4

640 17 0
                                    

Ráno mě probudili sluneční paprsky.Porozhlédla jsem se po pokoji a zjistila jsem že nejsem ve své posteli.A sakra. Spala jsem s Derekem. S Derekem Halem. Tím se všechno tak zkomplikuje. Rychle jsem se oblékla a upíří rychlostí mířila domů. Co jsem to zas provedla.Pozastavila jsem se a dotkla se mých rtů a vzpoměla jsem si na ty jeho rty. Usmála jsem se.

Teď nevím jestli byla chyba se s ním vyspat nebo odejít

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Teď nevím jestli byla chyba se s ním vyspat nebo odejít.. Možná bych se měla vrátit. Musim přiznat že k němu začínám něco cítit. Achjo to ne. Rozhodla že se vrátím a promluvíme si. Když jsem dorazila k němu nikdo tam nebyl. Kam mohl jít ? zeptala jsem se sama sebe.  Třeba ho potkám někde po cestě. Tak jsem šla. Najednou jsem ho viděla. Tak jsem se k němu rozběhla a obejmula ho a on mě také.

 Tak jsem se k němu rozběhla a obejmula ho a on mě také

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Derek pov's:

Když jsem se ráno probudil už tam nebyla co to má znamenat to mě jako využila aby pak měla větší šanci mě zabít nebo co ?  Musel jsem jít na čistej vzduch. Šel jsem v nějakém tunelu když jsem jí viděl. Byla tak krásná. Ne jenom mě využila za to bude pykat. Rozběhla se ke mě a objala mě. Je tak užasná. Obejmul jsem jí taky.

"promiň že jsem tak ráno zmizela"řekla a podívala se mi do očí.

"to je dobrý"odpověděl mi.

"hele nechceš si jít zaběhat a pak by jsme třeba koukli na film"zeptala se mě.

"rád běhám klidně"usmál jsem se. Domluvili jsme se že si veme věci a půjde ke mě. Když jsme se doma převlékli tak jsme vyrazili běhat do lesa.

"připrav se že prohraješ" řekla mi Katherine.  Jen sem se uchechtl . "to si jen moc věříš" a ona se usmála. Po asi hodině běhaní mě předběhla tak jsem se jí schoval a rozhodl se že jí chytím až mě bude hledat. Jak jsem čekal chtěla mě hledat stál jsem za stromem a když byla blízko u mě tak jsem ji chytnul a oba jsme spadli na zem a smáli se. Pomalu jsme se přestávali smát a jen jsme se diváli navzájem do očí. Měl jsem takovou chuť jí políbit. Tak jsem se pomalu přibližoval. Ona se zhluboka nadechla a zavřela oči. Konečně se její sladké rty dotkly mých.Mohli jsme se líbat tak 10 minut než nám došel dech. Odtáhla se ode mě a usmála se. Pak jsme se rozhodli že už půjdeme domů. Když jsme přišli domů, rozhodli jsme se že půjde do sprchy a já po ní. Po asi 10 minutách mě zavolala abych přišel za ní. Když jsem tam přišel byla ale nahá. A sakra. Strašně mě to zaskočilo tak jsem se zastavil a musel jsem si jí prohlídnout.

 Strašně mě to zaskočilo tak jsem se zastavil a musel jsem si jí prohlídnout

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

"promiň kde máš ručníky?" zeptala se mě Katherine. Já jsem takovej idiot vždyt tam neměla ručníky. Sice se mi to nevadilo byla přece nahá a její tělo je dokonalý. Když odešla do koupelny šel jsem já abych se zchladil dal jsem si studenou vodu. Když jsem ale vyšel byla tam jenom v mém tričku která jí bylo v polovině stehen byla fakt sexy. Ale využila mě .. Na to furt nezapomínám.

"co budeme dělat teď" zeptal jsem se.

"já bych věděla" přibližovala se ke mě a provokativně se kousla do rtu. Když byla u mě pohladila mě po rameně a jen se na mě dívala. Po chvilce se přiblížila a políbila mě

 Po chvilce se přiblížila a políbila mě

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Po dalším užasným sexu jsme usnuli. Teda ona usnula. Já jsem přemýšlel. Proč by semnou chtěla trávit čas když předtím ode mě utekla ? Jen to hraje,zejtra za to zaplatí.

Katherine pov's:

Čekala jsem že se probudím ráno v posteli ale nestalo se tak. Byla jsem připoutaná na židli. co to zase je ? tak se spolu vyspíme a ono se na tom nic nemění? co to ksakru. Koukla jsem se na ruku a neviděla jsem svůj náramek který mě chránil před sluncem. 

"hledáš tohle" otočila jsem se za hlasem a byl tam Derek i s mým náramkem

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

"hledáš tohle" otočila jsem se za hlasem a byl tam Derek i s mým náramkem.

"co to děláš" řekla jsem naštvaně.

"utekla si ode mě včera a to se nedělá" řekl a přešel k závěsům a pustil na mě světlo.



Derek and Katherine - Kill meKde žijí příběhy. Začni objevovat