Prima zi ( partea 1 )

96 15 5
                                    

     
       Prima oara cand a sunat soneria credeam ca glumeste .... Am pus mana pe ea si am oprit-o . M-am uitat pe geam , era o zi insorita , plina cu pasari ciripitoare si un cer senin . Cand am vrut sa ma dau jos din pat si am vazut ca ceasul indica ora 10:00 , credeam ca o sa sar prin acoperis si o sa fug direct la clubul de inot . Intarziasem cu trei ore la antrenamente .
        Am aruncat plapuma pe jos , am sarit din pat si am fugit spre baie , m-am uitat in oglinda si am vazut ce nu doream sa vad , parul meu arata ca un dezastru , lung , incalcit si nepieptanat , a , da si albastru !!!
          In drum spre camera am alunecat de doua ori pe perchetul abia spalat de verisorul meu ( cu care traiam in casa ) , m-am impiedicat de rochia de noapte si am dat cu capul de usa din camera . Oi fi eu neindemanata , da nici chiar asa .

- Meeeeeeeeeeeldyyyyyyy ! Il aud pe verisorul meu strigand . Ce naiba faci , zici ca darami casa !!!!
- Ma imbraaaaac ! Strig eu grabita inapoi . Am intarziat la antrenamente si tu nu m-ai trezit si soneria nu a sunat la 7.00 !!!

     Deschid dulapul si ma uit in el , iau repede doua bluze si ma uit la ele .

- O sa o iau pe asta . Imi spun in timp ce dadeam jos rochia de noapte . Si acum cea mai grea alegere , COSTUMUL DE BAIE ....

       Trag un sertar in care se aflau cel putin 30 costume de baie . Ridic un costum albastru , intreg , cu valuri desenate pe el .

- Il iau pe asta ! Imi spun in timp ce il indes in bagaj .

       Iau clama si imi prind parul lung in coc , apoi ies in fuga pe usa afara . Adica stati nu am iesit pe usa , caci an dat iar cu capul de usa si am picat pe spate , in timp ce bagajul mi-a alunecat de pe umar si s-a rostogolit pe scari in jos , facand un zgomot infernal . 
        Stateam pe spate si numar de la 5 in jos .

- 5 , 4 , 3 , 2  ..... Siiiii 1 ! Si fix dupa ce fac numaratoarea inversa aud :
- Meeeeeeeldyyyyyyyy , ce in numele domnului faci ? Spune Takumi alarmat .

Ma ridic de pe jos si trec cu grija de usa , vrand sa cobor scarile cand il vad pe Takumi cu sortul pe el si cu paleta de gatit in mana , a si cu bagajul meu in cealalta mana .

- Scu-ze ? Spun eu cam confuza inca .
- Vaaaai , fata draga , hai si mananca ca sa poti merge la antrenamente ! Imi raspunde Takumi in schimb .
-Oricum am ratat trei ore , din prima zi ... Cel mai naspa lucru care ti se poate intampla !!!

      Cobor scarile , trec un ditamai hol si ajung in bucatarie de unde inhat pranzul si fug pe usa afara .

- Paaaaaaa , Takumiii ! Ne vedem dupa antrenament ! Strig in spatele meu in timp ce ma indrept spre trecerea de pietoni .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A.N ( Aaaaaww , sper ca va placut capitolul asta ( chiar m-am chinuit , putin ?) Glumeam . Abia astept sa il scriu pe urmatorul !!!

Promit ca maine il postez !!! 😘😘😘 )

Final competition Where stories live. Discover now