Ora 5:00...=.=

2.5K 151 23
                                    

Stateam in fata usii, luminile felinarelor inalte luminandu-mi slab fata palidă , in ochii mei rosii apărând o mica licarire.M-am uitat in sus, la persoana din fata mea, vazandu-l pe...Kyle....

Când l-am vazut, niste lacrimi amare mi-au aparut pe chipul usor desfigurat de la plans.De ce asteptam sa-l vad vad pe Mizuki...? Sa-mi vad pufosenia...

Băiatul din fata mea imi puse mana-n gat , ridicandu-ma de la pământ si lovindu-ma cu celalalt pumn in fata.Am simtit o durere puternica, apoi un gust metalic ,de sânge.

Pumnul lui imi mai lovi un repetate rânduri fata, lasandu-mi urme destul de evidente, după care ma tranti de pamant, mergând val-vârtej spre masa pe care aveam niste poze puse-n rama cu napolitana mea si cu mine,pe vremea când eram fericiti , si le izbi la pământ,  sticla spargandu-se in mii de cioburi ca de gheață, formând un covor alb.Ma durea atat de tare...Erau..ultimele amintiri cu el ...Mi-era dor de el...

Kyle lua un ciob de pe jos si se îndrepta spre mine cu un zâmbet diavolesc.Tot ce vreau in acest moment este ca napolitana mea sa fie bine, atata tot ...chiar daca nu ma mai iubeste,chiar de ma urăște, macar sa-i fie lui bine.

-Eu ti-am spus ca nu accept minciuni,Akito! Acum va trebui sa plătești. Spuse acesta, ridicandu-mi tricoul si incepand sa-mi cresteze pielea ,lăsând urme adânci.După ce se satisfacu ,cu durerea mea ,pleca...lasandu-ma acolo.

Am reusit sa-mi iau telefonul si sa-i trimit micutului meu un mesaj.

04:03 - "Imi pare rau..."

De acolo nu mai stiu ce s-a intamplat...

________Perspectiva lui Mizuki______

Bărbatul ma duse in fata casei lui Akito, ne luasem la revedere si pleca.
Am intrat pe poarta casei si am vazut usa de la intrare deschisa..."Oare a plecat sa ma caute? " Am intrat pe hol si l-am vazut in living, intins pe jos, inconstient si plin de sânge..

-A-Akito...c-ce-ai pățit...? Spun eu in soaptă , ca si cum m-ar putea auzi, acoperindu-mi gura cu mâinile.Am simtit cum lacrimi fierbinti imi curg pe obraji, apropriandu-ma încet de el, după care trantindu-ma langa el.Akito ! Trezeste-te ...sunt aici...uite-ma...Trezeste-te...imi pare rau, te rog...promit ca daca te trezesti acum...plec, si nu te voi mai face sa suferi...iti jur...te rog..A-Akito, t-trezeste-te...te implor...Ii spun eu roscatului intins pe jos, care respira sacadat si greu...M-am calmat si l-am luat de acolo, sucandu-l intr-o camera si bandajandu-l.

Imi parea atât de rău pentru ce-am facut...cum..?Cum am putut face asta...? La naiba cu tine Mizuki...!
I-am dat de pe fata palida niste suvite dezordonate si l-am sărutat usor pe frunte."La dracu, e fierbinte! " spun eu, grabindu-ma după un prosop si un vas cu apa rece.

Cine stie cum s-a simtit...? Nici nu cred ca a mâncat ceva si a plâns încontinuu saracutul...Doamne ce prost am fost...

După ce i-am mai scazut din temperatura, m-am asezat jos pe covor, langa pat, luandu-i mana intr-a mea, mangaind-o încet , sperând sa se trezească în orice moment...N-aveam de gand sa adorm..Daca se trezea si voia ceva sau ii trebuia ceva...Nu puteam sa adorm...

Pe la ora 5:00 aud il aud pe Akito strigandu-ma agitat in somn.

