- 1 -

309 32 14
                                    

         Mergeam de atat timp, incepeam sa cred ca aceste fiinte proaste ne duceau intr-o directie gresita. M-am uitat la cei 4 parteneri ai mei, barbatului i-se putea citea mandria pe fata, in timp ce fata se uita in gol, iar cei doi, erau in spate si susoteau. Voiam sa le spun asta si lor, dar unul dintre relizeri a marit pasul semnificativ devenind un fugar, am intins mana spre el aratand clar iritata. Dar fata s-a oprit, ce l-a determinat si pe barbat sa o faca.

     Ce ingerii cerului e asta, dupa ce ca mergem ca niste fugari prin pustiu, acum se gaseste sa si fuga!  le-am transmis nervoasa tuturor.

     Merge catre el, l-a gasit! ne transmite fata calma, facand semn catre cei doi din spate.

     Te descurci cu asta? o intreaba barbatul, iar ea da din cap afirmativ.

      Ma uitam uimita la ''ritualul'' ce trebuia sa-l faca pentru a controla relizerul, caci doar ei puteau ucide unii de-ai nostrii! A inchis ochii si a inceput ss-i stranga, din ce in ce mai tare, pana cand sub pleoapele ei nu se mai afla ochi de om. Ochii aceea albi si in centru lini rosii si negre ce zbateau in toate partile, s-au uitat in stanga si in dreapta si apoi a clipit, iar corpul relizerului a facut pasi marunti catre cei doi din spate. Amandoi eram fascinati de aceasta transformare a ochiilor ei.

    Te simti bine? o intreaba unul dintre viitoarele victime.

      Ne-a picat fata la amndoi cand am vazut ca si-a pus mana pe umarul ei, iar ea ramas nemiscata. Daca o vedea la fata, eram ruinati! Dar relizerul ce era acum controlat de fata, si-a pus gheara pe pieptul barbatului. Apoi dintr-o saritura a sarit la capul unuia ce intr-o clipa era devorat de relizer iar celalalt si-a scos o sageata neapucand sa o puna in arc, caci ochi mei i-au intalnit e ai lui si ruperea inimii lui a fost inevitabila, barbatul a sarit la gatul lui cu sabia, imobilizandul la pamant asteptand fata sa-l sfasie. 

        Dupa ce toti am rasuflat usurati, fata ne-a asezat in spatele corpului ei, in timp ce ochii de relizer ne urmareau. A mers ceva mai incolo de noi si a redevenit din nou ea cu trup si suflet, dar relizerul alerga acum spre noi iar in ochii lui ce deveneau din ce in ce mai mari se putea observa culoare rosie ce domina. Fata se puse la pamnat cu mainile-i inclestate in tample, alergatul relizerului devenea mers iar culoare rosie era intr-un total razboi cu cea neagra care incepea sa castige. Relizerul isi intoarse capul brusc, si a mers in directia in care si noi trebuia sa mergem cu mult timp in urma.

          Cu pasii facut puteam observa o lumina alba-albastruie ce se reflecta sub ghearele unui dintre relizeri in timp ce un altul is baga nasul in vesmintele albe si tragea aer. 

              Fata se afla cu putin in fata mea, si am putut observa cum si-a intors capul instantaneu catre barbat, m-am aruncat la pamant, si i-am fixat ochii inainte ca el sa ii inchida, cu toata durerea pe care trebuia sa o simta el inca tinea sabia in mana, ridicata deasupra mea. Nu puteam sa-l omor, dar sabia lui putea sa ma ucida pe mine.

         Ajuta-ma, sti prea bine ca transformarea ta dureaza prea mult, si tu vei fi urmatoare tinta! i-am transimis ei, care si fara transformare a putut face ca un relizer sa-l poate sfasia iar limba mea sa poata gusta viata rosie* ce imi stropise fata.   De ce ai facut asta?

           Fiindca era lacom. mi-a raspuns scurt si sec. M-am incruntat spre ea, lacom? De unde era venita de nu-i placea o caracteristica specifica noua oamenilor lid...

          TU   ESTI   VANATA  !  am realizat, deschizand ochii larg pe ea,  cum de ai primit un talent atat de important si perculos nefiind macar unul dea-i nostri?

           Am renuntat de buna voie la viata pe care o aveam alaturi de cei ce fugeau si se ascundeau de inevitabil, pentru a fi tratata si observata de cineva ca liderii nostri. Daduse un raspuns ce insusi tragea dupa el un talent ce oferea importanta.

            M-am indreptat catre lumina ce era nemiscata, apropiindu-ma am putut observa bratele eXtrem de subtiri si firave, pielea era alba imaculata, cum niciodata cerul nostru nu fusese, fata ii era indesata in pamant dar parul de culoare albastru deschis se putea observa dintre vesmintele albe transparente. 

         In timp ce fata se indrepta spre inger relizerii se indepartau, s-a asezat langa el, si a intorso cu fata in sus, ochii ii erau inchisi, dar o linie subtire neagra se ivise pe frunte si dadea voie lichidului de aceiasi culoare sa curga. Ingerii aveau viata neagra?! Nu era atat de ciudat incat avea chipul asemanator cu al nostru.

         Este sansa noastra sa urcam la cer! a transims fata cu speranta in glas.

         Cerul nu exista! Si acolo nu este nici pe departe la fel de bine ca aici langa liderii.

          Nu intelegi! Cerul este mult mai frumos, ''loc cu verdeata''! imi raspunse fredonand ultimele cuvinte.

          I-am atins fata ingerului si un fior ma cuprinse, am oftat!

          Trebuie sa-l ducem la lideri, acum!

            NU! Trebuie sa-i asteptam urcarea la cer sunt sigura ca ne va lua si pe noi! palavragi fata povestea ei stupida.

           Nu exista urcare la cer, intelege ca DOMNULUI TAU NU-I PASA DE CREATURILE LUI!  Altfel cum explici nepasarea lui fata de tot!

          Era ingandurata acum, am dat sa ridic firava creatura de jos, dar fata m-a impins zicand un clar ''nu''. Inainte sa pot face ceva un sunet ma tintui la pamant, parea sa fie cuvinte dar nu erau transmise. Mi-am indesat mainil in urechi in timp ce  sunetul persista, prin clipirile cat mai dese pe care le aveam am putut observa ca fata nu s-a clintit, ci si-a ridicat capul in fata! Tavalindu-ma pe jos, sunetul zgariindu-mi creierul, am vazut oameni, nu dea-i nostri ci acele fiinte ce trebuiau sa fie vanate!

            Fata a cazut din picioare intinsa si nemiscata, lasand in urma un singur cuvant transmis mie prietenii. Nu am avut timp sa ma gandesc la asta, caci privirea mi-sa inegrit desi simteam ca ochii imi sunt deschisi. Nu am apucat decat sa iau firava  creatura de mana si sa o protejez, de incostienta ce ma acapara.

         

✝ Apocalipsa ✝Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum