Κεφάλαιο 14ο

199 37 22
                                    

Άκουσα φωνές να έρχονται από γύρω μου. Οικίες φωνές και γέλια.

"Αρχίζει να συνέρχεται!" είπε ήρεμα ο Seev, καθώς ξεκίνησα να κουνιέμαι. Ένιωσα μια κρύα κομπρέσα να τοποθετήται πάνω στο κεφάλι μου, και επειδή ήταν πολύ κρύα έκανα μια γκριμάτσα λόγο της αλλαγής θερμοκρασίας.

"Nathan μπορείς να μας ακούσεις;;" ρώτησε ο Jay και εγώ προσπάθησα να ανοίξω τα μάτια μου.

"Συνέχισε να προσπαθείς bro!" άκουσα τον Tom και ένιωσα ένα ζούλιγμα στο χέρι μου.

"Που είναι αυτός;;" ρώτησα άγρια μόλις κατάφερα τελικά να  ανοίξω τα μάτια μου.

"Που είναι ποιός;; Ο Max είναι ακριβώς εκεί πέρα!" είπε μπερδεμένος ο Seev δείχνοντας προς τον καναπέ και ο Max σήκωσε αμέσως το κεφάλι του από αυτό που διάβαζε και μας κοίταξε ερωτικά.

"Όχι... Που είναι εκείνο το κάθαρμα που κοιμάται με την JenJen ΜΟΥ!" είπα ακόμα πιο άγρια.

"Κανένας από εμάς δεν κοιμάται μαζί της! Ευχόμασταν να μπορούσαμε ωστόσο, γιατί φίλε είναι πράγματι γκομενάρα." είπε πονηρά και εγώ τον αγριοκοίταξα.

"Ναι,λοιπόν προτιμάει αγόρια με μαλλιά για να μπορεί να περνάει τα τέλεια δάχτυλα της από μέσα τους και να τα ανακατεύει τέλεια!"

"Εντάξει, εντάξει, εντάξει! Δεν θα σε εβλαπτα ποτέ με αυτόν τον τρόπο έτσι και αλλιώς! Ποιος είναι ο μπάσταρδος που πρέπει να κανονίσουμε;;" είπε τρίβοντας τα χέρια του.

"Ο Skylar... Μόλις τον είδα μαζί με την Jen στο κρεβάτι μου. Ο Skylar...". Αυτό το όνομα με στοιχειώνει. Είμασταν κολλητοί και με πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο που θα μπορούσε.

"Nath, ήσουν αναίσθητος για πολύ ώρα! Τίποτα δεν έγινε! Ήσουν το αγόρι της Jenny πρώτος και δεν θα πήγαινε να σου το κάνει αυτό ποτέ. Επίσης, για τα κορίτσια, το άτομο με το οποίο χάνεις την παρθενιά σου είναι ιδιαίτερο..."

"Όχι για εμένα!" είπα λυπημένα. "Θυμάσαι την μέρα του χορού της αποφοίτησης μου;; Καταλήξαμε σε εκείνο το φεστιβάλ του Γκόλφω με εκείνο το κορίτσι... Μετά με απάτησε..."

"Λυπάμαι φίλε..." είπε ο Jay με συμπόνια και με χτύπησε στην πλάτη, αφού πλεον είχε πλησιάσει.

"Να μην λυπάσαι! Με έφερε κοντά στον έρωτα της ζωής μου, αλλά τώρα κοιμάται με τον κολλητό μου... Της τηλεφώνησα και νόμιζε πως ήμουν αυτός. Του ζήτησε 'να πάει να κοιμηθεί μαζί της ξανά'.". Κανένας δεν είπε τίποτα μέχρι που ο Tom μου έδωσε το κινητό μου.

"Αναβοσβήνει εδώ και τουλάχιστον μια ώρα."

"Ευχαριστώ...". Άνοιξα τα μηνύματα για να δω ένα από το τελευταίο άτομο στην γη που ήθελα να μιλήσω αυτή την στιγμή! Τον Skylar!

