Capitolul 11

164 8 58
                                    

ATENTIE!! VOI SCHIMBA TITLUL CARTII. IL MAI LAS PE ACTUALUL CAM 2 SAPTAMANI, CA SA AVETI TIMP SA LUATI CU TOTII LA CUNOSTINTA, APOI IL VOI SCHIMBA. NOUL TITLU VA FI "ALEGEREA INIMII: DACA TE IUBESC, TE VOI DISTRUGE".  ^_^

Luhan mai avea putin si exploda din cauza stresului

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Luhan mai avea putin si exploda din cauza stresului. Abia o ora trecuse de cand doctorii o luasera pe Ri Ta de langa el si o dusera in sala de operatii, dar ingerului i se paru mult mai mult. Facea ture-ture in sala de asteptare si se uita din secunda in secunda la beculetul rosu de deasupra usii ce il despartea de fata, in speranta ca se va stinge, iar operatia s-ar fi terminat. Nu avuse curajul sa ceara cuiva sa-l sune pe Suho, pentru ca fratele Ri Tei ar fi cerut explicatii, iar el nu le detinea. Nici el nu stia ce se intamplase in acel scurt timp cat fusese plecat la magazin, iar acest lucru i-l spuse si doctorului. Doar ca medicul se indoia de spusele lui Luhan, asa ca anunta politia, care venise in mai putin de jumatate de ora. Il interogasera putin, dar nu scosesera nimic mai mult decat ceea ce stiau deja de la medic. Tot ce puteau face toti era sa astepte ca Ri Ta sa-si revina si sa spuna chiar ea ce se intamplase. Cei doi politisti il urmeau tacuti pe baiatul din fata lor cum se invartea stresat pe acolo, dar nu ii spusera nimic. 

Cand in sfarsit Ri Ta iesi din operatie, lui Luhan i  se stranse stomacul. Salvatoarea lui arata foarte rau. Era alba, avea tot capul bandajat, purta o masca pe fata, iar in mana stanga avea o perfuzie ce statea atarnata pe suportul de la capul ei. Cealalta mana nu i se vedea, fiind acoperita de cearceaful cu care era invelita Ri Ta. Luhan avuse ocazia doar sa o vada de la distanta, pentru ca asistentele o luasera numaidecat de sub nasul lui, ducand-o probabil in salonul ei.

-Cum este? Se simte bine? De ce nu se trezeste? Ce a avut?

-Domnule Luhan, va rog sa va calmati, ii spuse doctorul calm si-i stranse umarul. Domnisoara Ri Ta este inafara oricarui pericol. Nu a fost foarte grav ranita. A avut nevoie doar de o cateva copci la nivelul capului si de un gips la mana dreapta. Probabil ca in timpul cazaturii, s-o fi lovit cumva la cap si de aceea a lesinat.  Pe creier nu are absolut nici o leziune, deci dupa ce va trece anestezia, se va trezi si ne va putea povesti ce s-a intamplat. Iar mana ei dreapta este doar putin luxata; nu este rupta. Din nou, in timpul cazaturii, este posibil sa se fi lovit si la mana. Dar pana nu se trezeste nu vom stii cu exactitate.

 Dar pana nu se trezeste nu vom stii cu exactitate

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Alegerea inimii: daca te iubesc... te voi distrugeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum