," řekla,ale podle jejího následného pohybu boky nejspíš věděla,co dělá. Doufám...

Ještě jednou zopakovala ten pohyb a já cítil mé přirození,jak se tlačí proti jejímu tělu,jak na mě seděla. Cassidy nevypadala vůbec převapeně a ještě jednou zopakovala ten pohyb. Byla tam nahoře zatraceně sexy a já jsem se nemohl vynadívat.

Ještě chvíli pohybovala boky proti mě. Byl to skvělý pocit,ale nedalo mi to a musel jsem se zeptat.

"Cass.. Opravdu to chceš?" zeptal jsem se a ona se zasmála a pak mi přiložila ukazováček na rty.

"Pššš.. Nic to není. Jsme přece oblečení,ne?" zeptala se s úsměvem na tváři a pak na mě mrkla a znovu pohla boky proti mě. To byl pocit..

Za chvíli jsem ji chytl za zadek a pomáhal jí s pohyby. Bylo to lehké,protože ona to zvládala na jedničku. Zavřel jsem oči a cítil,že za chvíli budu. Mé přirození se snažilo,ale bránily mu trenky,které jsem měl na sobě a navíc,Cass také měla spodní prádlo.

Fallen.  (H.S. // CZ)Where stories live. Discover now