Új történet! /Torn/

5.5K 75 7
                                    

  Sziasztok! Mint már korábban említettem új történetet kezdtem, aminek felkerült a Prológusa! A Torn első fejezete akkor fog érkezni, mikor a Sense utolsóját feltettem! :) Tehát ha kíváncsiak vagytok egy teljesen új történetre tőlem, mindenképp kövessétek figyelemmel! Annyit elárulok, hogy szintén Harry Styles ff., de egészen más mint amiket eddig írtam. Azt gondolom a Prológusból és a történet leírásából már sok minden kiderül. Remélem azt is olvasni fogjátok és mellettem lesztek továbbra is hiszen nagyon jól esik és örülök, hogy van kinek írnom. Ez nekem óriási megtiszteltetés, hogy olvastok! Köszönöm!  

 Ez nekem óriási megtiszteltetés, hogy olvastok! Köszönöm!  

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

✖️ Torn / törés. Hitvesztés.

Clarissa a céltudatos, nagyszájú, belevaló pultos lány húszas évei elején jár. Túl van már a nyájas diákszerelmeken, a tinédzser átveréseken. Lényegében tudja, hogy mit akar, ha egy pasi lép az életébe. Jó emberismerő, hamar átlát a másik nem játékain, akik minden nőből bábut csinálva élvezik az életet. Talán ezért dühíti fel annyira Harry Styles titokzatos személyisége. Évek óta ő az első srác, akit nem tud kiismerni. A kölcsönös vonzalom kétségtelenül meg van, de a fiú körül a falak túl magasak ahhoz, hogy átlásson mi áll hallgatag, megtörtnek tűnt személyiség mögött. Nem tudja mit rejt Harry titokzatos tekintete, ami az egyik pillanatban feltüzel, a másikban viszont jéggé dermeszt. A rideg külső, belül összetörött. Vonzalom, törődés és szeretet csatája ez, a féltéssel.

Illegalitás, félelem, drogok, szex és szerelem. Két hideg lélek, akik együtt tüzet lobbantanak.

Mélyedj el! Csöppenj bele! Éld át Harry és Clarissa csatáját!

A történetben drog, szex, alkohol utalások előfordulnak. Tizenhat éves kortól ajánlom! ❌

https://www.wattpad.com/story/85186564

LoveGame Where stories live. Discover now