9. Opakované polibky

1.9K 94 6
                                    

Na začátek se chci omluvit!! Měl být dloouhý díl za přesáhnutí 250 přečtení, ale už to nemůžu vydržet, takže dneska bude ještě kratší.. snad vám to neva!:(

Zavřela jsem se v koupelně a dala si sprchu. Vyšla jsem ze sprchového koutu a celkově z koupelny do svého pokoje a oblékla jsem si na sebe pyžamo. Bylo fajn být zase doma. Lehla jsem si na postel a zkontrolovala sociální sítě. Potom jsem si pustila ,,Surfařku" a dívala se, dokud jsem úplně nevytuhnula.

*HARRY*

Ráno jsem se vzbudil ve své posteli a v rukou jsem držel knihu. Asi jsem musel usnout, když jsem četl. Podíval jsem se na hodiny a viděl, že je 9:48. Počkat, 9:48? Sakra! Já zaspal. Ale co. Už na to kašlu. Nicméně ... nevím, co si mám o včerejšku myslet.

Vylezl jsem z postele a dostal jsem hlad. Vyšel jsem z pokoje do kuchyně. A jako na potvoru byl v kuchyni táta. ,,Co tady děláš? Proč nejsi ve škole?", zeptal se táta. ,,Já jsem zaspal a je deset a nevím, jestli je třeba tam ještě chodit.", řekl jsem a on nevypadal vůbec naštvaně. ,,No tak dobře.", odpověděl a už se chystal k odchodu. ,,Počkej ještě! Chci ti ještě něco říct.", řekl jsem a táta se ke mně otočil. ,,Já ... řekl jsem jedné holce - kámošce - co jsem zač.", řekl jsem nervózně. ,,Cože?", řekl. ,,Promiň ale musel jsem. Už tak viděla dost. Slibuji, že nic neřekne.", řekl jsem. ,,Tak fajn. A ještě něco, ", začal. ,,dneska je úplněk. Před jedenáctou už musíš být co nejdál od města.", řekl. ,,Jo, já vím.", řekl jsem trochu otráveně a táta odešel z domu. Já si vzal toasty ze stolu a čaj a šel nahoru do pokoje.

*MELLISA*

Celý den jsem ho ve škole neviděla. Buď tu ani nebyl, nebo se mi vyhýbá. Více se mi líbí ta první možnost ale ani jednu bych nechápala.

Vyšla jsem ze školní budovy s taškou přes rameno a učebnicí zeměpisu v rukou. Šla jsem k mému autu a o něj byl někdo opřený. Přišla jsem blíže a poznala ho.

,,Ahoj.", řekl, když mě zahlédl. ,,Ahoj. Co tady děláš? Nebyl si na našich společných hodinách.", řekla jsem. ,,Já vím. Ráno jsem zaspal a už se mi nechtělo do školy.", řekl a pousmál se. ,,Ale teď si tady.", řekla jsem. ,,Jsem. Chtěl jsem tě vidět.", řekl a pousmál se, což donutilo i mě se pousmát. Poté ke mně popošel blíže a stáli jsme jen pár centimetrů od sebe. ,,A taky udělat tohle.", řekl a nahnul se ke mně ještě blíž. Najednou jsem opět ucítila jeho rty na těch mých, které spolu skvěle spolupracovaly.

Po chvíli se naše rty odpojily a my zůstali stát naproti sobě jako dvě sochy. ,,Musím jít.", řekla jsem a chystala se k odchodu, když vtom mě Harry chytl za zápěstí, abych nemohla odejít. ,,Už je to tady zase.", řekl. ,,O čem to mluvíš?", zeptala jsem se ho. ,,Pokaždé, když tě políbím, najednou musíš jít. Odejdeš jen tak bez jediného slova. A já nevím co si o tom mám myslet.", řekl a podíval se na mě až nešťastně. Chytla jsem ho kolem krku a přitáhla si ho pro další polibek. Polibky mi oplácel ale po chvíli jsem se odtáhla. ,,Taky nevím co si o tom mám myslet. Jen tak mě nečekaně políbíš. Líbí se mi to i když vím, že my dva spolu asi nebudeme.", řekla jsem a trochu mě zamrzela moje slova. ,,Ahoj.", řekla jsem a odešla ke dveřím svého auta. Odemkla jsem a nastoupila si. Harry mi ještě zamával na rozloučenou a já vyjela ze školního parkoviště. Pořád jsem cítila Harryho rty na těch mých, jeho zelené (krásné) oči, které se pokaždé vpíjely do mých. Na ty se prostě nedá zapomenout.

Zaparkovala jsem před domem a vešla do domu. Zavřela jsem se v pokoji a lehla si na postel. Pořád jsem musela rozdýchávat to, co se právě stalo. Nemohla jsem na to přestat myslet.

Jóóóó, máme tady další díl. Tentokrát kratší! Já vím, slibovala jsem super dlouhý, ale prostě jsem to nevydržela, takže jsem napsala další a pořád krátký

307!!! Děláte si ze mě srandu? Dneska zapnu Wattpad a naskočí mi 307 přečtení!! I ♥ You so much!!:************ Fakt mooooc díky. Další díl bude nejpozději asi v ten pátek!! mrsstyles0013

the Wolf storyTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang