-Camera secretă-

1.7K 106 59
                                    

           Locul unde era cadavrul începuse a se umple cu sânge, îi dau drumul Sophiei din brațe și pornesc spre baia din camera mea și a Sophiei. După ce ajung în cameră, dau jos cearceaful de pe bat și-l arunc lângă ușa de la ieșire. Intru în baie și încep să umplu o găleată cu apă călduță, pag mopul în ea și i-au găleată în mână dreaptă, i-au și cearceaful în mână stângă și plec spre laborator. După ce ajung în laborator merg lângă Sophia și pun găleata jos, întind cearceaful lângă cadavru și încep să trag de el. Sophia vine lângă cadavru și începe să mă ajute să-l pun pe cearceaf, după ce-l mutăm încep să-l acopăr. Îl ridic de jos și-l pun în scaunul cu rotile, împing scaunul cu vreo 5 metri mai încolo și încep să spăl pe jos sângele rămas.

S. - Vrei să te ajut?.
P. - Nu, ești bine?.
S. - Nu prea, mă doare capul rău de tot.
P. - I-a o pastilă, vezi ca toate pastilele sunt în camera unde m-a operat.
S. - Știu, hai că vin imediat.
P. - Bine.

După ce Sophia pleacă din laborator eu îmi continui treaba până ce termin de șters tor sângele. I-au găleata în mână și plec spre camera mea, intru în baie și vărs găleata cu apa plină de sânge în veceu. Trag apa și plec în cameră, îmi iau un tricou pe mine și merg în laborator unde Sophia atâtea lângă cadavrul lui Maggie.

S. - Ce facem cu el acum?.
P.- O să-l băgam la incinerare.
S. - Adică?.
P. - O să-i ardem cadavrul într-un cuptor uriaș.
S. - Avem așa ceva?.
P. - Da, Hai cu mine.

Merg lângă scaunul cu rotile si încep să-l împing până ce ajungem în locul unde Maggie ne-a incinerat hainele când am venit pentru prima oară în laborator. Deschid unul din cuptoare si trag afară un fel de masă unde o pun pe Maggie, îi dau cearceaf de pe față și încep să mă uit la ea împreună cu Sophia.

P. - Ce frumoasă a fost.
S. - Da, și ne-a și iubit.
P. - Păcat ca a murit, îmi pare rău
S. - Și mie.

Ii pun cearceaful înapoi pe față și împing masă cu tot cu trup în cuptor, îl închid și îi dau drumul. O i-au pe Sophia de mână și plecăm spre laborator, în drum spre laborator Sophia se oprește și-mi arată cu degetul camera lui Maggie.

S. - Uite-i camera, n-am fost niciodată acolo.
P. - Nici eu.
S. - Hai să mergem, poate aflăm ce s-a întâmplat cu ea.
P. - Hai.
S. - Mi-am amintit ceva important.
P. - Ce?.
S. - Acum ca Maggie nu mai este, cine ne va deschide ușa aia la calculatoare?.
P. - Era cu amprenta ei, așa-i?.
S. - Da.
P. - Las că mă ocup mai târziu de asta.
S. - Bine.

După ce ajungem în fața ușii pun mâna pe clanță și apăs pentru a deschide ușa. După ce deschid ușa intru în cameră împreună cu Sophia și ne uităm, camera era la fel ca a noastră. Na aventurez și mai adânc în cameră și merg spre baie, deschid baia și mă uit în stânga și în drepta. Locul părea să fie bine, ies din baie și merg spre dulap. Deschid dulapul și privesc în el la hainele lui Maggie, închid dulapul și privesc în continuare prin cameră.

S. - Nu e nimic.
P. - Am observat, e ceva ciudat oricum.
S. - Ce?.
P. - Modul în care a murit.
S. - Poate s-a otrăvit.
P. - Asta cred și eu, dar de ce?.
S. - Bună întrebarea.
P. - Hai să mergem la masă, mi s-a făcut foame.
S. - Și mie, ști ce as manca eu acum?.
P. - Ce?.
S. - Cartofi prăjiți.
P. - Hai să facem?.

Trecem prin laborator și pe la jumătatea drumului spre cantină îmi îndrept fața spre brad și privesc două cutii sub brad, mă opresc și îi arăt Sophiei.

∆ Apocalipsa ∆Where stories live. Discover now