ÖNEMLİ!

86.1K 940 15
                                    

Bölümü bu gece yayınlamayı düşünüyorum ama öncelikle bir açıklama yapmak istedim. LÜTFEN OKUYUN!

Arkadaşlar beni rahatsız eden birkaç durum var. Bunları belki daha önce belirtmeliydim ama şimdiye kadar bekledim. Ben bekledikçe de bunlar arttı.

İlk söyleyeceğim şey: Bu hikayeyi takip ederken bazılarınız profilimi de takip ediyor ve sonra da onları takip etmemi istiyorlar. Yanlış anlamayın ama bu çok rahatsızlık verici bir durum. Ben çok öyle takipçi toplamaya falan uğraşan biri değilim ki beni takip etmeniz kimseyi takip etmek zorunda olduğum anlamına gelmez.

İkinci olarak yaptığım açıklamaları okumayanlar var. Ben oraya bölümün ne zaman geleceğini ya da bir süre gelemeyeceğini nedeniyle birlikte açıkladığım halde hâlâ bölüm soranlar hatta fırça çekenler var. Tamam, anlıyorum beklemek istemiyorsunuz ve hikayemi seviyorsunuz ki bu beni mutlu ediyor ama robot değil, insanım ben de. Lütfen bölüm üstlerindeki açıklamaları da okuyun. Çok bir şey kaybetmezsiniz. Beş dakikanızı bile alacak şeyler değil.

Bölümlerin kısa olmasından şikayet edenler var ve bunu  defalarca belirttim bölümleri önceden yazıyorum. Bu sebeple de bölümleri uzatma gibi bir olanağım yok ki zaten bölümler sık geliyor. Yani çok da bekletmiyorum bence sizi.

Bana hikayelerinizi okumam için mesajlar atıyorsunuz ya da onu geçtim hikayenin altına yorum olarak bunu söylüyorsunuz ve kimseyi kırmak istemiyorum ama bu gerçekten hoş bir şey değil. Bir de bunların başına "vaktini alıyorum ama" gibi şeyler eklenince ben kendimi zorunda hissediyorum. Ben on birinci sınıf öğrencisiyim arkadaşlar. Hem derslerim ağır hem dershane ve okul derdim var hem de bunların üstüne üniversiteye hazırlanıyorum. Hepinizin hikayesini okumaya vaktim bile yok. Zaten denk gelip beğendiğim hikayeleri okuyorum. Bu konuda da lütfen mesaj, yorum ya da profilime yazı yazmayın.

Son olarak geçmiş bölümlerde sormuş olduğunuz ve benim cevap vermediğim soru, ya da şu an merak ettiğiniz bir şey varsa bunun altına yazabilirsiniz. Cevaplarım.

Söylediklerim yanlış anlaşılmaz, alınma veya kırılma durumu olmaz ve dikkate alınırsa sevinirim.

Dikkat! Mafya Var!  ☠ (KİTAP OLDU.)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin