BÖLÜM ·3·

540 24 3
                                    

Ara sokaklarda o iti arıyordum. Saat fazla geçti ancak Taemin o iti bulmazsam uyuyamayacaktı. Ona kıyamıyordum. Yoğun sigara dumanı olan bir alandan geçerken öksürdüm. İti  bulmuştum. İçiyordu ve hüzünlü bir şarkı mırıldanıyordu. Pislik..

"Aptal. Naber?" Sırıtıp elindeki bira şişesini aldım ve son damlaları yudumladım. Bana yandan bakıyordu.

"Senden nefret ediyorum ancak Taemin için seni almaya geldim. Taemin benim için değerli. Anlıyormusun ?" İşaret parmağımı göğüsüne dokundurdum ve bedenini ittim.

"Biliyormusun babacığk. Taemin'e aşığıımm. Onu istiyorğruum. Onu yatağımdağ hayal ediyorğruum. Ahğğ, mükemmeğll" Ağzını yuvarlayarak konuşmasından sarhoş olduğunu anladım. Duyduklarım ile tısladım ve kolundan tutup çekiştirdim.

"İt herif.. hayal gücün çok etkileyici." Peşimden sürüklerken bir yandan da ite küfürler saydırıyordum.

İti arabamın arka koltuğuna sert bir şekilde bırakıp direksiyona geçtim ve anahtarı çevirdim.

"Taemin sendeğn h-hoşlandığını söylediğinde kalbiğm y-yerinden söküldü." Sarhoş olanın dediklerine ne kadar inanmamam gerektiğini bilsem de inanmak istiyordum. Taemin'in beni babası yerine sevgilisi olarak gördüğünü düşündüğümde istemeden sırıttım. İt hıçkırdığında dikiz aynasından ona baktım, gözlerinden akan parlak damlalar pantalonunu ıslatıyordu. Görmezden gelip yavaşca eve sürdüm.

"B-benden seniğn yüzünden a-ayrıldı. B-bana baktığında h-hep sen aklına g-geliyormuşsun. Seviştiğimiz g-geceler beni s-sen olarak h-hayal ediyormuş.."  Şaşkın şaşkın yoluma bakıyordum, ifademi bozmamaya çalışıyordum. Eğer bu dedikleri doğru olsaydı, gerçekten kafayı yerdim.

"A-arkadaş olarak devam e-ettiğimizde hep s-seni anlatıyor v-ve övüyordu. O-onu seviyorum v-ve geri i-istiyorum.  S-seul'e ona t-tekrar birlikte olmak i-istediğimi söylemek için g-geldim."

"Kes sesini." Diyebildim sadece. Ona moral veremezdim değil mi ? Ondan nefret ediyorum. Sadece gözlerini kapattı ve dudaklarını ıslattı. Küçük eve geldiğimizde arabayı park alanına park ettim. İt sızmıştı ve onu eve kadar taşımalıydım. Lanet..Arka kapıyı açıp adamın sağ kolunu omzuma yerleştirip bedenini kaldırıp bana yaslanmasına izin verdim. Ayağım ile kapıyı kapattım ve kas yığınını zorla taşımaya başladım. Kısa bir yol sonunda kapının karşısında nefes nefese kaldım. Bu adam kaç kiloydu ?! Boştaki elim ile cebimdeki anahtarı aldım ve kapıyı açtım. Adamı geniş koltuğa bıraktım ve ağrıyan sırtımı yumrukladım.

"Ah.. kaç ton acaba bu adam !" Kendi kendime söylenirken meleğim belirdi ve hızlıca itin yanına yerleşti.

"Nerede buldun ? Ne olmuş baba ?" Göz devirdim ve boş olan koltuğa yayıldım.

"Arka sokakların birinde içerken buldum."

"Onu üzdüm değil mi ?" İç çekip bakışlarımı kusursuz surata çevirdim.

"Hayır Taemin öyle düşünürsen bozuşuruz." Sırıtıp gülümsedim.

"Benim odamda yatması daha uygun olur." O itin meleğim ile aynı odada kalmasına asla izin veremezdim.

"Onun salonda yatması daha iyi olur." Ciddi bir şekilde söylediğimde kafasını salladı ve tekrar onun yüzüne baktı. Bana neden bakmıyor da o itin suratına bakıp arada gülümsüyor. Yoksa ona aşıkmı ? Ya onunla tekrar birlikte olursa ? Ya onunla evlenirse ? Delirmeme neden olacak bu sorular !

"Taemin ondan neden ayrıldın ?" Taemin kafasını yavaşca kaldırıp yüzüme baktı ve yutkundu.

"B-ben ondan h-hoşlanmıyordum." Yalan söylediğini bir çocuk bile anlayabilirdi. İtin arabada söyledikleri aklıma gelince istemsizce gülümsedim.

"Eski sevgilin bana arabada birşeyler söyledi." Taemin tedirgin görünüyordu. Kesinlikle itin söyledikleri doğruydu ve Taemin bunu öğrendiğimi düşünüyordu. Öğrendiğimi hemen belli etmemeliydim. Yavaşca yapmalıydım ki eğlenebileydim.

"Ve ben dinlemedim" kocaman bir kahkaha attım ve dizime vurdum. Çaktırmadan baktığımda derin bir nefes vermiş ve elini kalbinin üzerine koymuştu. Haline güldüm ve ayağa kalktım.

"Hadi uyu artık." Kafamla yatan iti gösterdim,

"Bununla ben ilgilenirim." Minik meleğim kafası ile onaylayıp odasına çıktı. Bende iti orada öylece bırakıp salondaki uzun koltuğa uzandım. Nöbet tutacaktım bu itin ne yapacağı belli olmazdı.

"Jong eğer uyursan bir gün boyunca çöplükten yemek yersin." Kendimi tehdit ettikten sonra nöbete başladım.

Yarın güzel bir gün olacaktı.

Touch Me Daddy | JongTaeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin