Sensei pentru X-D

34 9 0
                                    

   E o alta zi minunata de toamna. Frunzele pictate cu aur de ofilirea celulelor cu clorofila se gasesc atat in pomi cat si peste tot pe unde apuca sa se parasuteze. Soarele e pe cer, incalzind cu ardoare pamantul, desi in curand i se apropie si acestuia vacanta de iarna. Mergem pe straduta ce ne duce la casuta detinuta de favorita mea, Alice  Ne uitam prin geamuri, dar casa lui Alice tot pustie e.
  Vitejii nostrii sunt plecati in locul considerat mai rau decat orice de pe pamant sau iad: scoala.
  Ati ghicit: azi e prima zi din noul an scolar, iar Alice si Sasuke sunt la careu, imbracati frumos in uniformele "stilish" din poliester amestecat cu lana, topindu-se sub soarele puternic si asteptand sa se termine discursurile prelungite ale directorilor. Totusi, Kuro nu se zareste pe nicaieri. Oare de ce? Vom afla in curand. Ca sa nu va plictisiti cu discursurile, va voi transporta la momentul in care Alice si Sasuke ajung in clasa lor, a-X-a D. Toti stau frumos aranjati in bancile lor, iar Sasuke sta langa Alice, incercand sa imite tot ce ea face sau zice.
Ma bucur ca iti ti cuvantul, Sasuke-kun. Bun baiat!
Alice se scarpina in cap, iar Sasuke face automatic acelasi lucru.
Alice se indreapta spre baie inainte de sosirea dirigintei, iar Sasuke o urmeaza, pana in fata usii. Se vede ca razbunatorul e jenat
-Nu trebuie sa ma imiti si aici.
Ba da, trebuie! Ups! Se poate citi incantarea vocii mele si zambetul malefic care o insoteste, nu-i asa?
-Fir-ar!
Alice intra inauntru si Sasuke o urmeaza. Sasuke se face stacojiu la fata, in timp ce fetele aflate in fata oglinzii incep sa arunce cu ce prind in el tipand lucruri precum: "Perversule!", "Afemeiatule!", "Scarbos", "Afara" si "Mars afara". Una dintre fete chiar il plesneste, iar Sasuke nu poate sa faca nimic deoarece nu vrea sa raneasca o fata. Nici sa iasa de acolo nu poate, pentru ca trebuie sa o imite pe Alice. Se aude ca s-a tras apa, iar Alice iese din cabina de toaleta. Urma palmei i-a ramas intiparita pe chip si pulseaza in mod dureros.
-Ma simt asa libera! Ce-i cu moaca ta?
- Ma simt asa libera! Ce-i cu moaca ta? Nu conteaza. Putem pleca, te rog?
   Cei doi se indreapta spre clasa si se aseaza la locurile lor. Au ajuns la tanc pentru ca tocmai atunci, usa se deschise si intra directorul #1 urmat Kuro, care era imbracat la patru ace.
-Dragi elevi, am placerea sa vi-l prezint pe noul vostru diriginte din acest an scolar, domnul Kuro Pacatul-leneviei. Ce pot sa spun? Aveti un nume unic. Acum va las singuri. Nu uitati sa le spuneti parintilor sa ma voteze la alegerile pentru primarie, dragii mei copilasi! Trimite niste saruturi prin clasa de care toata lumea se fereste si iese de acolo
gratios ca o balenuta.
    Kuro ramane la catedra, scarpinandu-se in cap:
-Acum ce dracu fac?
Alice si Kuro fac niste ochi cat cepele.
Haideti, mai! Ati uitat deja capitolul trecut?
-Asta e tipul care a infulecat lamaia de juma' de kil! Se trezeste unul dintre colegii lui Alice sa spuna.
-Da, asa e.
Toti par sa isi aminteasca filmarea.
Kuro: De unde stiu de asta? *se uita speriat la Alice*
Alice si Sasuke fac cate o fata inocenta de catelus si spun in acelasi timp: Era asa amuzant! Nu am putut rezista sa nu postez clipul. Acum esti celebru, Kuro. Asa-i ca imi vei da un zece pentru ora de informatica?
Kuro: E o durere, dar nu imi prea pasa.* se scarpina in fund in fata clasei, dar are noroc cu catedra care il ascunde partial*
   Dupa ce le da orarul, se suna in pauza. Alice se strecoara urmata de Sasuke in corpul destinat facultatii, pentru a-l spiona pe Itachi.
Alice si Sasuke: Nu pot sa cred! Am verificat fiecare sala din cladire si nimic!
Cei doi ies in parculetul din fata facultatii si se aseaza pe o banca. Fix in fata lor, pe o alta banca, se gasea nimeni altul decat Itachi, crosetand un fular din lana roz cu sclipici pentru Tobi. La fel ca o caprioara aflata in pericol, Itachi ciuleste urechile si devine alert. Nimeni nu ar trebui sa stie de faptul ca el poate croseta si de cadoul pentru Tobi. Alice si Sasuke se ascund intr-un tufis, iar Alice scoate un aparat de fotografiat din buzunar si il fotografiaza ca sa aiba dovada spionarii lui.
Cei doi se indeparteaza tiptil, pentru a nu speria subiectul, iar apoi se intorc inapoi in clasa, chiar inainte sa se sune in ora.
Kuro intra pe usa dupa douazeci de minute, desi cancelaria se afla la trei minute distanta de clasa.
-Sensei, de ce ai ajuns asa tarziu?
-Mi-a fost asa lene sa vin aici...fotoliule din cancelarie erau asa de comode...
Elevii isi dau palme.
Kuro continua:
-Ce-i cu voi? Ia, scoateti o foaie de hartie! Azi dati test!
-Test la dirigentie? Dar domn' profesor, e strigator la cer!
-Da. Extemporal la dirigentie. Mamaa ce film misto, desi cam vechi!
-Huuoooo!
Toata clasa incepe sa arunce in Kuro cu penare, cocoloase de hartie, carti si chiar pixuri. Fiind lenes, servampul nu se oboseste sa le fereasca, asa ca unele proiectile il nimeresc din plin.
- D nu vine de la destepti cum spunea Alice. D vine cu siguranta de la Dementi. Eu ma car de aici. Sasuke si Alice nu l-au ajutat, deoarece si-ar fi pus 28 de adolescenti napaditi de hormoni si acnee in cap, desi se simt putin vinovati.
Un servetel umed loveste lenesul chiar inainte sa iasa pe usa trantind-o in urma sa.
Nu te enerva, se gandeste servampul, nu are rost sa te enervezi pe niste plozi pe baterii. Ii plaseaza directorului pe birou demisia, se transforma la loc in pisica, iar apoi merge alene spre casa, dand fericit din coada, cu gandul la toate serialele pe care le poate vedea acum, in timpul sau liber obtinut cu greu.
Dupa inca o ora de haos, Alice si Sasuke ajung la randul lor acasa si-l gasesc pe Kuro cocotat pe un
fotoliu, motaind in fata televizorului deschis.
Ambii spun: Aww e asa de obosit.  Acum merg in camera mea sa imi schimb uniforma cu fusta scurta si maieul decoltat.
Pe Sasuke il trec fiorii.
-Nu mai rezist! Nu am de gand sa  ma umilesc asa! Gata! Autoareo,te-ai distrat destul. Cat ai de gand sa ma lasi sa indur?! Mai intai baia fetelor si acum asta? De...
Pamfletul e gata deja. Nu mai trebuie sa o imiti pe Alice.
-...misionez? Nu demisionez. Pe data viitoare. Succes in noul an scolar.

Supa Cu PamfleteWhere stories live. Discover now