'Bro, το ξέρεις ότι σε αγαπώ έτσι;; Και ότι ποτέ δεν θα σου έλεγα ψέματα;; x'

Έτριξα τα δόντια μου. Αυτό ήταν! Σίγουρα θα μου έλεγε ότι τα είχαν φτιάξει! Ήμουν απλά σίγουρος!

'Ναι, αλλά ήδη ξέρω τι πρόκειται να μου πεις! Προδότη.'

'Nath, δεν έχεις ιδέα! Στην αρχή είχα αισθήματα για την Jenny, εντάξει;; Και το ξέρεις αυτό! Αλλά έχουν εξαφανιστεί τώρα. Είδα πόσο ερωτευμένοι είσασταν εσείς οι δύο και δεν μπορούσα να χαλάρωση ένα τόσο τέλειο ζευγάρι. Ξέρω γιατί κατέστρεψες τα πράγματα μαζί της, και θα έπρεπε να υποστηρίξω την απόφαση σου, αλλά μου ζητάει να μένω μαζί της κάθε βράδυ. Δεν κοιμάται καθόλου, δεν τρώει καθόλου και με το ζόρι κινήται λιγάκι, το σώμα της γίνεται πιο αδύναμο μέρα με την μέρα και η Jess μου είπε ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Οι μόνες λέξεις που ακούω να λέει είναι Nathan και αγάπη, εκτός από κλάμα και κραυγές. Είμαι στο κρεβάτι μαζί της αυτήν την στιγμή, και για να είναι ειλικρινής δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να αντέξει για πολύ ακόμα έτσι... x :('

'ΝΑ ΑΝΤΈΞΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΎ ΑΚΌΜΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΆΤΙ;; ΓΑΜΙΜΈΝΕ (σορρυ:() ΑΝΏΜΑΛΕ! ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ΧΆΛΙΑ ΕΠΕΙΔΉ ΤΗΝ ΆΦΗΣΑ ΝΑ ΦΎΓΕΙ ΚΑΙ ΕΣΈΝΑ ΣΕ ΝΟΙΆΖΕΙ ΑΥΤΌ;; ΝΌΜΙΖΑ ΌΤΙ ΗΓ ΉΜΑΣΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΊ!'

Ήμουν θυμωμένος πλέον. Πολύ θυμωμένος.

'Όχι, δεν εννοούσα να αντέξει περισσότερο με αυτόν τον τρόπο! Εννοούσα ότι φοβάμαι ότι πρόκειται να πεθάνει. Ποτέ δεν έχω δει κορίτσι να πονάει τόσο πολύ. Συνεχίζει να κατηγορεί τον εαυτό της και αν δεν σταματήσει αυτό δεν θα ξαναείναι ποτέ η ίδια. Σας θέλω εσάς τους δύο ξανά μαζί. Λοιπόν όλοι μας σας θέλουμε ξανά μαζί.'

'Και εγώ μας θέλω πάλι μαζί xx'

Αναστέναξα και άφησα το κινητό μου στο έπιπλο δίπλα μου, πριν αναστατωθώ περισσότερο. Πραγματικά δεν τα πήγαινε καθόλου καλά χωρίς εμένα, και είχαμε και οι δύο την τάση προς αυτοκτονία. Με αγαπούσε πραγματικά και εγώ αγαπούσα εκείνη πραγματικά.

Τα πέταξα όλα στα σκουπίδια, μόνο και μόνο επειδή μου το είπε ο Scooter, και τώρα φοβόμουν την απόρριψη.

Α/Ν

Άντε σας τον έσωσα. Για να αναπληρώσω το κενό απ οι την τελευταία μου ενημέρωση, θα βάλω και άλλο αύριο!

Επίσεις, τα views έχουν πέσει αρκετά, οπότε αν μπορείτε να προτείνεται την ιστορία... Σας ευχαριστώ πολύ 💙

Επείσης ένα ευχαριστώ για τα σχόλια σας στο YouTube! Είστε υπέροχες! 💜

Φιλιά μέχρι αύριο 💋

Vomment!

Abandoned|| Book 2 -Sequel to OrphanWhere stories live. Discover now