Capitolul 8

9.6K 354 27
                                    

-Haide odata Skyler, ce tot faci?ma striga fratele meu.

-Acum, acum.

Ma dezmeticesc si ma ridic de jos.Inca am o usoara durere de cap dar sper ca va trece.Alerg pana la fratele meu si ii inmanez cheile apoi intru in masina.In cam 40 de minute am ajuns la aeroport.Ne-am imbarcat iar avionul a decolat.Adio vreme urata din New York, salut caldura si plaja din California.

Incerc de jumatate de ora sa adorm dar in spatele meu un copil tot da cu picioarele in scaun si tipa.God cineva sa il faca sa taca va roooog.

Mama ma trezeste si spune ca trebuie sa coboram.Se pare ca am adormit pana la urma.Am coborat si am mers pana la o limuzina neagra.In jumatate de ora am ajuns in fata unei case uriase.Avea o curte frumoasa in fata iar intr-o parte era o piscina superba.Cel mai bun lucru e ca trebuie sa facem decat 30 de minute pana la plaja.
Am intrat in casa si am mers direct la etaj.M-am uitat la camere pana am gasit una perfecta pentru mine.In camera domina albul si negrul, la fel si la baie.In mijlocul camerei trona un pat mare negru cu perne albe si negre, aveam un dulap urias si o masuta de machiaj.Doua geamuri uriase si o usa erau pe peretele din fata mea iar in spatele lor era un balcon urias.Ador camera asta.In cam 3 ore am terminat de despachetat si de aranjat totul.Am facut un dus revigorant apoi am mers la masa.

-Mi-e foameeeee.strig eu sa se auda in toata casa.

-E gata masa oricuuuum.striga si mama din bucatarie.

Am intrat in bucatarie si i-am vazut pe fratele si parintii mei stand la masa.M-am asezat si eu si ei au inceput sa vorbeasca despre,sincera sa fiu,habar nu am despre ce.

-Copii,maine v-a fi prima voastra zi de scoala aici.V-am inscris la o scoala foarte buna dupa cum am auzit si e si foarte aproape.spune tata.

-Si Ryan?intreaba Aiden.

-El si familia lui vor veni maine,au pierdut zborul acesta.spune mama.

Nu am mai spus nimic iar cand am terminat de mancat m-am dus direct in camera si m-am bagat la somn.Maine va fi o zii lungaaa.

************
Ma trezesc de dimineata si imi fac rutina.Mama mi-a zis ca la 8 trebuie sa fiu la scoala si acum e 7.Ma pun in fata dulapului si ma uit in oglinda.O noua sansa ca tocilara.O noua sansa ca nimic din trecutul meu sa nu ma mai ajunga.Ma uit in jos si imi observ tatuajul de pe coapsa.Conturul unei motociclete intr-un cerc in flacari imi apare in fata ochilor.Ma intorc si ma uit pe spate.Un alt tatuaj cu numele lui Jack scris mai ciudat apare acolo.Va trebui sa scap de ele.Dar nu pot,ele sunt parte din mine.Voi incepe o noua viata dar nu ca tocilara,ci ca o fata normala.Imi voi face prieteni si voi fi ca orice fata normala.Sper.

Ma imbrac cu un tricou alb cu ceva scris pe el si niste pantaloni skinny negri taiati in genunchi.

Am coborat si m-am dus la fratele meu.

-Esti gata?il intreb eu.

-Da, haide, ma duc sa iau masina si plecam.

In 20 de minute am ajuns la scoala.Cum a coborat fratele meu din masina fetele deja au tabarat pe el.Eu m-am strecurat printre ele si mi-am continuat drumul spre scoala.Acum se vedem de unde sa imi iau orarul.Ma tot invart in stanga si in dreapta si nu imi dau seama pe unde sa o iau.

-Hei,te-ai pierdut?ma intreaba o voce din spatele meu.Buna, eu sunt Brooke.

-Heii.Eu sunt Skyler, incantata, si da chiar m-am pierdut.Sunt noua.

-Mi-am dat seama.

Brooke era destul de inalta si slaba.Dupa hainele ei se observa ca e o tocilara,dar sper ca vom fi prietene.Avea parul lung, blond si ochii albastri superbi.Era foarte frumoasa.

-Haide, sa te duc la secretariat.

Ma tin dupa Brooke pana ajung in fata unei usi maro cu o tablita aurie pe care scria frumos Secretariat.Am intrat inautru iar o doamna draguta mi-a dat orarul si numarul dulapului.Cand am iesit in fata usii inca ma astepta Brooke.

-Haide sa iti arat si restul scolii.Doar daca vrei.

-Sigur, haide.

***************
Gata si capitolul asa.Plictisitor stiu si mda dar in continuare va fi actiunea.Cand apare Ryan si alte personaje.Sper ca va place.
            Bye :***

TocilaraΩFinalizataΩWhere stories live. Discover now