Mijn eerste loonstrook was binnen en ik vond dat ik wel een cadeautje verdien. Ik loop naar de juwelier in de stad en kijk wat rond. Dan valt mijn blik op een prachtige armband, in de uitverkoop. 30% korting lees ik op het kaartje en met een blij gevoel wil ik naar de verkoper lopen.

Dan word de deur open getrapt en lopen 3 zwaar bewapende mannen naar binnen. Ze zijn helemaal in het zwart en hebben een bivak muts op. Ik hoor hard geschreeuw 'op de grond, op de grond!!'. Van verbazing blijf ik net te lang staan en word ik omgeduwd waardoor ik een harde knal hoor en een hoop geschreeuw. Het geweer is perongeluk af gegaan en een ander bende lid is in zijn been geraakt. Ik word bij mijn haar mee gesleurd en bij de gewonde neer gegooid. Er word tegen mij geschreeuwd dat ik hem moet verbinden terwijl de rest met de overval door gaat. Ik scheur een stuk van mijn shirt af en probeer het been te verbinden. er is overal bloed en de tranen stromen over mijn wangen. ik kijk om me heen en zie alle mensen in paniek op de grond liggen. Door al het geschreeuw heen hoor ik sirenes, ik dacht gered te zijn. Dan word ik aan me arm omhoog getrokken en staat er iemand achter mij die zijn pistool tegen me hoofd drukt. Ik word met de zwaar bewapende mannen naar buiten begeleid en voor ik het door had was ik hun gijzelaar. Ze komen langs de politie en ik word in een auto geduwd en de auto scheurt weg..


Mijn naam is Elena en ik ben 20 jaar. Ik studeer geneeskunde. Sinds dit jaar ben ik uit huis gegaan en probeer ik mijn werk en studie vol te houden, ik werk in een kledingwinkel. Dankzij een beetje hulp van mijn ouders kan ik elke maand mijn eigen huis betalen, dit is geen groot huis maar prima voor iemand in zijn eentje. In het weekend ga ik graag met mijn vriendinnen een nachtje stappen. Ik had alles op een rijtje tot ik slachtoffer werd van een bende die goed voorbereide overvallen pleegt door het land.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 03, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Difficult loveWhere stories live. Discover now