ONBİR

3.5K 311 185
                                    

Saejin üzerini değişip kızların soyunma odasından çıktığında. Beklemediği biri olan Jungkookla karşılaştı. Jungkook' da onu gördüğünde şaşırmıştı. Saejin ona aldırmamaya çalışarak giderken Jungkook onu kolundan tutup.

"Kendimi kötü hissediyorum." Dediğinde Saejin ona baktı. İçinden hayatına küfürler savurmaya devam ediyordu

"Neden ? "  Diye sorduğunda . Jungkook elini Saejinin kolundan çekip

"Sana acı çektirdiğim için. Bak! Ben hafıza mı kaybettim. Ve belki de o insanım ama bilemiyorum işte" dediğinde Saejin şaşkınlık içinde Jungkook'a baktı.

"Ama.. kaza yaptığında sadece yürümeme  ihtimalin  vardı. Nasıl olur da hafızanı kaybedebilirsin anlamıyorum"

"Bende bilmiyorum ama... Neyse dediğim gibi Saejin ben seni üzmek istemem"

"Bi..bi dakka. Ismimi ben sana söylemedim. Nerden biliyorsun?" Diye sordu büyük bir umutla Saejin.

"Arkadaşlarınla karşılaştık ordan biliyorum" diye yanıtlayan Jungkookla. Saejin büyük bir hayal kırıklığı yaşayarak tek kelime etmeden yoluna devam etti. Içindeki ses tabi ki yine iş başındaydı.

Jungkook ise ardından bakarken yüzünde büyük bir üzüntü belirmiş

"Özür dilerim" diyip arkasını dönüp gitmişti.

**
Kızların ilk yarışma denemesi için kızlar yüzme havuzunun kenarında yerini aldı. Saejin gözlerine havuzda takılan gözlüklerini takıp. Başlama pozisyonu aldı. İşaret geldiğinde suya atladığı sıra Jungkookda hazırlanıp içerden gelmişti. Bir kenara geçip yarışı izlemeye başladı.

Saejin arayı açarak giderken Jungkook onu gözünü kırpmadan izliyor ve bir yandan gülümsüyordu.

Saejin duvara ayaklarını vuracak şekilde takla atıp diğer yöne yüzmeye devam ederken arayı fazlasıyla açmış gidiyordu. Hoca Saejini şaşkınlık içinde izlerken.

Jungkook bitiş yerine doğru ilerledi. Saejinde bitişe varmış ve o an saniyeler hesaplanmıştı. Saejin deneme yarışını 30 saniye de bitirdiğinde herkes şok içinde saniyeye bakıyordu. Jungkook Saejine doğru eğilip elini uzattığında Saejin onun elini  tutmak yerine kollarından destek alarak havuzdan çıktı.

Ayaklarının üzerine durup yürümeye devam ederken Jungkook gülümseyip yerini aldı.
Sıra erkeklere geldiğinde Saejin sarındığı havluyla bir kenara oturup yarışı izlemeye başladı. Başlama işareti verildiğinde Jungkook suya ilk giren kişi olmuş ve hızla yüzmeye başlamıştı. Saejin onu ilgiyle izlerken yanına Soo  Jung ve Jin gelmişti. Onlarda yarışı izlemek için otururken.

Jungkook arayı hızla açıp dönüş yoluna girmişti. Ardına bakmadan hızla kulaç atıp herkesi şaşırtacak şekilde yüzerken

Bitiş noktasına gelmişti eli duvara değdiği an saniyeler durmuş ve Jungkook yüzündeki gözlüğü çıkarıp saniyesine bakmıştı 25 saniyeyle yarışı kapatan Jungkook sudan çıkarken.  Hocaları Jungkooka yaklaştı ardından Saejine seslendi. Saejin yerinden kalkıp hocasının yanına ilerlerken Soo Jung ve Jin olanları uzaktan seyretti.

"Ikinizde normalin üstünde skorlar yapıyorsunuz ve bu gerçekten muhteşem. Bu kadar hızlı olmak için ne yaptınız? "

"Bir arkadaşm vardı onunla birlikte her ay dalış yapardık. Bununla başladı ama ben bunun peşini bırakmadım ve onun için dalış yapmaya devam ettim. Belli ki bunların bir etkisi var"

"Demek devam ettin" diye mırıldanan Jungkookla. Saejin kaşlarını çatıp

"Hatırladın mı? " Diye sordu. Jungkook gülümseyip.

SUPER HERO✔ [JEON JUNGKOOK]Where stories live. Discover now