Youngjae ^^

4.8K 186 32
                                    

Youngjae'yle birlikte dışarıda dolaşıyorsunuzdur bir an yanınıza bir hayran gelir ve youngjae'nin üzerine atlar. İkisi birlikte yere düşerken ne yapıcağını bilemezsin. Kızı youngjae'nin üzerinden kaldırmaya çalışsan da kız seni geriye iter.

"Ya bıraksana sevgilimi manyak mısın?!" Diye bağırırsın. Kız bir anda youngjae'yi öper youngjae ne kadar çabalasada kızı üstünden atamaz.

"O senin sevgilin değil o benim!" Diye bağırır kız.

Çevrenizde ki insanların çağırmasıyla polis gelir ve kızı youngjae'nin üstünden kaldırırlar. Youngjae yerden kalktığında yüzünde ki ve kollarında ki yaralar dikkatini çeker

"Youngjae hadi hastaneye gidelim pansuman falan yapsınlar" dersin ağlayarak. Youngjae yanına gelip sana sarılır ve saçını öper

"Tamam sakin ol sevgilim bir şeyim yok"

"Hayır var görmüyormusun her yerin yara bere içinde"

"Tamam gidelim" der youngjae taksi çağırarak. Polisler ifade vermek için bir ara karakola gelmenizi söyleyip giderken etrafınızı gazeteciler sarar. Taksi geldiğinde sorulara cevap vermeden taksiye binersiniz ve en yakın hastaneye gidersiniz. Sen çok korktuğun için hala ağlıyorsundur ve youngjae seni sakinleştirmeye çalışıyordur. Youngjae'ye sıkıca sarılıp omzunda ağlamaya devam edersin. Hastaneye geldiğinizde youngjae'ye pansuman yaparlar ve sonrasın da eve dönersiniz. İkiniz içinde zor ve yorucu bir gün olmuştur.

"İyi misin?" Diye sorarsın youngjae'ye

"Evet iyiyim, çok yorulduk ikimizde hadi uyuyalım"

Odanıza çıktığınızda yatağa uzanıp youngjae'ye sıkı sıkı sarılırsın

"Sana bir şey olucak diye çok korktum"

"Bana hiç bir şey olmayacak sevgilim sonsuza dek seninle kalıcam ve seni asla bırakmicam sen sadece benimsin" der youngjae yanağını öperek.

"Ben sadece seninim, sende sadece benim" diyip gülümsersin ve youngjae'yi öpersin. Ayrıldığınızda youngjae'ye sıkıca sarılıp başını omzuna koyarsın ve bugün olan şeyleri unutup sevgilinin kollarında huzurlu bir uykuya dalarsın.

(Buraya yazacağım açıklamayı yanlışlıkla diğer bölüme yazmışım onu birazdan paylaşıcam bsnxbnz)

GOT7 İle HAYAL ETWhere stories live. Discover now