Kapitel 3

42 1 0
                                    

Da vi kom op på værelset fik jeg et chok, det værelse vi skulle sove i var enormt. Man kunne næsten ikke kalde det er værelse det var jo nærmest lige så stort som en lejlighed. *overdriver måske lidt...meeennnmm...

Efter at jeg havde forundret mig over hvor stort værelset var, lagde jeg mig på en af de to senge, og kiggede op i loftet. "det er vildt at det ikke er mere end et døgn siden at jeg lå hjemme i min egen seng, og glædet mig som en gal til at jeg kom til L.A" sagde jeg "ja, det er faktisk rigtigt" sagde Maddy "bortset fra at jeg sad i min seng" sagde Maddy igen, og så kunne vi ikke lade vær med at grine.

Efter en af vores mange grineflip benyttede vi os af at min onkels hus lå så tæt på de lokale butikker. Oversat, vi brugte alt for mange penge. Efter vores lille shoppingtur gik vi hjem til min onkel og fik noget af det lækreste mad jeg noglesinde havde smagt. Så så vi et eller andet tv program der åbenbart kom om fredagen, jeg havde aldrigt set det før, men det var rigtigt sjovt. Efter vi havde set det der tv program gik mig og Maddy i seng.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 05, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

3 måneder Where stories live. Discover now