The Joker Is Back

12 4 0
                                    


••Harleys POV••

Idalje ne mogu da verujem,već sam mesec dana u ovom kavezu.Stvarno se osećam kao neka životinja,tako se barem ophode prema meni.Najviše me brine Joker.Još nije napravio nikakav potez,zar ne želi da me spase? Ili je nešto gore u pitanju ? Ionako sam čula Betmena kako je pričao sa stražarima da je samo mene našao u automobilu.Da li se nešto strašno desilo mojoj ljubavi? Nadam se da nije,očekujem ga,da me što pre oslobodi iz ove ludnice.Jeste teže sam povredila stotine stražara,ali ipak oni su sami krivi što su prišli rešetkama,plus nije mi bila namera da ih povredim nego samo malo da se igram sa njima,uzmem koji ključ,i tako.Stvarno ne verujem,što sam bolja to su oni gori,strašno.Mada možda sam samo ovako ne raspoložena zbog one loše hrane,ipak je očajna.Ne znam samo kako sam uspela da preživim ovih mesec dana,a kamoli moju celu doživotnu kaznu.Da doživotnu, sabrali su sve moje zločine,u kojima sam učestvovala i koje sam sama počinila,na to su oduzeli 10godina na moju lepotu i nekako su dobili doživotno.Nisam sigurna da li im dobro ide matematika.Žalila sam se naravno,koja budala bi još ćutala ali na svako 'neprikladno ponašanje' bi mi sledila kazna.Morala sam da nadjem snagu u sebi da manje pričam,ali te snage nije bilo pa redovno dobijam kazne.Iz nekih razloga sam mislila da je život u zatvoru mnogo zanimljiviji,da postoje neke 'aktivnosti' koje su nam dozvoljene da radimo preko dana i slično,uglavnom ono što se može videti na TV.Ali očigledno ta pravila važe sa zatvore sa,može se reći manje opasnim negativcima...Ovaj zatvor nažalost nije tog tipa,u ovom zatvoru se nalaze neki od najvećih negativaca Gothama.To mi je barem rekao jedan stražar,ne samo to nego sve što znam o ovom mestu.Naravno znala bih više da ga nisam smestila u bolnici,ali život je život mora da se nastavi.

••Jokers POV••

Idalje razmišljam o njoj,prosto ne mogu da je izbacim iz glave.Da li je moguće da je toliko volim da prosto više ne mogu bez nje? Svakodnevno se vraćam u onaj teenutak kad sam punom brzinom pobegao iz automobila,sve što sam trebao jeste da je povučem sa sobom i sve bi bilo bolje.Mada nisam baš siguran jer je naglo poletela napred i glavom probila prednje staklo.Izgleda da je sudjeno da se ovako završi.Ne dopada mi se kako to zvuči ali je tako.

Sedim u sobi sa gomilom noževa,ludilo me je dovelo do te granice da razmišljam o samoubistvu,jer sama misao da ne znam gde ju je onaj glupavi Betmen odveo ,me ubija.U sobu je ušao jedan od mojih najcenjenijih radnika,moja desna i leva ruka,Christopher

Gde je ?

U jednom od najbolje čuvanih,tajnih zatvora, nedaleko od samog Gothama.

Super,idemo !

Šefe ne možemo odmah da krenemo ! Treba vam plan,ipak je to najbolje čuvan zatvor sa najgorim zlikovcima Gothama.Ipak ne želite da i vas uhvate .

Da isplaniram? Da li si ikad video mene da planiram nešto!! Ipak kad je isplanirano nije toliko zanimljivo,jer ovako nikad ne znam šta će se desiti.

Ali šefe...

Nema ali,upali auto krećemo za 10minuta,ni sekund manje - ni sekund više !

Kad sam saznao gde je ona,vratio mi se smisao životu,nikad nisam verovao da ću nekog voleti poput nje.Da mi je to neko rekao pre 5 godina samo bih se nasmejao i najverovatnije ubio tu osobu.

Uzeo sam svoj kaput i u unutrašnje džepove ubacio različite noževe,nekoliko pištolja i po koju manju bombu,svo ostalo bitno oružije se nalazi u autu.Siguran sam da će se sve završiti kako treba,ipak koliko mora da je dobro obezbedjeno kad ja sam dnevno ubijem na stotine policajaca i vojnika.Nema šanse da ću tamo zateći nešto što neću uspeti da rešim.




A/N

Hejj evo ga nastavaak, brže nego što sam mislila.Da,nemojte se nadati,samo sam bolesna pa nemam šta da radim,ali čim krenem u školu čitaćete samo jednom nedeljno.

Svakako nadam se da vam se dopao deo,nešto je duži od prethodnog i nadam se da ću tako nastaviti ! Ako vam se zaista dopalo ostavite vote/glas kao znak podrške!

**Hvala svima koji čitaju priču**

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 23, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Batman VS JokerWhere stories live. Discover now