17.

161 5 1
                                    

Pov Hailey

Opeens wordt ik wakker, en geen idee waarvan. Ik ga rechtop zitten, en stap mijn bed uit. Ik kijk in de spiegel, en mijn haar is letterlijk ontploft. Een zucht verlaat mijn mond, en loop naar de badkamer. Ik zet de douche aan, en trek alles uit. Langzaam stap ik eronder, en laat de warmen stralen over mijn lichaan glijden. Ik was mijn haar, en stap dan uit de douche. Ik droog me af, en doe een blauwe korte broek aan en een wit t-shirt aan met in het zwart Adidas erop.

Ik doe snel mijn make-up, en dan belt Rocky me.

"Hey Rocky!"

"Heey, zullen we vandaag wat doen?"

"Ja sure. Maar wat?" Vraag ik terwijl ik naar beneden loop.

"Uhm... even denken... uhm... misschien kunnen we met Nanook naar het park ofzo?"

"Ja is goed! Zal ook even aan Brooklyn enzo vragen of ze mee willen." Ik grinnik, en we zeggen gedag. Ik pak uit de keuken snel een appel, en stop mijn telefoon in mijn broekzak.

"Nanook! Ga je mee?!" Roep ik. Ze sprint om de hoek naar me toe, en doe haar riem om. Ik loop naar de garage, en pak mijn Longboard. Met Nanook naast me, loop ik de garage uit, en gooi mn board op straat. "Kom Nanook!" Roep ik naar dr. Ik spring op, en ze rent achter me aan.

Na 5 minuten om ik aan bij Rocky, en zie dr al op de oprit staan. In èèn keer trekt Nanook aan de riem, en moet ik haar wel loslaten. Gelijk sprint ze op Rocky af, en kan ik alleen maar lachen. Samen lopen we naar binnen, en nemen we nog wat drinken.

"Zal ik Brooklyn appen?" Vraag ik en pak mijn telefoon alvast. Ze knikt, en ik open Whatsapp.

U: Heey BB! Rocky en ik willen naar het prak met Nanook, willen je mee? Neem een voetbal mee ofzo en kom op je skateboard😂 vraag ook effe of je broertjes meewillen😉

Na een paar minuten krijg ik al een berichtje terug.

BBcream😂: al omw😉 en mn broertjes gaan mee op de fiets.

U: toppiee tot zooo x😉

"Waarom stuurde je met X?" Vraagt Rocky nieuwschierig. Dat weet ik zelf niet eens. "Geen idee. Denk ik?" Ik grinnik, en binnen een paar minuten horen we de bel al gaan, en sprint ik naar de deur met een blaffende Nanook achter me.

"Heeyyy!" Ik laat ze binnen, en hou Nanook tegen zodat ze niet naar buiten stormt.

Ze begroeten Rocky ook, en dan gaan we al weer. Ik en Rocky skaten naast elkaar, en Brooklyn en de andere achter ons. Romeo en Cruz op hun fietsen dan.

"Zullen we een stukje sneller?!" Roep ik. Ik hoor een paar ja's, dus zet ik af. Nanook kan me gelukkig makkelijk bij houden, en we zijn binnen no-time bij het Hide Park. Gelukkig hoef je op Zondagen niet te betalen.

We rijden het park in, en kijken voor een goed plekje. Er zijn veel meer andere honden en mensen want het is heerlijk weer!

Als we na tien minuten eindelijk een plekje hebben gevonden, ploffen we neer. "Hèhè. Eindelijk." Zucht ik.

Brooklyn pakt wat drinken uit zn rugtas, en geeft ons allemaal wat. Opeens rent Nanook keihard weg, en spring ik op. "Nanook!" Roep ik dr, en zie dat ze naar een andere hond rent. Ik zucht, en loop erheen.

"Sorry voor mn pup. Hij snapt het nog niet helemaal." Zeg ik een beetje uit schaamte.

"Geeft niet hoor. Mijne is ook best speels." Dan zie ik wie het is. "Hey? Jij bent Zoe Sugg toch?" Vraag ik, en ze knikt. "Dus je kent me?" Grinnikt ze. "Ja zeker! Ik kijk elke video eigenlijk wel van je." Ik kijk naar Nanook die met Nala aan het spelen is.

Na een paar minuten loop ik weer terug naar de andere, en rent Nanook gelijk weer naar de voetballende jongens. Ik plof naast Rocky, en we beginnen over van alles en nog wat te praten.

