V O L

66 15 6
                                    

Geachte deelnemer(s),

Dit is een officieel bericht van koningin Morgan. Ik schrijf jullie deze brief om jullie ten eerste allemaal te verwelkomen op deze planeet.

Welkom dus.

Vooraleer jullie de gangen van het stadium binnen treden, wil ik jullie waarschuwen voor de winter in Raytis die weer is begonnen. Jullie winters zijn niks in vergelijking met de winters hier. Hier bevriezen de vogels letterlijk in de lucht. Het is dus zeer belangrijk voor je eigen veiligheid om je zo dik mogelijk in te pakken. Voor de mensen die niet in bezit zijn van een fatsoenlijk skipak, hebben we reservepakken in onze beschikking. Deze pluizige pakken gaan gepaard met een ingebouwde verwarming en roze konijnenoren aan de capuchon vast.

De wedstrijd waar jullie allemaal op hebben gewacht, kan nog niet helemaal beginnen ook al zijn de deuren nu wel al geopend en staan de deelnemers vast. Sunnebril, Vincent en Alex moeten  namelijk nog worden geïnterviewd.
Voor de overige deelnemers is er warme chocolademelk bij de derde deur links. Daar is de kantine waar jullie kunnen zitten en jullie tegenstanders kunnen ontmoeten.

Het is alleen voor de volgende mensen en raya's mogelijk om die kantine te betreden:
- Kaatje
- Sunnebril
- Nonchalance
- Daniek
- Guusje
- Amélie
- Nikita
- Vincent
- Yentl
- Emily
- Evy
- Luna
- Jojo
- Heyitsj_
- Alex

Ik moet u ook duidelijk maken dat de wetten van Raytis nu ook gelden voor alle mensen die aan deze wedstrijd meedoen. Er zijn namelijk een aantal zaken die strikt verboden zijn. Zodra een van jullie een wet breekt, zal diegene als crimineel bestempeld worden en Raytis niet meer mogen betreden. Het is dan vanzelfsprekend dat u ook geacht wordt deze wedstrijd zo snel mogelijk te verlaten.

De regels gaan als volgt:
- Gij gaat normaal met kritiek om. Ik weet dat ik hier zal beoordelen gebaseerd op mijn eigen mening en ik zou het best appreciëren als daar niet slecht mee wordt omgegaan. Als je ergens niet mee eens bent, kan je het me ook rustig gaan vragen. Alstublieft niet allemaal agressief doen en met knuppels zwaaien.
- Gij zal geen haat zaaien. Dit spreekt van zich. Ga respectvol met de andere kandidaten om.
- Gij zal niet kopiëren. Ik wil niet zien hoe plotseling iemand besluit een Lost&Found deel drie te beginnen en daarmee gewoon een Raytis' traditie kopieert. Alles hierin heb ik zelf verzonnen, dus de opdrachten zou ik ook niet ergens willen zien na-geaapt. Dit geldt ook voor je eigen verhaal die je inlevert. Het is een onderdeel van de wedstrijd met een deel van mijn opdracht. Je kan er dus geen eigen boek van maken. Alleen de finale is een uitzondering, maar daarover later.

Als jullie je aan deze regels gaan houden, wens ik jullie namens deze hele planeet veel succes.

Met vriendelijke -en best wel geweldige- groeten,
Koningin Morgan

Lost and Found 2 [CLOSED]Where stories live. Discover now