devamm...

566 11 10
                                    

Eve vardın kendisinin fotoğrafını çekiyordu ama yüzü Bulanık çıkıyordu Çünkü kasedi izleyen herkese suratı fotoğraflarda veya kamerada hep Bulanık çıkardı .

Önce korkmuştum sonra kocasını da aynı kafede gösterdi kaz evin içinde yer alan şey bir tür Rüya idi Hava çok korkunç bir rüya kadın bir markete giden markette çalışan kişi bir büyücü En azından kadın bunu bilmiyordum güvenlik kameralarına baktığında yüzünü Bulanık olarak gördü Orada çalışan kadın izle dedi ki "6 gün " .

Kadın korkmuştum her geçen gün farklı şeyler öğreniyordum kasette yer alan yerleri buluyordu hepsi sadece bir şehirde yer alan ve bunun korkulur yağlarını besleyenler önce gidip kütüphaneye baktılar Samara çocukken evlat edinmişti ve şizofreni En azından çevresindekiler ona öyle adlandırılıyordu onu evlat edilmeden önce bir bir çocuk olmaya çalışmıştı Ama olamamıştı sonra evlat edinildi onlardan nefret ederdi evlat edinen kişiler ünlü at bilmecelerde Samara'nın Atlamdan nefret ettiğini görünce atların içerisinde yer adları ahırının Hemen üst tarafında bir oda yapmışlardı ve Samara orada kalıyordu . Ama atlardan nefret ettiği için ne uyuya biliyor ne de farklı aktivitelerde buluna biliyordu ...

HALKAWhere stories live. Discover now