"Rocks! Hail! Komen jullie mee voetballen?!" Roept Romeo. We kijken elkaar even aan, en lopen dan naar ze toe. Cruz doet met ons mee, en gaat in het zelfgemaakte doel staan van twee schoenen, en ik en rocky in het veld.
Brooklyn begint met de bal, en rent op me af. Met een schijnbeweging pak ik de bal van hem af. Ik ren op het doel af, en schiet hem erin. Rocky begint te juichen, en ik natuurlijk ook. "Lekker Hailey!!!" Roept ze, en neem mn plek weer in.

Brooklyn begint me aan te kijken, en ik kijk hem ook strak aan. Dan rennen we tegelijk met volle vaard naar elkaar toe. Hij rent op het laatst net langs me, en ik kan nog net een voet uitsteken. Maar helaas gaat dat niet zoals gepland bij mij. Voordat hij valt pakt hij mn hand, en trekt me mee op de grond. Ik land met een harde plof bovenop hem, en gelijk liggen we allemaal in een deuk.

"STAPPELEEEENN!!" Roept Cruz. Brooklyn en ik schudden heftig van nee, maar dat heeft geen zin. Als eerste ploft Cruz op me, en daarna Romeo. En natuurlijk als laatste Rocky. "J-jongens!! Ik krijg geen adem!!" Roep ik lachend, en langzaam gaan ze van ons af. Zuchtend sta ik op, en besluiten we maar om naar huis te gaan. Ik doe bij Nanook haar riem weer om, en pak mijn board.

Als we thuis zijn, ruik ik de geur van de barbeque. Nu al? Het is pas 2 uur! Ik loop naar buiten, en zie mijn ouders en die van Brooklyn gezellig bij elkaar zitten. We lopen naar ze toe, en ik plof op een stoel.

"Waarom gaan we al zo vroeg barbequen?" Vraag ik aan mijn moeder. "Dan hebben we lekker de tijd! Want over twee dagen begint school alweer." Oh ja. School...

Ik zucht, pakt een bordje, en ga net zoals Romeo en Cruz wachten bij de barbeque totdat de hamburgers klaar zijn.

Na een klein minuutje zijn ze klaar, legt David er eentje op mijn bord. Ik ga in het gras zitten, en neem een hap. Gelijk staat mijn mond in brand van de hitte.

"Heet?" Zegt Brooklyn die me een beker water geeft. Ik knik, en drink hem gelijk leeg. "Dankje. Dat had ik echt nodig." Hij glimlacht, en ploft naast me neer. We zeggen niet veel, en hij pakt soms een stukje vlees van mij. Deze keer blaas ik wel goed als ik ook een stukje pak. De rest van de ook lekker aan het eten, en ik pak nog wat sla van de tafel.

"Dus, ik hoop wel dat ik bij jou in de klas kom hoor dit jaar." Grinnikt Brooklyn. Ik knik, en neem een hap van mn sla. "Hoop ik ook, en met Rocks natuurlijk." "Dat komt wel goed." Weer glimlacht hij, en geeft me een zachte kus op mijn wang. Daarna loopt hij weg, en gaat bij zn broertjes zitten. Ik glimlach, en loop achter hem aan, en plof naast Rocky. Ik krijg nog een worstje van David, en doe een klein beetje saus op mijn bord.

We praten over van alles, en heb soms het gevoel dat Brooklyn me telkens aanstaart. Maar dat zal vast niet.

Het is nu 22.45 PM en Brooklyn is al weg met zn familie. Ik plof op de bank en een diepe zucht verlaat mijn mond.

"Je vindt hem nog steeds leuk he?" Hoor ik Lilly zeggen. Ze ploft naast me neer, en ik knik. "Eigenlijk wel. Maar dat mag hij niet weten okè?" Ze knikt, en glimlacht. "Ik wil dat jullie weer verkering krijgen." Zegt ze zachtjes. Ik grinnik en til haar naar boven. "Bed tijd kleine meid." Ik grinnik, en zet dr in haar kamer. "Ga maar je tandjes poetsen en je pyjama aan trekken." Ik geef haar een kus op haar voorhoofd. "Ik kom zometeen even kijken goed?" Ze knikt, en ik loop haar kamer uit.

"Mam?" Roep ik naar dr als ik beneden ben. "Ja?" Zegt ze en loopt naar me toe vanaf de keuken. "Kan je zometeen even bij Lilly kijken? Want ik ben echt doodmoe." Ze knikt, en ik loop naar mijn kamer. Ik kleed me om in een kort pyjama broekje, en laat mijn t-shirt uit. Ik klim onder de dekens, en sluit mijn ogen. Na een paar seconden voel ik mezelf in slaap vallen, met de gedachten van Brooklyn in mijn hoofd.

BIJNA 2K GUYS!😍❤ ALVAST SUPER DANKJEWEL!! IK HAD T ECHT NIET VERWACHT!💕😍😭

The Match (Dutch Brooklyn Beckham Fanfiction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu