1.

1.2K 84 3
                                    

Som najkrajšie dievča na svete. Mám tie najkrajšie modré oči a tie najkrajšie dlhé blond vlasy. Som bohatá a žijem s tatkom, ktorý sa o mňa skoro nestará lebo má prácu. Mamka je niekde na konci sveta. Dosť cestuje. To nieje pre mňa. Ja najradšej nakupujem tu, ležím pri bazéne alebo sa opaľujem. Milujem svoj jednoduchý život. Mám 17 rokov a v škole som najobľúbenejšie dievča. Však samozrejme... Kto by ma nemiloval? Rada robím ľuďom problémy a vysmievam sa im. Avšak dnes na mňa tatko z ničoho nič nahučal, že by som sa už mala správať normálne lebo po mne niekto ide. Samozrejme, že ide. Kto by ma nechcel? Povedal, že mi priradí ochrancu. No ja sama ani neviem prečo. Viem sa o seba postarať aj sama.

Sedel som vo svojom aute a rútil som sa do záhuby. Potreboval som prachy. Otec mi zmrazil vsetky účty.. Takže teraz hľadám rýchlu a hlavne dobre platenú prácu.. Som upír, čiže niečo ako ochraňovať, by nemal byť problém, aj keď to bude sakra ťažké ovládať sa.. Budem tu husičku chrániť hlavne pred sebou.. Z toho, čo o nej viem, mam chuť zabiť ju uz teraz.. Ale tie prachy... Stojí to za to.. Najbližších pár mesiacov s ňou určite zvládnem.. Budem žiť v ich dome, hneď vedľa jej izby.. Bude mať súkromných učiteľov, nech som pri nej aj ja. Všade kam pôjdem aj ja. Pane Bože!!! Veď tá baba si zo mňa spraví kabelkového psa! Jej otec vie, že som upír... Ale ona nie.. Takže sa musím krotiť... A práve som na ceste za ním.

No zbohom.. Môj "ochranca" je tu.. Pokúsim sa správať čo najslušnejšie lebo tatko bude pri nás, ale keď odíde má sa na čo tešiť. Len neviem kam pôjdeme skôr, či niekam do obchodu alebo k bazénu. Alebo do salóna krásy, keby náhodou nevyzeral bohvie ako. Má pre mňa pracovať. Možno si ho budem obliekať ako barbieny. Musela som sa nad sebou zasmiať. Tak a je to tu. Stojím s tatkom pred mojim vchodom a vidím muža ako vystupuje z auta.

Zatiahol som ručnú brzdu a zhlboka sa nadýchol.. A je to tu.. Už teraz cítim tú barbie.. Prisahám, že ak mi začne kecať do života, no bude to pre ňu bolestivé.. Mam zakázané ju zabiť a mám ju chrániť pred ostatnými.. Nebolo žiadnej reči o tom, že jej ja nič spraviť nemôžem.. Dokonca mám voľnú ruku, takže sa bude riadiť podľa mňa. Žiadne salóniky krásy, butiky, obchody a kadejaké somariny. Nie. Bude chodiť pekne so mnou do baru plného upírov.. Mám rád aj motorkárske bary.. Do prírody.. Naučím ju trebárs aj loviť, len aby sme robili to, čo neznáša.. Otvoril som dvere a vystúpil von.. Zmachlená barbie na mňa hádzala žiarivý úsmev, ale bolo vidno, že to predstiera.. Našťastie jej otec verí mne.. Toto nie je prvýkrát, čo s ním pracujem.. Aj keď väčšinou robím presný opak, než mám. Vyšiel som po schodoch hore a priateľsky sa pozdravil a jej otcom, Patrikom.

Barbie's Bodyguard [DOKONČENÉ] ✔ Where stories live. Discover now