GURBANEY GURBANEY

6.7K 173 37
                                    

Bayramımız mübarek olsun cağnem SBYH ailem!

Keyifler Nasıl?

Kitap nasıl gidiyor, bana geri dönüş yapın plz!

Size son zamanlardaki Başak'tan ufak bir fincan bahsetmek istiyorum.

Sanırım kendi zihnimde kaybolmanın yanında, aklımdaki saçma sapan şeyleri unutacak yeni saçma sapan şeylerle vakit öldürme telaşı içerisindeyim. Ama bu iyi bir şey değil kesinlikle önermiyorum, düşünmekten ve stresten migrenden öldüğüm oluyor. Şimdiki sorunun migren değil ondan da bahsedeyim.

Kürkçü Dükkanı'na bayramdan önce bölüm atayım dedim. İlhamsız bölümler yazıyorum gerçekten. Beğendiğinizi yorumlarınızdan anlayabiliyorum ama benim içime sinmiyor elim kaleme varmıyor.

Son zamanlarda kalbim peş peşe kırılmaktan parçaları un ufak oldu ve o kadar sert bir rüzgar esti ki benim toz zerrecikleri toparlanamayacak kadar uzaklaştı. Cuma cumartesi ve pazarları dörtten ona kadar abiyecinin tişörtlerini giyip dolanıyorum yakın arkadaşımla beraber. Buraya kadar iyi ama çok bir şey aldığımız söylenemez. Gördüğünüz gibi öğrencilik öldürmüyor süründürüyor. Neyse işte sürekli gittiğimiz uygun fiyatlı kafede bir takım olaylar olmuş ve işçiler toptan çıkmış elemana ihtiyaçları vardı. Yapmamakta olurdu ama para lafını duyunca bir yaparız demiş olduk. Pazar günü afedersiniz ama bokum çıktı.
O gece zaten uyuyamadım, yatağım kırıldı kırılacak hunharca zelzele oluyor sallanırken benim kardeşler Ankara'daydı. Onların odasına geçtim, yerimi yadırgadım. Üç saat kader bir uykuyla sabah sekizden akşam ona kadar çalıştım, yarısı kafede yarısı abiyecide. Birazda iş ortamını görmek ve evde vakit öldüreceğime üç kurul kazanayım diye başladım. Yoksa tutumluyumdur, pek ihtiyacımda yoktu. Eğer benim gibi bir haldeyseniz 55 tl için sekizden ona kadar bu riski almayın.

Sağlık önemli arkadaşlar!
Cumartesi günü benim suratın sağ tarafı kulak falan da dahil komple tutmaz oldu. Tıkandı.
Arefe günü ise bu tıkanan burun bir açıldı pir açıldı, boğazda ağrı gözüm akıyor, başım ağrıyor.
Eh bir de tüm gün ayakta kalınca benim kaslar da iptal.
Zombi yürüyüşü yapıyorum sorunluyum ya valla.

Hele bugün.... Düne dayanamıyordum bugün burun akıntısı ve boğaz ağrısı gitti ama yerine mis gibi bir kist ağrısı kazandım. Hiç olmayacak zamanlarda güçten düşerim, hobimdir.
Acaba diyorum ben bilmeden bacağımı yerinden çıkarıp şu servisleri al falan mı dedim bu saçma sol bacağım daha çok ağrıyor ona kas ağrısından diğerine de kist ağrısından basamıyorum. İki ucu boklu değnek değil de nedir?!
İki kitap okuyayım dedim ona da gözüm hayvan gibi akıyor, lan madem o kadar göz yaşım var içim içime sığmadığında niye çıkmıyorsun pis nalet!

Hayır bir de bu gece de kıçım dondu, yorganla terliyorum pikeyle üşüyorum öyle saçma sapan bir hava aq! Gece bir de İncir manyağı odama yarasa sokmuş onla dövüşüyor. Normalde hunharca korktuğum bu şeye tepki veremedim battaniyeyi kafama kadar çekip ceset gibi uyumuşum.
En son "İncir ağzına sıçayım,"diye mırıldandığımda miyavladığını hatırlıyorum. Odamın görünmez bir taraflarında bir yarasa leşi olabilir arkdşlr.

Bu arada bu avcı kız sabahtan akşama kadar odamın balkonunda kuş ve yarasa kesiyor, bu soktuğu dördüncü yarasa. Kuş leşini saymıyorum bile, hele köyde! Ancak katiyen yemiyor. Hobi olarak yapıyor, doğasında var. Bir de böcek falan da şey ediyor ya ayyy.  Bir de ne yakalasa önümüze getiriyor tebrik bekliyor. Onun minnoş başını sevip AFERİN KIZIMA diyeceksin. Yoksa inat asla almaz.
Balkondan giren ve klimanın üstüne zıplayan çekirgeyi almak için, bu dört kilo şüşko kedinin klimaya atladığını biliyorum ben ulan neredeyse tavanda yahu!

Şuanda yanımda aşırı tatlı uyuyor ve gidip gidip uykusunda mıncırıp öpüyorum. Her an bir tırlama bir ısırık gelebilir. Bir keresinde burnumu ısırmıştı şerefsiz, o acıyı asla unutmam. Piercing yaptırsam sanıyorum böyle acır, bünyemin ekseni kaymıştı.

Umarım bu saçma sapan birkaç günüm sizi eğlendirmiştir. Misafirleri pijamayla karşıladım ve herkesin elini mosmor göz altlarımla öptüm. Büyümeyi sevmedim, bayramlık almak bile mantıksız geliyor düşünsenize, yok sabah erken kalkmak falan... Büyümeyin ya da gelenekleri yaşatın abi.

Mesela bayram namazına giden bir bey bulup sevin, Kadir giderdi. Dövmeleri karıştırmayın. İnsan yapsın, önemli olan Allah'ın kabul edip etmeyeceği. Onu da ölmeden bilemeyeceğiz. Hem ohooo dövmesi var diye onu bunu yapmasa mevzu fena yerlere çıkıyor!

Neyse burnunu deldiren arkadaşlar tavsiye eder mi acaba? Burnunuzun güzel görünen profiline mi deldirdiniz? Bana detaylı yazın işte.

Buraya sizin hikayelerinizi beklerim.

Bol kavurmalı bayramlar olsun, ailemize yazardan selam söyleyin. Sizleri seviyorum beni unutmayın? 😘😘😘

Sen Bu Yüreğe HapissinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin