9. Mektup: You make me strong.

1.4K 121 44
                                    

30 Haziran,

Sevgili Louis,

Uzun zamandır yazamadığım için gerçekten üzgünüm ama bazı problemlere çıktı. Annemin yanına taşınmak zorunda kaldım ve hastalandım. Sanırım yaptırdığımız dövme bende bazı alerjileri ortaya çıkardı ama umurumda değil. Kolumda, en azından yara izlerimi kapatacak bir dövme olduğu için mutluyum ve bu senin imzan. Bu senin var olun ve sen benim var oluş nedenimsin. Seni düşünmeden edemiyorum. Seni delice özlediğimi fark ettim ama senin bana ait olduğunu hissediyorum sanırım.

Geçen 1 ay byunca hastanedeyim, bir sürü serum vs taktılar ve kolum delik deşik oldu. Ve biraz morardı sanırım. Yine de senin haberlerini alıyorum, Eleanor ile aranız iyidir umarım. Seni hiçbir şeyin üzmesini istemiyorum çünkü. Çocuklara selam, Liam’ın Sophia ile ilişkisini duydum da umarım oda mutlu olur. Tur hızla devam ediyor değil mi bebeğim? Çok çalışıyorsun ve tatilde Eleanor’la zaman geçirmeye hakkın var bence. Kafanı dinle, en güzeli.

Geçen yine seni rüyamda gördüm. Deniz kenarındaydık ve geceydi, çocuklarla ateş yakıp şarkılar söyledik. Aslında biraz ürkütücüydü çünkü Zayn rap yaptı ve bu biraz… garipti? Yine de bana sarılışın ve elimi tutuşun içimi ısıtmıştı, sanırım ağlayarak uyandım. Bunları anlatmak istiyorum ama eğer üzülüyorsan sanırım kalemimi kırmam gerek.

Aynı bir nefes alış sebebisin Louis ve şu hastaneden çıktığım an kendimi derslere vermek istiyorum. Sanırım sana ulaşmanın en iyi ihtimali bu ha? Birkaç kırık dersim var ama sanırım düzeltebilirim. Belki bana yardım edersin ha?

Geçen aradığında uyuduğumdan telefonu annem açmış ve sanırım senin Louis Tomlinson olduğunu anlamamış. Onu biraz azarladım. “O Louis ‘Mükemmel kıç’ Tomlinson’dı anne! Onunla haberleşiyorum.” Dedim. Zaten bileğimdeki dövmeyi görünce kızdı ama birkaç resmimizi gösterince yumuşadı. İşte bir anne kızına anca bu kadar değer verebilir. Jay’in bazen annem olmasını istemişimdir aslında senle abi-kardeş olmak… biraz garip olabilirdi çünkü sen sevdiğim adamsın ve bana abi/kardeş gibi gelmek yerine daha çok kalbimi dolduran bir sıcaklık veriyorsun. Bilmiyorum ne kendi nede senin kafanı karıştırmak istiyorum ama basit bir hayran da olmak istemediğimi fark ettim. Hayatında değerli bir yere sahip olmak istiyorum. Bir şiir görmüştüm. “Boyband üyesi/ onun için ağlayan kızla tanıştı / Oğlan kıza sarıldı ve bunu 1 gün sonra unuttu ama / Kız bunu hayatı boyunca unutmadı “ diye. Bunu istemiyorum işte, ben sana sarıldığımda beni unutmamanı istiyorum. Özel olmak. Eğer kalbinde  özel bir yere sahip olabilirsem başka bir şeye ihtiyaç duymam.

Seni çok özledim, hastaneden çıktığımda daha sık yazmaya çalışacağım. İyiyim, gerçekten. Annem bir ara rehabilitasyon merkezine göndermeyi istedi ama bunu istemedim, en azından bir süre daha. Belki daha sonra ben kendi rızamla giderim. Senin için “deli” bir kız olmak istemiyorum çünkü. Hayatımın düzenini sana göre ayarladım ama umurumda da değil. Seni seviyorum Louis.

Sen ihtiyacım olan nefesimsin.

Sevgilerle,

Bethany.

Bir hayranın mektupları.Where stories live. Discover now