9.Rész Ma??

1.3K 97 24
                                    

Gomene, hogy ilyen régen írtam, észre se vettem 😪 De végre itt az új rész és remélem tetszeni fog nektek 😄 Ezen túl pedig próbálok gyakrabban hozni az részeket.
______________________________________
~Levi~
Mikor felértem a lakásomban gyorsan lezuhanyoztam és átöltöztem. A nyitott ablakon megéreztem, hogy a szomszéd éppen főz valamit, ami a gyomromnak igazán tetszett mert egy hangos korgással jelezte, hogy kér valamit. Kimentem a konyhába és beletúrtam a hűtőbe.
-Háát nem ártana vásárolnom.-szólaltam meg hangosan, amikor csak pár szem tojás egy kis narancslé meg valamelyik éjszakáról származó étel maradék köszönt vissza. Úgy döntöttem, hogy a maradékkal nem kísérletezem, kicsit már féltem tőle. Csináltam egy kis rántottát amikor realizáltam, hogy fél óra múlva munkába kell lennem.
-A francba!-momdtam zsörtölődve. Gyorsan befejzetem a tojást, felkaptam a cipőmet és a fényképező gépemet és gyorsan elindultam.
🔜(Levi végig utálkozta az egész utat a tömegközlekedési eszközökön😡)
Munka közben semmi érdekes nem történt, igaz fotózás közben Eren néha felém kacsintott, amitől zavarba jöttem és majdnem több alkalommal is elejtettem a kamerámat. Mikor végeztük Eren oda jött hozzám.
-Nekem most mennem kell elintézni pár dolgot de még írok. Rendben?-mondta gyönyörű mosolyával.
-Rendben-mondtam. Közelebb hajolt és nyomott egy gyors puszit a számra és már is elsietett a dolgára. Egész úton haza felé (azon gondolkodám, hogyan fogom szólítani rég nem látott anyám) álmodoztam és persze, hogy Erenről.
Leraktam a dolgaimat a nappaliba és hirtelen megütött valami, mintha csak egy kőt vágtak volna az elmémhez.
-MILYEN NAP VAN?- futottam oda a telefonomhoz amit a konyha pulton hagytam. 'péntek'  olvastam le a kijelzőről 'a francba ma van a randi' gondoltam magamban. Pánikolni se volt időm mert hirtelen üzenetem jött.
Eren:
'8-ra ott vagyok érted ;) <3'
'Oké Levi nyugi ez csak egy randi hiszen már voltunk bensőségesebben is'  Amikor már sikerült megnyugtatni magam ezekkel a szavakkal ránéztem az órára, nem kellett volna. '6:59'
-Francba...

My Incredible Life//Ereri/RirenWhere stories live. Discover now