★25★

8.3K 333 52
                                    

Louis

Dvere sa otvorili. Ale namiesto toho, aby sa začal dotyčný ospravedlňovať, ozval sa hlasný smiech.

"Harold! Ty kokot, prikry sa!" zakričal niekto s írskym prízvukom. "Niall do piče!" skríkol Harry a postavil sa. "Aspoň sa otoč nech sa oblečieme," zavrčal Harry.

Rýchlo sme sa poobliekali a dovolili sme Niallovi aby sa otočil. "Tak ty si ten slávny Louis o ktorom som toľko počul!" usmial sa Niall a prišiel ma objať. "Ja som Niall," podal mi ruku ktorú som prijal.

"Ni, čo si chcel?" otočil sa Harry na Nialla. "No, chcel som vidieť Louisa," uškrnul sa nevinne a sadol si na kreslo pred stolom a ja som si sadol na kreslo vedľa neho.

"Ehm Harry," odkašľal som si. Ten na mňa vzhliadol od papierov. "To na stole by si mal utrieť," bol som červený až za ušami. Na stole boli pozostatky..mňa. Blondiačik vybuchol do smiechu a bol celý červený. Harry sa jednoducho uchechtol, servítkou zotrel moje detičky a vyhodil to do koša. "Okay vy dvaja. Ja teraz musím robiť tak sa vy dvaja nejako zabavte," pozrel na nás a znova sa vrátil k papierom. "Taaak?" Niall na mňa pozrel. "Neviem, som nejaký hladný," pohladil som sa po bruchu. "Oh môj bože! Konečne, niekto kto je hladný! Harry, vybral si si dobre," zapišťal. Harry prekrútil očami a z vrecka vybral kreditku. "Pin poznáš. Choď sa nažrať," Niall sa uchechtol a zobral si od Harryho kreditku. "Ahoj láska," prišiel som k Harrymu a dal som mu bozk. "Ahoj babe,"

"Ideme!" Niall ma potiahol za ruku a spoločne sme išli von.

"Dúfam že vieš že ťa Harry miluje," hovoril mi Niall zatiaľ čo sme vychádzali z Nando's. "No asi hej? Ale neviem tomu uveriť," "Tak to mu ver. Je do teba blázon," je úžasné to počuť. Moju tvár celý deň nechcel opustiť priblblý zamilovaný úsmev.

Ďalšiaaaaa♥♥♥
Za nami 6 častí
Pred nami 4 časti

Sexting || L.S || ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat