3ο Κεφαλαίο

270 33 84
                                    


Οι ημέρες πέρναγαν τόσο γρήγορα εδώ στην Κορεα που ούτε εγώ το καταλαβαίνα!!Με τον Jungkook έχουμε έρθει ποιο κοντά και έχω μάθει παρά πολλά πράγματα για αυτόν που θα τα χρησιμοποιησω για την εκδίκηση μου!!Επίσης και τα παιδία με συμπαθησαν πολύ!! κυριότερα ο jimin και ο j-hope...Είναι παρά πολύ καλά παιδιά αλλά δεν πρέπει να μαλακώσει τώρα που είναι η ποιο κρίσιμη στιγμή!! Επίσης άρχισα να κάνω παρέα και με μία κοπέλα την sana και παίζει να είναι η μόνη φίλη που είχα ποτέ!!


Τωρα κάθομαι στην βιβλιοθήκη.. το μόνο ήσυχο μέρος σε ολο το σχολειο!!και προσπάθω να σκεφτω την ποιο φανταστική εκδίκηση αλλά δεν μου έρχεται τίποτα...

Να τον κάνω να εξευτελίστει μπροστά σε όλο το σχολείο?Ή να τον εκβιαζω και να τον έχω του χεριού μου?

Ώσπου την ωρα που συλλογίζομουν για το τι θα κάνω αισθάνομαι κάποιον να μου χτυπάει ελαφρια τον ώμο.. Γυρνάω και βλέπω τον jimin του χαμογελαω και κάθεται δίπλα μου.

Jim:Τι κάνεις μόνη σου εδώ πέρα??

Εγώ:εμμ απλά έχω λίγο πονοκέφαλο και ήρθα εδώ να ηρέμησω!!

Jimin:Πως μπορεις και έρχεσαι εδώ πέρα?Εγώ εάν ερχομουν εδώ θα με έπιανε πονοκέφαλος με τοσα   βιβλία εδω μέσα χαχαχα είπε και χαμογέλασε!!

Jimin:Πως μπορεις και έρχεσαι εδώ πέρα?Εγώ εάν ερχομουν εδώ θα με έπιανε πονοκέφαλος με τοσα   βιβλία εδω μέσα χαχαχα είπε και χαμογέλασε!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Εγώ:Είσαι σκραπας για αυτό!!

Jim:Ναι αλλά ωραίος σκραπας δεν τα λες όλα και με πληγώνει!!

Εγώ: Εντελώς ψωνιο είσαι!!

Jim:Με ζηλεύεις!!!

Εγώ: Γίνεσαι κουραστικός!!

Jim:Έλα σήκω πάμε έξω δεν μπορώ εδώ μέσα!!

Εγω:Οχιιιι

Jim:Ελααα σε παρακαλώ είπε και έκανε puppy face!!!

Εγώ:Καλά αλλά μόνο σε αυτό το διάλειμμα!!

Είπε και με τράβηξε έξω...Μιλαγαμε για αρκετή ώρα ώσπου είδα τον Jungkook να μας κοιταει παρά πολύ περίεργα...

Boy in luv with youWhere stories live. Discover now