Hoofdstuk 1

79 4 2
                                    

Feline POV

Het was een gigantisch gebouw. Ik had geld, mijn huis was groot maar damn. Dit is groot. "Feline?" Ik liep door de poort. Fuck. Hem. Ik melde me aan bij de balie. "Feline Schweiz?" (A/N weet niet of ik haar al een achter naam had gegeven. Topkek.) "Ja dat ben ik." Ze pakte wat spullen. "Goed, je boeken, je kamersleutel en je rooster. Vandaag hoef je nog niet naar de les en mag je je kamer inrichten. Er waren alleen geen kamers meer, dus deel je hem." "Sure." Ik liep naar de kamer, en deed de deur open. Er zaten daar een paar jongens en damn ze waren hot. "Weten we." Ze grinnikte. Kut, dat zei ik dus hard op. "Welk bed mag ik?" Een of andere jongen lachte en zei:"De vloer." De jongens begonnen te lachen. En voor de mensen die het nog niet wisten, ik raak heel snel emotioneel. Dus, mijn enige optie was de kamer uitlopen. "Nou daar zijn we ook vanaf!" Ze lachte. Ik liep naar de kantine en ging daar zitten met een broodje. Ik hoorde voetstappen dichterbij komen, en probeerde te stoppen met huilen. "Hey gaat het wel?" Ik schudde van nee. Echt 3 tellen later lag ik op zijn borstkas te huilen. "Wat is er gebeurd?" Ik legde hem het verhaal uit. "Welke kamer?" "243" "Dacht 't al. Daar zitten jongens die denken dat ze koningen zijn van de school, en ze pakken vaak meisjes op van straat en da-" "Ik weet genoeg." Hij lachte en ik lachte met hem mee. "Ben jij hier bekend?" "Ja. Ik ben de "badboy"." "Oh." Ik zou liever bij hem op kamer willen. "Weet je, ik deel nog geen kamer. Anders pakken we de reserve sleutel van mij en dan trek je bij mi-" Ik knikte enthousiast. Hij lachte en tilde me op. We liepen naar 'mijn' kamer toe. Toen de jongens mij zagen rolde ze met hun ogen. "Je gaat wel op de vloer slapen, ik maakte geen grapje." Ik keek naar beneden. "Je hoort hier niet eens thu-" "En genoeg!" De jongen waarmee ik praten, waarvan ik erachter gekomen ben dat hij Chris heet, stapte naar binnen. "Wat moet je, klootzak?" Hij keek hun dood in de ogen aan. "Haar spullen." Hij gooide de sleutel naar hun hoofden toe en pakte mijn koffers en all de andere bende. "Ey Chris, je kan niet zomaar onze slet afpakken!" Ik stond even stil en begon weer langzaam te huilen. Hij liep naar hun toe en begon ze te slaan. Held. Ik draaide me om, en zag Chris naar me toe komen. "Kom prinses, we gaan." Ik knikte en pakte zijn arm beet. Hij glimlachte. En eenmaal op zijn kamer, damn hij was zo mooi! En de kamer ook, hehe.

 En eenmaal op zijn kamer, damn hij was zo mooi! En de kamer ook, hehe

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Het is alleen wel een 2 persoons bed, is dat erg? Ik schudde van nee. Ik was al lang al blij dat ik hier mocht slapen. Hij gaf me een sleutel. "Daar kan je je kleren in sorteren, en daar je boeken." Ik bedankte hem en begon met sorteren van alles. "Is dit mijn bureau?" Hij knikte. Niceee! De kamer was echt prachtig gemaakt. Alhoewel, gemaakt zou je het niet kunnen noemen, eerder ingericht. Ik lag nu bij de jonge in de kamer, waarvan zijn naam blijkbaar Chris is. Hij legde zijn hand op mijn hoofd en schudde het wild heen en weer. "Mijn ha-ar! Chris!" IK mopperde terwijl ik mijn haar er fatsoenlijk uit wou laten zien.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 21, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

~Key To My Heart~ {DUTCH/NEDERLANDS}Where stories live. Discover now