-M-Mizuki...Mizuki...Mizuki! Tipa acesta si se ridica brusc din pat, tremurând încontinuu si lacrimi aparandu-i in ochi.Nu cred ca ma observase încă.Era foarte speriat, si tremura din toate încheieturile.

-Gata...e in regula...sunt aici...nu mai plânge..nu te mai părăsesc vreodata...spun eu urcandu-ma pe pat, tragandu-l intr-o îmbrătisare strânsă, din care nu mai voiam sa-i dau drumul.

-M-Mizuki..Spuse acesta cu ochii mari, plini de lacrimi ,si totusi veseli.Acesta imi raspunse la îmbrătisare, după cateva minute ridicandu-mi bărbia cu doua degete, unindu-si buzele moi si rozalii de ale mele, completandu-se intr-un dans al pasiunii si al supremației.

El ma împinse usor pe spate ,eu cazand intre pernele moi, el sarutandu-mi gâtul, muscandu-ma usor , lăsând urme movalii pe pielea mea alba.

________Perspectiva lui Akito________

Am coborât cu sarutarile pana la gâtul lui Mizuki.Ah..pielea aia atât de alba, nu ma pot abtine..Am inceput sa-l musc usor, lasandu-i urme de toata frumusețea , sugandu-i din când in când pielea, el tremurând si gemand sub atingerile mele.Era atât de dulce.

Mi-am dat tricoul jos, facand asta si cu al lui, el neimpotrivindu-se.După aceasta, el rosi si-si acoperi ochii cu antebratul, ocolindu-mi privirea.

-Vreau sa-ti vad fata, Mizuki...ii spun eu in soaptă la ureche, muscandu-l de lobul urechii, auzind cum geme infundat, reacția lui satisfacandu-ma.Te vreau...ii soptesc eu plin de dorinta.

-M-mi-e frica...imi spuse el speriat, uitandu-se la mine si rosind si mai mult.

-Voi fi blând napolitana mica, bine..? Spun eu sarutandu-l usor pe buze si muscandu-i buza de jos.

-B-bine...Spuse el, după care i-am dat jos pantalonii, si eu rămânând doar in boxeri.Am inceput sa-l sărut pe abdomen, tachinandu-i sfarcurile cu limba , el închizând ochii si respirând sacadat.

I-am dat boxerii jos, cu ai mei facand acelasi lucru, el rosind mai rău ca o tomata când văzu ca amândoi am ramas goi.M-am poziționat intre picioarele lui, penetrandu-l încet, el arcuindu-si spatele la simțirea durerii.

M-am oprit putin, asteptând ca micuțul sa se obisnuiasca cu durerea, si când am primit aprobarea,am inceput sa ma misc încet in el, acesta gemand de durere.

-M-mai r-repe-de...Hmm...Ahhh...Spuse el, primzandu-ma usor de par si tragand de el.

Eu i-am ascultat dorinta si am inceput sa ma misc si mai repede , incepand sa gem si eu infundat , miscandu-ma din ce in ce mai repede.

-Aaah...Mnhhh..Aaaaahh...E-eu...o sa ...Ahh. încerca sa spuna Mizuki, intuind ce vrea sa spuna.

După cateva secunde imi dau drumul in el si el pe abdomenul meu, eu lasandu-ma peste el imbratisandu-l si sarutandu-l apăsat pe buze.

_____________________________________

Ete na, de ce-am amânat capitolul asta asa mult, ca nu stiu sa scriu scene de genul...cel putin bine ca l-am dus pana la bun sfarsit...de fapt , rectific, sfarsit, ca bun nu-i.

Mai urmează doua capitole si se termina cartea.Spuneti-mi cum ati vrea sa se termine ca un film romance sau o drama?

Scuzati-mi eventualele greseli de ortografie.

Va pupic.Bye. :* :)))) ;) ^-^ =).

Raiul pacatosilor {yaoi}Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang