20.

353 21 4
                                    

Po 10000000000000000 rokov nová časť :D

Sadol som si na miesto a do úst som si dal múku.
Tie cundry pozerali akoby ma nevideli.Prešiel som okolo párky a venoval som mu fakera jak slon.On mi môže tak vyfajčiť a nie ma zbiť hahahaha.

Vošiel som do izby a začal som jesť koňa ktorého som zapíjal avivážom."Justin nepáčiš sa mi."  Párka sa poškrabal za hlavou a sadol si.
 "Nemusim sa Ti páčiť,niesom status na facebooku" postavil som sa a napil som sa znova avivážu. "Vieš párka nie si martubací strojček aby som ťa používal ale keď chceš napi sa avivážu a budeš ma fajčiť" naozaj by som mal prestať húliť.

"Ale jebem na to. Si dám extázu a zapijem znovu avivížou,­ aspoň bude s párkom sranda." ľahol som si na posteľ a vytiahol som zaprdení vankúš.Začal som si spievať The spooky song ( link na video bude v komentári)

"Sometimes things are really hairy
Sneaking up when you are wary
Big old eyes all red and glary
Creatures in the dark are scary
Shh

Beneath the bed the ghosts are ooky
Skeletons' bones are kooky
Your teddy bear's name is Pooky
Late at night he gets spooky
BOO!

Dippity dee
It's only me
Boopity boo
I scared you " akože vážne by som mal prestať fajčiť jak pán.

Zobral som mobil a sťiahol som si prdy do mobilu akože toto je sila.what.

"Párka vieš,položím ťa,od dverí ku stene,stolu,Párka,priprav sa,položím ťa.Zo šporáka na pult,jedálni stôl.Párka priprav sa.Položím ťa." tie jeho oči lesklé ako veverička och šukanie.

"Párka si všetko na čom mi záleží.Ahoj som santa claus a prezradím­ ti, že pod stromček­ dostaneš­ mozog." dostal som sa na okno a tancoval som striptíz. Párka čumela jak sliepka na psa a ja neviem čo si myslí o tom,že tu pobehujem za pipíkom ktorého mi aj tak bude fajčiť ešte dnes večer.Milujem jeho prsia ktoré sú tak malé.Keby som gay tak ho už šukám do rána nonstop.

"Včera mi po izbe behali seksi ružový šmolkovia­ ktorý boli teplý približne­ jak radiator­ ktorý mám v izbe.videl si to?" párka pokrútila hlavou a zas som premýšľal čo trepnem odveci.
" Som išiel minule po ulici a taký Obama.Kokos, on je aký sexy. jak ponožky mojho oca." Keď som to dopovedal vyjebal som sa z posteľe ako čurák ktorý fajčí pavúka.what.
"Vieš Párka minule som išiel do lekárne a pýtal som si kondómy.Lekárnik sa ma pýtal,že či bude rušná noc a ja som mu povedal,že dnes príde priateľka o panenstvo a keď som prišiel k frajerka stále som pozeral do zeme a ona mi povedala,že nevedela ,že som hanblivý a ja som jej povedal,že mi nepovedala,že jej otec je lekárnik." slzy mi tiekli po tváry.

Ou,ou nová časť :DDD prepáčte ,že tak neskoro je.

Lolly.[JB]Where stories live. Discover now